Bílý displej

Odpovědět
zemlak

Bílý displej

Příspěvek od zemlak »

Ahoj všem,

mám problém, že po zapnutí mi zůstává u Iphone 3G s os 3.00 jalibrake pouze bílý displej. Ale když přejedu dole jako po zámku ozve se klasický zvuk odemknutí, sle displej zůstává pořád bílý. Po chvilce normálně zhasíná. Prosím o radu co by s ním mohlo být

Na ten "dipslej" se už nedalo koukat, tak jsem to opravil. Laskavě si po sobě přečtěte, co píšete do názvu. Pak se divíte, že nemůžete nic najít a vztekáte se tu. Beavers.

JackieTran
Starý pes fóra :)

Re: Bílý dipslej

Příspěvek od JackieTran »

Zkousel jsi uz restart?..pokud nepomuze tak restore

zemlak

Příspěvek od zemlak »

restart jsem zkoušel. Lze udělat restore ikdyž nic na displeji nevidím?

JackieTran

Ano.DFU > restore ;)

zemlak

Příspěvek od zemlak »

omlouvám se za blbý dotaz, ale DFU je buton poton buton+home a pak jenom home?

JackieTran

zemlak

Příspěvek od zemlak »

díky moc, ted už asi jenom najít nějaký fimware. Iphon je z bazaru a je z UK.
A jak se dostanu z DFU modu?

EDIT: Tak RESTORE nepomohlo, pořád bílý svítící na dotyk reagující displej
Naposledy upravil(a) zemlak dne čtv črc 29, 2010 5:08 pm, celkem upraveno 2 x.

zemlak

Příspěvek od zemlak »

Nedělej dva příspěvky pod sebou, viz. pravidla fóra, ale používej tlačítko upravit. Doublepost smazán. sweet22

jind
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od jind »

Ja ti poradim.. je to zavada flex kabelu z LCD.. zkus ho rozebrat a znova pripojit.. klidne i vice krat.. a pokud to nepomuze tak jedine nove LCD.. popr. to jeste muze byt spatny konektor bud na tom flex kabelu nebo v horsim pripade na zakladni desce.. ale ten se da taky vymenit s horkovzduskou.. ale prvni bych vyzkousel to lcd..
Leap motion

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Proboha, zemlak a tobě podobní, čtěte po sobě, co píšete do názvu tématu! To je taková práce si to po sobě zkontrolovat? Pak se čertíte, že tu je bordel a nemůžete nic najít. Bodejď by jo, kdo by asi hledal slovo "dipslej"? Já už fakt začnu taková témata s blbými názvy bez milosti mazat. Milostpánovi jsem to opravil.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Re: Bílý displej

Příspěvek od Gekko gecko »

To mi dela ted taky....zapnu sviti jablko a pak to spadne na bily displej,co s tim?
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

petrpan

Příspěvek od petrpan »

tak premejslej ne! paneboze, kdyz lcd funguje OK, ale v systemu je bilej tak v cem asi bude chyba? hw to neni, takze?... a co na sw chybu pomuze? restore...

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Zrovna se o nej pokousim zmatlo me jak nekdo psal o tom flexu ale kdyz sviti boot tak sotva :(

petrpan

Příspěvek od petrpan »

pak napis jak si dopadl... jinak, nechci zakladat nove tema, muze mi nekdo vysvetlit jak pouzivat voice over? ci jak se to pise? jinak ted sem obevil, ze mi ipod umi cist nazvy v SB, slo by to nejak udelat i na stanzu?:D

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

tak pisu :D je to v poradku ale oddychnul jsem si....myslel jsem ze je to hw zavada uff....iP slape zase jak hodinky :roll:
Jelikoz je muj iP dovezenej z USA pustil jsem na to sn0wbreeze-2.2.1 ktery vytvoril potrebny Custom ipsw a pak jsem jej pres iTunes nahral jako restore :wink:

4.x.x iOS nahravat nebudu protoze na 3G je pomaly 3.1.3 slape perfektne a je to posledni z 3.x.x rady. :roll:

vaso_lamo

Příspěvek od vaso_lamo »

Ahoj mám taky problém, dneska jsem měnil baterku, a když jsem iphone zapnul tak vše normálně jelo potom jsem ho zamknul a když jsem ho chtěl odemknout tak byl bílej displej tak jsem zkusil po slepu odemknout a normálně jsem slyšel jak se odemknul po restartu to samý displej funguje dokud telefon neuzamknu, znova jsem to rozebral a sundal displej a zase dal zpátky a stejný problém, jinak vše funguje... :cry:

mikej561
Host
Host

Příspěvek od mikej561 »

restore ;)
iPhone 5 32 gb
ipad 4. generace 32 gb 3G

Michal lol

Příspěvek od Michal lol »

restore a update

JC_Gucci

Příspěvek od JC_Gucci »

Ahoj, pridam se s podobnym problemem do tohoto topicu. Koupil jsem vadny iphone 3GS. Iphone funguje naprosto v poradku, da se synchronizovat, vsechno, jen ma bily displej po kterem letaji sede pruhy. Clovek co mi ho prodaval rikal, ze zkusil vsechno vcetne restore, koupil si novy displej a vymenil ho, ale zadna zmena. Ten Iphone jsem rozebral, displej dal na svuj 3G (kvuli prakslemu sklu) a ten svuj funkcni, ale s prasklym sklem jsem dal na ten 3GS. Kupodivu je vse na displeji perfektne rozeznatelne, ale jakoby v mlze (proste vse je do bela, ale ted narozdil od predtim je perfektne videt co na displeji je). Nejaky napad co s tim?

jan386
Host
Host

Příspěvek od jan386 »

Podle mých zkušeností k tomuto dojde, pokud je iPhone vystaven nadměrné vlhkosti či vodě. Displej celý zbělá a vypadá to, jako bych se na něj díval přes vrstvu svítící mlhy. Mám stejnou zkušenost jako vy, že displej je obvykle naprosto v pořádku a v jiném iPhonu bez problému funguje, naopak jeho výměnou za jiný se situace nezlepší. Co přesně je příčinou, netuším a i kdybych to věděl, tak bych to pravděpodobně opravit nedokázal.

Co mě zaráží je, že se vám podařilo zaměnit displeje mezi iPhony 3G a 3Gs. Mám dojem, že tyto díly zaměnit nelze.

Odpovědět