Sutaz v tvorbe ikonky

vše co vás napadne
7luke.com

Re: Sutaz v tvorbe ikonky

Příspěvek od 7luke.com »

Kubec19 píše:A nezda sa vam ze to o com sa tu rozpravate ze kvoli tomu to tu jackie premazal ?

A to se Ti jako nezdá divné, že to bylo vše tak krááásně promazáno ???

Kolik vám proboha je? 17? 18? 20 let?

honya píše:http://www.dilbay.com/
http://jdvorak.eu/
A ne to co ty tu píšeš. Uvědom si, že tady někoho obviňuješ z krádeže.

Úplně nastejno jako dvě ikonky s Tv viz původní Marthin nápad.

:alert: Opět jsem si to všechno musel uložit, tohle pokrytectví tady je síla. :alert:
Naposledy upravil(a) 7luke.com dne stř úno 09, 2011 3:38 pm, celkem upraveno 2 x.

honya
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od honya »

Je mi 21. Myslíš si, že by kdyby mi došlo, že to je pro T-Mobile, tak bych OPRAVDU neudělal ve svým návrhu T-Mobile verzi "T" spojený s "v"? Opravdu si myslíš, že to je tak geniální nápad?
iPhone 5 / iMac 21.5" / Macbook Pro 15" / iPad(3)

jdvorak.eu

7luke.com

Příspěvek od 7luke.com »

JO!!! Opravdu myslím, že je to geniální nápad. Který je ale Marthin-a. Protože jsem viděl, co jste tady do té doby předváděli. A ejhle, jakmile Marthin přišel s něčím opravdu věcným a povedeným, NAJEDNOU by to napadlo i Tebe, milý Honzo Dvořáku. Po bitvě je každý generál, že...

Škoda, že tady má málo lidí koule jako já, napsat názor. Jenom chodí a tiše sosají a nebo křičí o rady....

elka
Starý pes fóra :)

Příspěvek od elka »

honya, co myslíš tím "došlo"? Vždyť se to píše hned v prvním postu. A k tomu tvému odkazovanému porovnání, to ukradli tobě, nebo ty jim?

7luke, co se týče koulí, to já se nebojím, ale když tys to už všechno řekl za mě :-) každopádně člověk, který vyrábí desítky ikonek denně a zeptá se "co to je magenta" u mě prostě nikdy grafik nebude, i kdyby dokázal uplácat z hovna ikebanu :-)

Martyn
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Martyn »

Podle toho jak je to nakódovaný to ukradli ti z Dilbay. Jinak já se přikláním na stranu 7luke.

EDIT: A jak zmínili pode mnou, je to dost jasný :)
Naposledy upravil(a) Martyn dne stř úno 09, 2011 3:57 pm, celkem upraveno 1 x.
MacBook Pro (2008)

7luke.com

Příspěvek od 7luke.com »

Uznávám, Jackie se vypracoval a teď je borec na ikonky. To ale přece neznamená, že zákonitě je on ten, kdo vyhraje konkurz i za cenu toho, že použije cizí nejlepší nápad (?)

Pamatuju, jak tady začínal, jak jsme si spoustu po Ping!-ali :-) jako by to bylo včera

Jinak jackieho začátky na těch dvou modrých odkazech, co jsou pod sebou zde:
http://www.7luke.com/portal/images/stor ... /index.htm
http://www.7luke.com/portal/images/stor ... index3.htm
- je tam vždy můj návrh, když jsem si vybojoval změnu starého původního hnusného headeru fóra a pod tím jsou Jackieho návrhy. Za tu dobu udělal šílený skok - to je jasné. Ale nejvíc se mi i tak líbí ikonka od Marthin-a a navíc Marthin je ten, kdo měl ten správný a prostě nejlepší nápad.

http://www.7luke.com/pom/mojebada

tohle píšu až po reakci od Chrono Leggionaire, co je pod tímto mým postem:
elka píše:A k tomu tvému odkazovanému porovnání, to ukradli tobě, nebo ty jim?
taky mě to napadlo - a pobavilo :D
Naposledy upravil(a) 7luke.com dne stř úno 09, 2011 3:55 pm, celkem upraveno 6 x.

Chrono Leggionaire

Příspěvek od Chrono Leggionaire »

OT:
Tak určitě by to tady honya zmiňoval, kdyby byl tím, co to obšlehl... :hi5: Obrázek
Galaxy Note 20 Ultra 5G Mystic White [QS 865+] | Samsung Galaxy Watch 3 | Galaxy Buds+ White

JackieTran

Příspěvek od JackieTran »

7luke :

Rikal jsi ,ze jsi zalohoval prispevky ,cetl jsi vubec co jsem napsal? Reknu to znova, pro sve klienty delam ikonky pro iPhone viz. dribbble/deviantart jsou tam par ukazek ,a ti lide maji radi kdyz jsou ikonky 3D/detailnejsi apod . ,ne jenom pouhy text stazeny s google. Proto jsem zacal nejdriv s bednou. Je to pro me zajimavejsi ikonka,ma vic detailu. Je hezci nez ikonka s tv textem.

Obrázek

Obrázek

Vcera mi napsal dodulo,s napadem,ze bych tam pridal T-movile text "T" ,coz je docela dobry napad. Ale To tecko kdybych do toho monitoru narval,nebylo by to hezky ,vypadalo by to moc naplaceny podle meho nazoru,tak jsem toho nechal a zkusil 3D ikonku ( viz ty tri ruzove ikonky) .Nejdirv jsem to chtel udelat stribrnou ikonku a neco ruzoveho dovnitr,ale pak jsme to zmenil a udelal tak jak to vypada ve finale.. Pak jsi odepsal,ze se ti to nelibi apod. Rekl jsem si,ze vy tady z fora asi nemate radi detailni ikonky etc,tak zkusim neco normalniho ,neco jednodussi,tak jsem tam dam Tmobile nadpis ,a odstanil mobile,nechal T a pridal V. > tv

Obrázek

Co se tyce banneru,tak to srovnavas uplne neco jineho.. ikonka se nerovna banner.
Jo,driv jsem neumel s photoshopem,to jo souhlasim.
Porad tvrdis sem a tam ,ze s grafikou umis a delas uz nejakou dobu , ale ja tu vidim jenom tvoje kecy. nic proti.

Zachvili topic zavru , pokud by nekdo chtel "zasoutezit" ,tak splitovi napiste PM.

M@YO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M@YO »

preco nejdete ku zdroju?
nam tm vedeli dodat slusny obsah a boli tym padom super spokojny.
nieco od nichako:
Obrázek
staci len trocha upravit, myslim ze by to vystihlo
Naposledy upravil(a) M@YO dne stř úno 09, 2011 4:07 pm, celkem upraveno 1 x.
TM CZ 3GS 32GB JB GP 43.week 09 4.2.1 / 05.15.04 @ O2 SK + Data neobmedzene
O2 SK custom < OS 4, O2 SK custom > OS 4, Prisposobenie odkazovky na kredit

7luke.com

Příspěvek od 7luke.com »

Já dělám grafiku pro obří nadnárodní společnosti, nedělám už dávno grafická témata k mobilům. Ty moje bannery se-tuning (můj projekt), iphone 4um a mojebada byly jen proto, že jsem tam často chodil.

Nemá cenu se s Tebou dohadovat i kdybys dělal ikony pro prezidenta, pořád platí tohle:

Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) 7luke.com dne stř úno 09, 2011 4:07 pm, celkem upraveno 1 x.

JackieTran

Příspěvek od JackieTran »

Jak uz jsem rekl,stale se jenom pochlubujes s tim,ze delas tamto a tohle.. Ale nikde nic. Keep it up bro.

TommyS

Příspěvek od TommyS »

[mod]Lock! Varoval jsem vás. Pište PM uživateli split pokud chcete soutěžit![/mod]

Zamčeno