Konstrukce iPhone4

Odpovědět
georgeoldman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Konstrukce iPhone4

Příspěvek od georgeoldman »

Vlastním iP4 cca týden, jake mate zkušenosti s konstrukci? Je to zatím nejpevnější mobil jaky jsem měl. Pouze malinko horizontálně pruží home button (u iPadu je jako skala) a jedno z tlačítek hlasitosti. Opravdu malinko ale přece. Mate podobne zkušenosti?
Naposledy upravil(a) georgeoldman dne pon říj 25, 2010 10:35 am, celkem upraveno 1 x.

nalevka

Konstrukce iPhone4

Příspěvek od nalevka »

Home se mi nevykla, ale tlacitka hlasitosti trosicku jo.

Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?

georgeoldman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Konstrukce iPhone4

Příspěvek od georgeoldman »

Vikla neni snad ani ten spravny vyraz spise malinko pruzi jenom kdyz pres nej prejedu prstem zezhora dolu jinak tlacitko hlasitosti se mi hyba jenom jedno. U iPadu v podstate home button taky pruzi jenom jeste mene zrejme je to asi obvykla konstrukce. Snad to tlacitko casem neupadne precetl jsem si diskuzi na ten Britex a vubec to neni potesujici.
MacBook Pro Retina
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express

havim

Příspěvek od havim »

Mam Iphone 4 cca 10 dni, jsem na nej dost opatrny a na presne konstrukci si dost potrim. Mam ale maly problem a nevim zda to reklamovat. U zadniho sklicka nad cockou fotoaparutu mam mezi sklickem a kovovym rameckem malinkou mezeru, kam se necha ale zastrit i papir a casem by se tam mohlo dostat vice prachu. Jaky je vas nazor? Prosim o radu.
Viz foto - http://leteckaposta.cz/920982148

neilz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od neilz »

no ja ho mam od prvniho dne prodeje v CR s tim ze prvni byl vadnej kus kterymu prosvitalo podsviceni displeye ze stran a sel az na nekolikatej pokus prihlasit k itunes tak sem si asi 5tej den nechal vymenit za novej a ten je naprosto bez chyby :-)

7luke.com

Příspěvek od 7luke.com »

Na té fotce od havim v podstatě nic nevidím...

havim

Příspěvek od havim »

To neilz: Kde jsi ho kupoval? Ja ho mam od O2 a nevim, jestli mi ho hned vymeni za novy kus, kdyz uvidi tuto vadu. Jak to probihalo u tebe?
Mel jsem Iphone 3g a reklamoval jsem ho kvuli nefukcni wi-fi. Tak ho poslali do britexu, po 3 tydnech mi prisel neopraveny, tak jsem reklamoval znovu a pak mi dali novy kus, ale nechce se mi byt 2 - 4 tydny bez telefonu a navic o britexu se na forech nemluvi zrovna hezky. Zde posílam ješte jeden odkaz: http://arstechnica.com/civis/viewtopic. ... &t=1119763

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Konstrukce iPhone4

Příspěvek od Barberry.pha »

Asi budu muset svuj iphone dukladne prozkoumat zda nemam taky nejake takove vady, zatim jsem zil s dojmem ze je bez problemu ale treba neco pri dukladne prohlidce objevim ....
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

havim

Příspěvek od havim »

Chce to opravdu dukladnou prohlidku, skoro to neni u me videt, ani kdyz to prilozim proti svetlu. Ale papir se tam skutecne vejde.

charlie77
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od charlie77 »

Ten home bottun mi to dělá taky. To bych neřešil. Včera v noci jsem si všimnul, že mi maličko prosvítá světlo tam, kam se dává micro simka. V těj dirce a i maličko okolo. Otestujete to někdo prosim? Je to vidět jen ve tmě...
Apple iPod Shuffle 5G, 2GB, pink
Apple iPhone 6S, 64GB, gold
Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB

neilz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od neilz »

ja sem ho mel od O2 s tim ze sem dal vadnej a hnet dostal novej

havim

Příspěvek od havim »

A dali ti ho hned v prodejne? Originalne zabaleny a zafoliovany v krabicce? Musel jsem k tomu davat vsechno originalni prislusenstvi? Planuju tam s tim zajit, ukazat jim to jak se tam da strcit papir a popripade at si to vygoogluji, ze to nema jen muj kus. At si tam napisi iphone 4 gap a hned prvni 4 odkazy jim to najde, kde se toto resi.

neilz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od neilz »

jo uplne novej nerozbalenej

havim

Příspěvek od havim »

Myslíte, že tato mezera by šla opravit odšroubováním a opětovným přišroubováním zadního skla?

Odpovědět