7luke :
Rikal jsi ,ze jsi zalohoval prispevky ,cetl jsi vubec co jsem napsal? Reknu to znova, pro sve klienty delam ikonky pro iPhone viz. dribbble/deviantart jsou tam par ukazek ,a ti lide maji radi kdyz jsou ikonky 3D/detailnejsi apod . ,ne jenom pouhy text stazeny s google. Proto jsem zacal nejdriv s bednou. Je to pro me zajimavejsi ikonka,ma vic detailu. Je hezci nez ikonka s tv textem.
Vcera mi napsal dodulo,s napadem,ze bych tam pridal T-movile text "T" ,coz je docela dobry napad. Ale To tecko kdybych do toho monitoru narval,nebylo by to hezky ,vypadalo by to moc naplaceny podle meho nazoru,tak jsem toho nechal a zkusil 3D ikonku ( viz ty tri ruzove ikonky) .Nejdirv jsem to chtel udelat stribrnou ikonku a neco ruzoveho dovnitr,ale pak jsme to zmenil a udelal tak jak to vypada ve finale.. Pak jsi odepsal,ze se ti to nelibi apod. Rekl jsem si,ze vy tady z fora asi nemate radi detailni ikonky etc,tak zkusim neco normalniho ,neco jednodussi,tak jsem tam dam Tmobile nadpis ,a odstanil mobile,nechal T a pridal V. > tv
Co se tyce banneru,tak to srovnavas uplne neco jineho.. ikonka se nerovna banner.
Jo,driv jsem neumel s photoshopem,to jo souhlasim.
Porad tvrdis sem a tam ,ze s grafikou umis a delas uz nejakou dobu , ale ja tu vidim jenom tvoje kecy. nic proti.
Zachvili topic zavru , pokud by nekdo chtel "zasoutezit" ,tak splitovi napiste PM.