Ahojte,
prosil bych o radu...potřebuji přeinstalovat PC a tím znovu nainstalovat iTunes...
Chtěl bych se zeptat, zda je možné nějak přenést aktuální iTunes do nového PC, případně zda je možno po instalaci iTunes stáhnout první obsah iPhonu do iTunes, ne naopak, aby mi to nepřemazalo data....
Předem díky!
Reinstal PC - přenos iTunes na nový systém
-
- Pokročilý uživatel
Re: Reinstal PC - přenos iTunes na nový systém
nech si složku users ktera je na disku kde sou nainstalovany win....a tu dej sloučit s tou co budeš mit v tech novejch windowsech....pak nainstaluj itunes a budes tam mit všechno jako předtim.....
Ahoj. Prosím o pomoc. Koupila jsem si iPhone,nainstalovala iTunes,vše bylo OK.
Potom moje PC napadl vir a o vše jsem přišla.
Znovu jsem nainstalovala iTunes a od té doby mě to nikam nepustí.Nedám si tam ani písničku.
Kdyz chci dát cokoliv sync,tak mi iTunes zahlásí :The iPhone is synced with another iTunes library. Do you want to erase this iPhone and sync with this iTunes library?
A to já nechci!!!
Moc prosím o radu. Nechci o vše přijít.
Děkuji. Veronika
Potom moje PC napadl vir a o vše jsem přišla.
Znovu jsem nainstalovala iTunes a od té doby mě to nikam nepustí.Nedám si tam ani písničku.
Kdyz chci dát cokoliv sync,tak mi iTunes zahlásí :The iPhone is synced with another iTunes library. Do you want to erase this iPhone and sync with this iTunes library?
A to já nechci!!!
Moc prosím o radu. Nechci o vše přijít.
Děkuji. Veronika
-
- Klub čistého iOS
Pokud jsi neprovedla zálohu své původní iTunes Library, pravděpodobně jsi o ni přišla. Pokud tuto zálohu někde máš, není problém ji iTunes opět podstrčit a svá nastavení budeš mít zpět.
Děkuji za odpovědˇ.
Zálohy jsem neměla,protože jsem byla (jsem) s iPhone naprostý nováček a měla jsem ho jen chvíli,než mi umřelo to PC.
Takže není způsob,jak dostat současné aplikace,které mám v iPhone do iTunes?
Ptám se asi jako blbec,ale toto fórum je moje jediná záchrana.
PS: Jeden můj známý měl pravdu,když říkal,že iPhone není pro "vařečky".
Zálohy jsem neměla,protože jsem byla (jsem) s iPhone naprostý nováček a měla jsem ho jen chvíli,než mi umřelo to PC.
Takže není způsob,jak dostat současné aplikace,které mám v iPhone do iTunes?
Ptám se asi jako blbec,ale toto fórum je moje jediná záchrana.
PS: Jeden můj známý měl pravdu,když říkal,že iPhone není pro "vařečky".
-
- Klub čistého iOS
Reinstal PC - přenos iTunes na nový systém
Nepises,jak jsi postupovala pri odvirovani PC tzn. zda probihal kompletni reinstal OS atd. Rozepis se detailneji, at sme z toho schopni neco vyvodit. Na zaklade toho lze rozumne poradit.
-
- Moderator fóra
To verunka: app s iphonu do pc dostanes tak ze pripojist ip k pc, nedelej synchronizaci, a v itunes/file je moznost transfer purchases, to se ti skopiruji app s ip do pc.
Na hudbu co jediny znam je "save tunes" ... da se koupit v appstoru, kdyz ji pak mas v ip tak pripojis ip k itunes/bez synch/ najedes na zalozku app/ scrollujes to dolu kde uvidis app pres ktere muzes pridavat veci do ip, budes tam mit save tunes, kliknes na tu app a objevi se ti vedlejsim okne cely obsah knihovny s hudbou a tu pak jenom prekopirujes do nejaky slozky v pc
Na hudbu co jediny znam je "save tunes" ... da se koupit v appstoru, kdyz ji pak mas v ip tak pripojis ip k itunes/bez synch/ najedes na zalozku app/ scrollujes to dolu kde uvidis app pres ktere muzes pridavat veci do ip, budes tam mit save tunes, kliknes na tu app a objevi se ti vedlejsim okne cely obsah knihovny s hudbou a tu pak jenom prekopirujes do nejaky slozky v pc
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi