Kvalita fotek iPhone 4 - Problémy s přesycenými barvami
-
- Senior uživatel
Re: Kvalita fotek iPhone 4 - Problémy s přesycenými barvami
taky mam 34 tyden, fotak ok, jen jednou na koncerte pri umelym osvetleni trochu zluta fotka obliceje, jinak ok..
Iphone 5 16gb white
Macbook pro 13"....
Macbook pro 13"....
iPhone 4 - fotografie má zelený prostředek a růžové okolí
Zdravím,
se svým iPhonem 4 mám neustálé problémy. Před nedávnem jsem sem psal, jak mám na displeji vodorovné čáry (tzv. scan lines), nyní jsem přišel na další vady:
Když iPhonem vyfotím nějakou bílou věc (např. bílý papír), je na ní znatelně vidět, že uprostřed má fotka zelený nádech a to vše přechází do růžového nádechu okolo. A další věc - když fotím opět např. bílý papír, po displeji mi přechází velké pruhy napříč.
Co myslíte - reklamace?
Na fotce můžete vidět oba dva problémy:
se svým iPhonem 4 mám neustálé problémy. Před nedávnem jsem sem psal, jak mám na displeji vodorovné čáry (tzv. scan lines), nyní jsem přišel na další vady:
Když iPhonem vyfotím nějakou bílou věc (např. bílý papír), je na ní znatelně vidět, že uprostřed má fotka zelený nádech a to vše přechází do růžového nádechu okolo. A další věc - když fotím opět např. bílý papír, po displeji mi přechází velké pruhy napříč.
Co myslíte - reklamace?
-
- iPhone expert
Re: iPhone 4 - fotografie má zelený prostředek a růžové okolí
myslim, ze se neco takoveho resilo tim, ze se vyply zarivky...
hazi to zelenou, kdyz fotis pod zarivkovym osvetlenim...
hazi to zelenou, kdyz fotis pod zarivkovym osvetlenim...
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
-
- Mírně pokročilý
To můžu potvrdit. Obecně tento efekt způsobuje umělé osvětlení. Při použití zářivky je to 100%, někdy se ale ten flek objeví i při jiném typu umělého světla. Zkoušel jsem už spousty iPhonů a dělal to každý. Na netu jsem četl, že to dělají i některé jiné typy smartphonů. Faktem je, že telefon za takové peníze by měl být lépe vychytaný. Nicméně spousta lidí si tohoto neduhu všimla až poté, co se o tom dočetli
iPhone 6S Plus Space Gray 128 Gb, iOS 11.3, No JB
iPad Pro 10,5” 512 Gb Wi-Fi + Cellular, iOS 11.3, No JB
MacBook Pro 15" 2017, 3.1 GHz Core i7, 16 Gb RAM, 2 Tb SSD, High Sierra 10.13.4
Apple TV
iPad Pro 10,5” 512 Gb Wi-Fi + Cellular, iOS 11.3, No JB
MacBook Pro 15" 2017, 3.1 GHz Core i7, 16 Gb RAM, 2 Tb SSD, High Sierra 10.13.4
Apple TV
-
- Senior uživatel
tady se to uz hodne resi, koukni sem
Iphone 5 16gb white
Macbook pro 13"....
Macbook pro 13"....
-
- Mírně pokročilý
Měl jsem stejný problém a ještě svislou čáru na displeji, tak jsem to dal reklamovat a dostal jsem nový kus. Když fotím něco bíleho, tak tam ty skvrny jsou zase, ale aspoň displej už je v pohodě.
Sloučeno do existujícího tématu. MG
Sloučeno do existujícího tématu. MG
Vocas píše:Zdravím,
Co myslíte - reklamace?
koukám že tu je více stavařů než jen já
ale zpět k tématu, todle mi dělá při zářivkách a hlavně když sem hodně blízko tý zářivce...pod normálnim světlem je to v pohodě. špatné světelné podmínky, skus to fotit s bleskem nebo s HDR
-
- Klub čistého iOS
mam 39. tyden fotky v noci oranzový jak ******. Dpc nechce se mi bejt mesic bez iP... ale koupil sem si neco za dost penez a melo by to fungovat na 100%... resil ste to nekdo reklamaci? iP zakoupen v kamennem obchode (ne u operatora)
Na tvojom mieste na to kaslem. S najvacsou pravdepodobnostou bude novy kus na tom tak isto. Popripade mozes chytit IP4, ktory bude mat dalsie problemy ako zlty display atd...
-
- Klub čistého iOS
prave z toho mam strach... ze na tom budu jeste hur. Ale ta oranzova na nocnich foto me nici... myslim si, ze to stejne jednou risknu...
-
- Pokročilý uživatel
Nezdá se vám,že iPhone 4 s iOS5 ma o něco horší (zrnitější) fotky v interieru,než byly u iOS 4.3... ?
Nebo je to jen muj dojem.
Nebo je to jen muj dojem.
iPhone XS Max 256GB
iPad 2019 32GB WIFI
Apple Watch Series 5 Nike+ 44mm
iPad 2019 32GB WIFI
Apple Watch Series 5 Nike+ 44mm
Dobrý den.
Právě zítra si jedu do vodafone pro Iphone 4 a docela mě děsí tento problém se seriovým čislem. Prosím, mohli by jste mi nafotit kde najdu sériové číslo a uvést pár sériových čísel jako příklad?. Mám tu vedle sebe krabici od Ipodu 1G a jediné co jsem tu našel je UPC, pod ním čárový kod a číslo 8 590............ . Je to ono?
Právě zítra si jedu do vodafone pro Iphone 4 a docela mě děsí tento problém se seriovým čislem. Prosím, mohli by jste mi nafotit kde najdu sériové číslo a uvést pár sériových čísel jako příklad?. Mám tu vedle sebe krabici od Ipodu 1G a jediné co jsem tu našel je UPC, pod ním čárový kod a číslo 8 590............ . Je to ono?