iTunes error 42032

Odpovědět
petrkk

Re: iTunes error 42032

Příspěvek od petrkk »

No, tak já jsem to vyřešil po svém, protože nevěřím, že to Apple fixne ;)
Šel jsem dolu na 4.0.1 protože jsem stejně zjistil, že používání wifi mi na 4.2.1 dost žere oproti staršímu FW baterku... a na téhle verzi můžu použít iTunes 10, které v sobě ještě nemají ty nová doje.... dllka :) Vy holt flushujte, nebo rychle klikejte až vám iTunes naběhne a bombardujte dál Apple, good luck ;)

Flarin

Příspěvek od Flarin »

To petrkk:
Můžeš mi poradit, kde se dá stáhnout fw 4.0.1 a jak ho dostat do applu a to samé kde stáhnout nižší verzi itunes.
Díky.
J.

Mor2Moon

Příspěvek od Mor2Moon »

"mit iTunes nastavene tak, aby startovaly na nejake strance s lokalnim obsahem, ktera se rychle nacte a nezdrzuje (v mem pripade "Music" - mam cistou instalaci), pak staci v menu "Store" zvolit "Deauthorize This Computer" (zadny DRM obsah jsem tu neprehraval, takze v idealnim pripade, kdyz vse funguje mi iTunes reknou, ze tento pocitac stejne nebyl autorizovany). Tenhle postup na CZ XP spolehlive vyloudi chybu 42032"

potvrzuji - funguje !!!

Křeček

Příspěvek od Křeček »

No, tak já sem se té chyby snad už nadobro zbavil, napsat cmd a pak ipconfig/flushdns mi pomáhá, a snad to tak zůstane.

harryc

Příspěvek od harryc »

Ahoj, byl jsem trochu nervozni z toho, jak nekterym lidem na tuhle chybu zabiraji postupy, ktere si nedovedu vysvetlit. Mel jsem strach, jestli jsem applu celou dobu netvrdil nejaky nesmysl ohledne toho, ze problem se zmrsenou cestou zpusobuje tuhle chybu (no, on mi tam vlastne stejne nikdo nenaslouchal ;-).

Pokusil jsem se tedy co mozna nejmene invazivnim zpusobem donutit iTunes k pouziti jine cesty k adresari SC Info. Muj postup a vysledky jsem zachytil tady: http://www.youtube.com/watch?v=iHeALN5gkWk . Nastesti to skutecne vypada tak, ze az tuhle banalni chybu opravi, tak by to zase melo normalne fungovat. Zadny dalsi problem uz ve spolupraci nove iTunes/WinXP CZ neni.

Mimochodem, mate nekdo zpravy z onoho prazskeho servisu s kontaktem na iTunes vyvojare?

Bill

Příspěvek od Bill »

No nevím co se děje 8) , ale iT už skoro týden funguje normálně bez chyby. Nechci to nějak zakřiknout, ale zatím v poho. Ať mám připojený iP k PC a pak zapnu iT a nebo naopak - zatím to jede a doufám, že to pojede pořád :) .

Křeček

Příspěvek od Křeček »

Jaký máš OS? A jakou verzi iTunes? Jak koukáš, máš 3.1.3, takže nemušíš používat nejnovější.

djha53k
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od djha53k »

- tak od "cesky servis" zatim zadna odpoved
- iTunes Store support mi odpovedela Jennice, ze to predave oddeleni programatoru
- poslal jsem jeste jednou feedback
- ja zatim preinstaloval PC na MS Windows XP EN - takze ted zas resim problem se synchronyzacnim softem, bo cesty k zaloham jsou jiny :(
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/

harryc

Příspěvek od harryc »

djha53k píše:- iTunes Store support mi odpovedela Jennice, ze to predave oddeleni programatoru

A to muzou? Cely tyden jsem je prosil, jestli by to slo poslat timhle smerem, ale Susan (i s jejim supervisorem) mi tvrdila, ze iTunes Store support zadnou takovou moznost nema a ze pro me v tom smeru nemuzou nic udelat :-(

Bill

Příspěvek od Bill »

křeček

Mám nejnovější iT. Páč jsem na svém 3Géčku měl jednu chvíli iOS 4.x. A po zjištění, že mi to nějak nejede, jsem tam nacpal zpět 3.1.3.. Jinak kdo by počítal s tím, že když vyjde upgrade na iT, že to bude horší, nežli před tím (myslí error 42032) ??? :ROFL: :( :shock: .

Zrovinka jsem si opět zkusil sync a jede mi to :Yahoo!: . Takže už něco málo přes týden ...... :good:

Dadly
Host
Host

Unknown error ocurred -42032

Příspěvek od Dadly »

Zdravim,

1) mam problem se stazenim popripade autorizaci jiz stazenych aplikaci, vzdycky mi iTunes 10 vyhodi hlasku "An unknown error ocurred -42032"

nevite nekdo co s tim ?

2) pri spusteni itunes mi zase hazi hlasku s scarddlg.dll a taktez nevim co s tim

zacalo to po preinstalovani Windows XP a nemuzu se toho zbavit.

Diky moc za kazdou pomoc

edit : tak omyl, nepomohlo to ikdyz sem pocitac autorizoval a napsalo mi ze to probehlo v poradku, tak mi nejde stahovat z appstore aplikace :(
Naposledy upravil(a) Dadly dne ned úno 20, 2011 6:40 pm, celkem upraveno 1 x.
Macbook Air 2011 i5 1,7GHz, 4GB, 128GB SSD, OS X Mavericks
iPhone 5 32GB CZ 7.1.2 JB

rambo.man
Host
Host

Re: Unknown error ocurred -42032

Příspěvek od rambo.man »

dělá mě to taky a vím co stím...
v iTunes klikni na kteroukoliv položku v Library , třeba music...
potom vypni iTunes, znovu zapni a jdi rychle do Store/Authorize this Pc.... pokud to stihneš vyplnit do 5 sekund, všechno ti bude fungovat jak má..

Dadly
Host
Host

Příspěvek od Dadly »

super, takze se mi povedlo pocitac autorizovat, napsalo ze to je 2 pocitac z 5, tedy nevim proc se da autorizovat pouze 5 pocitacu, nicmene uz to snad bude fungovat, takze uz jenom jeden problem a to cislo 2) pri spousteni iTunes

pridavam screeny
Obrázek
Obrázek
Macbook Air 2011 i5 1,7GHz, 4GB, 128GB SSD, OS X Mavericks
iPhone 5 32GB CZ 7.1.2 JB

rambo.man
Host
Host

Příspěvek od rambo.man »

tak to asi jedine reinstall

harryc

Příspěvek od harryc »

Dadly píše:takze uz jenom jeden problem a to cislo 2) pri spousteni iTunes

A copak sis to nainstaloval za Windows? Knihovna Scarddlg.dll neni od iTunes ta by mela byt standardni soucasti instalace Windows.

Pokud muzes, tak si SmartCard services do Windows doinstaluj. Nicmene pokud mas jistotu, ze SmartCard services nebudes potrebovat, melo by stacit si jen nakopirovat to dll tam, kde ho iTunes hledaji (u me to zkousi v C:\Program Files\iTunes\, C:\Program Files\Common Files\Apple\Apple Application Support\ a nakonce C:\WINDOWS\system32\ - kde ho nakonec najdou).

djha53k
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od djha53k »

harryc píše:A to muzou? Cely tyden jsem je prosil, jestli by to slo poslat timhle smerem, ale Susan (i s jejim supervisorem) mi tvrdila, ze iTunes Store support zadnou takovou moznost nema a ze pro me v tom smeru nemuzou nic udelat :-(

Jo to mi ta prvni s kterou jsou komunikoval taky tvrdila, taxem se pak nastval a poslal novej dotaz z webu a doslo to jiny a ta to najednou umi.

No, proste hnus velebnosti :evil: :bad:
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6

matejr

Příspěvek od matejr »

Moje zkušenost z touto chybou.Prostě jsem šel do Itunes přes Iphone a tam jsem se přihlásil z Iphone a stáhnul nějakou aplikaci a bylo po chybě.

davcapospa
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od davcapospa »

To:matejr Vyzkoušej přes iPhone restore
iPad retina 16Gb White
iPad mini 16Gb White
iPhone 5S 16Gb Silver

Křeček

Příspěvek od Křeček »

Kód: Vybrat vše

Zkusil jsem něco uplácat.
http://www.edisk.cz/stahni/26649/e42032_delete_v0.1.bat_404B.html
Odzkoušeno na 3 PC s XP, na 2 to jelo, na 3 hodilo chybu. Ještě do toho přidávám další na půl funkční návody, ale mohlo by to fungovat. Potom se to samo zavře, přitom by to mělo stále to samé opakovat, ale vyzkoušejte to, poprvé, se vás to bude ptát na smazání souboru, dejte A a enter, potom enter, a samo se to vypne, zkuste iTunes, stáhnout něco free. Pokud nepůjde, tak se omlouvám, ale na 2 to jelo bez problému. iTunes ale musí být zapnuté do pár vteřin, po minutě to nejelo, do jaké doby se musí zapnout, to jsem nezkoušel. Zkuste to víckrát, ale pokud to nepojede poprvé, tak to nepojede asi vůbec. Nechci dělat reklamu, jo, a ještě se omlouvám za soubor .BAT, ale jinej neumím vytvořit...

Nefunguje to, zde je update, ten by už fungovat mohl.
http://www.edisk.cz/stahni/88809/errord ... _653B.html

Vitezslav2
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od Vitezslav2 »

T s tímto pořád error 42032.Na jednom PC mam XP a na druhém Win 7 Ultimate 64 bit a na obou to hází chybu.
iPhone XS Max 256GB
iPad 2019 32GB WIFI
Apple Watch Series 5 Nike+ 44mm

pitris
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Unknown error ocurred -42032

Příspěvek od pitris »

rambo.man píše:dělá mě to taky a vím co stím...
v iTunes klikni na kteroukoliv položku v Library , třeba music...
potom vypni iTunes, znovu zapni a jdi rychle do Store/Authorize this Pc.... pokud to stihneš vyplnit do 5 sekund, všechno ti bude fungovat jak má..

dííííky moc, jsem ti miliónkrát zavázán, tvůj návod funguje :Yahoo!:
V roce 1969 dostaly počítače NASA člověka na Měsíc.
V roce 2011 máme telefony několikrát výkonnější než počítače NASA v roce 1969 a pouštíme tak akorát ptáky do prasat.

iPhone 5S 16GB Space Gray
iPhone 4 16GB 7.0.6 - prodán
iPod Touch 3G 32GB
(utopen :()

Křeček

Příspěvek od Křeček »

Vitezslav2 píše:T s tímto pořád error 42032.Na jednom PC mam XP a na druhém Win 7 Ultimate 64 bit a na obou to hází chybu.

Je to možné, ale na Win 7 by to dělat nemělo. Tam problém nebyl.

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Tak ano s win7 to je prvni pripad pak :-)
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

Beránek

Příspěvek od Beránek »

Ahoj, tak mě to dneska opět celý den nešlo,zkoušel jsem to asi 20x až jsem odpojil IPhon a z něj jsem se přihlásil na Appstore a zkusil něco stáhnout. Potom jsem se zase připojil k PC a najednou to šlo !!?? :Yahoo!:

djha53k
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od djha53k »

Takze damy a panove nase posledni sance jsou cesti operatori, kteri proste MUSI s Applem komunikovat!!!

Takze volejte, volejte a volejte na sveho operatora, kde jste svuj iPhone koupili a hlaste jim tuto chubu.

Prave jsem domluvil s T-Mobilem. Ten pozaduje telefonat + sepsat do emailu:

info(zavinac)t-mobile.cz

Nebo poslat email z webu:

http://www.t-mobile.cz/web/cz/osobni/pomoc.a.nastaveni/kontaktujte.nas

Nase posledni sance... hodne stesti... pokud i tohle selze... tak jdu prodat iPhona :cry:
Naposledy upravil(a) djha53k dne sob úno 26, 2011 6:03 pm, celkem upraveno 1 x.
SG G6

simonecek
Host
Host

Příspěvek od simonecek »

Mne to udelalo u dvou počítačů, u jednoho pomohl klasicky restart pc u druhého reinstal [zakázáno] ze cydie+ restart pc

harryc

Příspěvek od harryc »

djha53k píše:Takze damy a panove nase posledni sance jsou cesti operatori, kteri proste MUSI s Applem komunikovat!!!

Takze volejte, volejte a volejte na sveho operatora, kde jste svuj iPhone koupili a hlaste jim tuto chubu.

Nojo to je vlastne pravda. Myslim, ze by byl zajimavy namet pro Freuda vysvetlit, proc jsem na ne vubec nevzpomnel (asi by ale prisel na to, ze jak s nama porad v*j*b*v*j, tak jsem je proste vytesnil ;-)

Jeste jsem objevil jednu cestu, jak dat vedet primo technicky zamerenym lidem v apple - a to prostrednictvim https://bugreport.apple.com/ . 23.2. jsem tam vyplnil bugreport podle sveho nejlepsiho vedomi a svedomi (cislo 9041072 ), ale zatim je to bez ohlasu.

Křeček

Příspěvek od Křeček »

Heh, já mám vodafone, a kupoval jsem iPhone u O2, a O2 simku nemám, takže volat nebudu.

kadour

Příspěvek od kadour »

Zdravim všechny tohoto fóra.
Díky za rady které jsem tady dostal a nedá mi abych se taky nepodělil o můj způsob autorizace, který u mně 100% funguje.
Vpodstatě zde byl již popsán, ale takto to dělám já:
Nejprve si nadloubnu heslo pro přihlášení do iTunes z textu -(Ctrl+c).
Spustím iTunes ? ihned autorize ? ihned vložit (Ctrl+v)
Když neautorizuji napoprvé (error 42032), vždy autorizuji napodruhé!!!
Musím ale udělat ?Reset Sync Hystory? ? vypnu iTunes ? počkám 10sec. ? spustím iTunes ? ihned autorize ? ihned vložit heslo. Vše bez připojeného iPhone!!!

iPhone 3G ? ver: 4.2.1
iTunes - ver: 10.1.2.17
PC Aspire One A110
Windows XP ? sp 3

svobi.volcom

Příspěvek od svobi.volcom »

to je frajer taky mi to funguje :-D

The_ressa

Příspěvek od The_ressa »

Dneska jsem byla v obchodě Apple a na tento problém ( error 42032) mi řekli, že to není vina Apple. Pokud prý mám legální win, v mém případě ano, XP, tak je chyba v tom, že jsou "zastaralé", takže prý bude stačit jen když windows aktualizuju a bude po problému. Doma to zkusím a když tak dám vědět. Nevařili z vody, hned věděli co mám za problém, tak snad to řešení bude správné.

Gil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gil »

The_ressa píše:Nevařili z vody, hned věděli co mám za problém, tak snad to řešení bude správné.
Vařili!!! Aktualizace ničemu nepomůže a jinak když si přečteš tohle vlákno, tak je tu několik návodů jak to "prasácky" obejít, ale chyba je opravdu na straně Apple

DanKuba

Příspěvek od DanKuba »

iPoda mám doma tejden, učím se co umí (ale nejsem žádnej mobilní nováček). Včera maximální spokojenost s nákupem, dneska totální depka a nas******. Taky známá chyba a kombinace XP 3SP, iT 10.1 a iOS 4.2.1. Po dvou hodinách čtení fóra a zkoušení se mi synchro chytla při té rychlé autorizaci. Ale jsem hodně zklamanej.
Dan
---------------------------------------------------------------------------
Handspring Visor DLX (Palm OS) + Siemens S25
Palm m515 (Palm OS) + Siemens S25
PalmOne Zire 72 (Palm OS) + Sony Ericsson Z600
Palm Treo 680 (Palm OS)
iPod Classic 80GB
HTC Touch Diamond 2 (Windows Mobile 6.1)
iPod Touch 4G 32GB (iOS 4)

djha53k
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od djha53k »

Damy a panove,
nase jedina posledni sance, aby to Apple opravil jsou nasi operatori (bohuzel)... vse ostatni selhalo (kdyz nepocitam, aby jsme sli do obochodu a koupili si novy wokna).

T-Mobile: 4603 (ze sítě T-Mobile)

http://www.t-mobile.cz/web/cz/osobni/pomoc.a.nastaveni/kontaktujte.nas

Vodafone: 800 77 00 77

https://pece.vodafone.cz/

O2: 800 02 02 02

http://www.o2.cz/osobni/203492-mobilni_sluzby/

Takze se snazme...
SG G6

pitris
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od pitris »

Zdravím, píšu si s Nikki z iTunes Store Support, vyžádala si ode mě SC info folder, tak sem jí to poslal a teď odepsala:

Hi Tom,

Nikki, here from the iTunes Store Support. Thank you for replying back with the requested information, Tom.

Finding a solution for you is important to me, so I have requested assistance with the issue you reported. You will receive an email after the matter has been investigated and further information is available.

Thank you for your patience. Apple wants your iTunes experience to be as enjoyable as possible. Have a wonderful day, Tom.

Sincerely,

Nikki
iTunes Store Customer Support

můžete to prosím někdo přeložit?

konkrétně nerozumím tomuhle:
"so I have requested assistance with the issue you reported. You will receive an email after the matter has been investigated and further information is available."
V roce 2011 máme telefony několikrát výkonnější než počítače NASA v roce 1969 a pouštíme tak akorát ptáky do prasat.

iPod Touch 3G 32GB

mike0007CZ
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od mike0007CZ »

Požádala jsem o asistenci s chybou, kterou jsi nahlásil. Po vyšetření podstaty a uvolnění následných informací obdržíš email.

edit: Naštěstí touto chybu netrpím (ale kámoš, kterému pomáhám pochopit iPhone, ano)
Už jsem to zde jednou psal a byl jsem označen za hlupáka, takže:
- Obracíte se na Apple a na operátory, ale na Microsoft ne?
- Pokud je tato chyba jen na českých XP, myslíte, že je v Cupertinu mají k dispozici na otestování? Já myslím, že nemají a ani nebudou mít, takže snaha oslovit programátory je asi marná (neříkám, že zbytečná).

Kontaktoval už někdo support Microsoftu, případně nějakého programátora, který by mohl identifikovat, co způsobuje tuto chybu?
Naposledy upravil(a) mike0007CZ dne stř bře 02, 2011 4:10 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9

pitris
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od pitris »

díky :)

iPod Touch 3G 32GB

djha53k
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od djha53k »

mike0007CZ píše:Kontaktoval už někdo support Microsoftu, případně nějakého programátora, který by mohl identifikovat, co způsobuje tuto chybu?

Jak uz jsem tu psal nejen ja, ale i ostatni. iTunes 10.0.* mi i dalsim fungovali bez problemu, pak nasledoval update na 10.1.* a iTunes prestali fungovat.
Nic jineho jsem na PC nezmenil, nenainstaloval jsem zadnou zaplatu do woken ani zadny novy soft (ani portable). Jedina vec ktera se zmenila je verze iTunes.

Kdyz nainstaluji zpet 10.0.* tak to sice hned zacne pindat, ze je k dispozici nova verze, ale updaty a kupovat novy apps jdou bez sebemensi chybicky. Chybicka jen je, ze si jaxi pak ty apps nedam do iPhonu, bo 10.0.* nepodporuje iOS4.2.1 :unknown:

Takze prosim "mike0007CZ" o vysvetleni, co by s tim asi tak MrkvoSrot mohl delat? Dekuji.
SG G6

mike0007CZ
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od mike0007CZ »

Takže ještě jednou:
- iTunes funguje na všech verzích windows 7, vista, XP, ve všech jazykových mutacích, kromě jedné jediné varianty a to XP SP3 CZ. Fakt tě nic nenapadá?
Mě napadá to, že někdo kdo zná XP, má k dispozici debugging SW může sednout k PC a testovat. To bohužel od programátorů Apple asi očekávat nemůžeme. Proč? Protože ty česká XP prostě nemají, a protože to všude jinde funguje.
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9

Vitezslav2
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od Vitezslav2 »

Jak už jsem jednou psal,mám Win 7 64bit ULTIMATE a taky error.Na dalším PC mám XP home a taky error.Tak že určitě to není případ jen jednoho OS.
iPhone XS Max 256GB
iPad 2019 32GB WIFI
Apple Watch Series 5 Nike+ 44mm

Odpovědět