Problém se založením účtu na AppStore

Odpovědět
Kolumbus

Problém se založením účtu na AppStore

Příspěvek od Kolumbus »

Dobrý den,
chtěl jsem si založit účet na AppStore, ale při zadávání údajů o kartě se mi ukázalo: "Your payment method was declained. Please enter valid payment method information".

Dělal jsem to přes iTunes. Nastavil jsem vlaječku České Republiky.
Karta: Master Card
Zadal jsem 16ti místné číslo karty a 3 místný bezpečnostní kód.
V internetovém bankovnictví mám nastaven limit 5 000 Kč.
Na účtu mám 2500 Kč.

Přesto to nejde.
Nevím co jiného bych měl udělat.

Hrabatko
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Problém se založením účtu na AppStore

Příspěvek od Hrabatko »

Ověř si, zda tvá platební karta má povolené platby přes internet - ideálně na hotline banky nebo na pobočce. Některé banky vydávají i tzv. "virtuální" karty, které jsou pro platby přes inet přímo určené.

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Zkus to znovu, ono to pise co tomu chybí, pripadne kontaktuj bnaku jestli je opravdu povolena a aktivovaná platba pres internet.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

Kolumbus

Příspěvek od Kolumbus »

Ověřil jsem si, že má karta má povolené platby přes internet s limitem 10 000 kč. A AppStore mi neřeklo, kde je chyba ani po opakovaném pokusu o zaregistrování.
Není možné, že by mohl být problém v nastavení mé měny na CZK nebo si to AppStore zvládá převést a v tomhle problém není?

assaultin

Příspěvek od assaultin »

mam uplně ten samej problem jako kolega, mam kartu u KB online bankovnictvi na ucte kolem 10 000kc, a pise mi "Your payment method was declained. Please enter valid payment method information". A taky karta master card :-( nechapu v KB mi rekli ze mam vse v poradku:-(

Odpovědět