Události které můžeme očekávat během dne: 13-14hod dorazí Julek 14 hod jdu připravovat Bárku (už bude otevřenej vchod - kdo se chce zapojit může, nejlépe to šlo s vysavačem MiBimu) 15- oficiální zahájení nicnedělání a žvanění o telefonu s jedním tlačítkem 15:15 dorazí MiBi a udělá výstavku doplňků pro IP 15-16 dorazí David se Segway, následuje úprava závodní dráhy 16-17 slalom mezi pivními kelímky na Segway (úklid po závodech) 17 pivo 17:15 teplá žába 17:30 pivo .............atakdále
k dispozici bude HD projektor Apple TV 2 WiFi připojení pivo kořalka a zábava bude jakou si jí uděláme
Tak, prajem príjemnú zábavu, žiaľ pre zdravotné problémy som nemohol prísť, čo mi je ľúto.... Dúfam, že sa dnes nezmenšia príspevky na fórum!!! Až mám aspoň co čítať Ináč
* iPhone 5s Black 16Gb, iOS 8.1.1 * iPhone 4 Black 16Gb, iOS 6 * iPhone 4 Black 16Gb, iOS 7 /chyba, už by som neupgradoval * iPad 16Gb Wi-Fi, iOS 4.2.1, * iPad Mini 16Gb Wi-Fi, iOS 7 * iMac * Macbook Air 2013
Vážení posílám pozdravy z Moravy pro všechny účastníky srazu, ale dnes se mi práce trochu natáhla (z vlastních blbých důvodů a i trochu nečekaně onemocněl kolega), což znamená že se srazu nezúčastním. Prostě vše špatně, přičemž slivovičku jsem měl stočenou ve dvou půlitrech a záměr že jeden dám do tomboly. No a navíc jsem se i celkem těšil. No ale co už, dnes už nic, jen dodám heslo "Viva dalšímu srazu":-)).
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone