Rozsypal se mi silent switch a to tak ze mi nelze vypnou zvoneni, pouze ztisit.
1. Je treba mit JB a ze ''cydia'' nainstalovany ''SBsettings''
2 V ''settingsn'' vam pribyde polozka ''activator'' kde si navolite jak aktivovat SBsettings (napr podrzenim home button)
3. pak staci v cydii nainstalovat Ringer/Silent toggle for SBSettings (bigboss)
posledni restart springboardu a here we go, v SBsettings vam pribude ikonka pro zapnuti vypnuti vyzvaneni...
zdroj: http://www.funkyspacemonkey.com/ringers ... sbsettings
Jak vypnout zvoneni s nefunkcnim ring/silent tlacitkem
Pravidla fóra
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.
Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.
Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.
-
- Host
Re: Jak vypnout zvoneni s nefunkcnim ring/silent tlacitkem
Našel jsem velmi jednoduchou aplikaci v Cydii - SilentMode Switcher, stojí 1USD ale je to přesně to co jsem hledal : jedním hmatem vypne/zapne všechny zvuky a ponechá vibrace v nastavení dle základního Settings iPhona-Zvuky.
Je dobré mít Activator, kde si pak můžeš nastavit při jakém úkonu se má vypnout/zapnout zvuk zvonění, sms, kalendáře apod. Funguje i na Lockscreen.
Je dobré mít Activator, kde si pak můžeš nastavit při jakém úkonu se má vypnout/zapnout zvuk zvonění, sms, kalendáře apod. Funguje i na Lockscreen.
-
- Starý pes fóra :)
Mám pokažené ringer/silent tlařítko na iPhone 3GS.Tak jse si dal do iphone 3GS Ringer/Silent toggle for SBSettings ze Cydia, ale po restartu se opět zvuk. vypne.Chtěl jsem nějak natrvalo nechat zapnuté vyzvánění. Děkuji
AppleTV 2nd geniOS 5.0.1AppleTV4tvOS 10.2.2
iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3
iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3
Je Vaše zařízení jailbreaknutelné?
Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?
iPhone 11 Pro black 64GBiOS 13.1.3
iPad AIR 2 64GB Wi-Fi+4GiPadOS 13.1.3
Je Vaše zařízení jailbreaknutelné?
Co to s námi vlastně hraje Apple za hry?
-
- Klub čistého iOS
Návod pro lidi bez JB (myslím že od iOS 6, testováno s 6.1.3) použít:
Obecné->Zpřístupnění->AssistiveTouch
A máte virtuální prostřední tlačítko (umístitelné kdekoliv po stranách obrazovky), po jeho stisknutí tapnout na ikonku Zařízení a tam máte volbu Vypnout/Zapnout zvuk, případně Zvýšit/Snížit hlasitost.
Obecné->Zpřístupnění->AssistiveTouch
A máte virtuální prostřední tlačítko (umístitelné kdekoliv po stranách obrazovky), po jeho stisknutí tapnout na ikonku Zařízení a tam máte volbu Vypnout/Zapnout zvuk, případně Zvýšit/Snížit hlasitost.
iPhone 6 64GB - 9.1...
iPhone 4S 16GB - 9.0.2...
iPhone 3GS - 16GB - VF(AU), old bootrom, cfw & unlock 4.3.3 - O2 =)
iPhone 4S 16GB - 9.0.2...
iPhone 3GS - 16GB - VF(AU), old bootrom, cfw & unlock 4.3.3 - O2 =)