iTunes nejde synchronizácia

Odpovědět
marecek5
Host
Host

iTunes nejde synchronizácia

Příspěvek od marecek5 »

zase jeden problém s iTunes ale teraz ho nemám ja ale sestra ... nechce jej synchronizovať nič čo pridá do iTunes ani hudbu ani obrázky ... no zo dňa na deň to prestalo ísť ... nevie niekto náhodou kde môže byť problém ? :) nechápem čo ďalšie chceš vedieť ... vysvetlím pre tých ktorí asi nemajú inteligenciu:

napojím iPhone 3GS do USB 2.0 v PC --> iPhone zapne iTunes v PC --> iTunes nájde iPhone a zrobí auto synchronizáciu --> pridám pesničku alebo obrázok, to je vlastne jedno čo pridám, kliknem na tlačítko sync --> a ono to zosynchornizuje mobil s PC ale nepridá tú pesničku ani obrázok do iPhonu 3GS.

Teraz už chápeš ? :)
Naposledy upravil(a) marecek5 dne stř bře 02, 2011 5:08 pm, celkem upraveno 2 x.

iphonik4
iPhone expert
iPhone expert

Re: iTunes

Příspěvek od iphonik4 »

Bea: ono ani odpovědět nejde, tak já žádám, až bude upravovat název, tak ať rovnou doplní i informace, pokud chce, aby mu někdo poradil..
marecek5 píše:... nechce jej synchronizovať nič čo pridá do iTunes ani hudbu ani obrázky ... no zo dňa na deň to prestalo ísť ...
je nedostačující...
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB

marecek5
Host
Host

Re: iTunes nejde synchronizácia

Příspěvek od marecek5 »

Už by to malo byť všetko podľa pravidiel. :)

jackherrer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od jackherrer »

viewtopic.php?f=96&t=29414
ma sestra vubec zaskrtnuto v itunes v karte music "sync music" ?
I will maintain an attitude of open-mindedness.

marecek5
Host
Host

Příspěvek od marecek5 »

jj práveže tam má všetko :) aj obrázky aj hudbu proste všetko som jej spravil tak ako mám ja :) no jedine mi už ostáva odstrániť iTunes Libary.xml a uvidíme čo to pôjde nech to zkúsi znova.

Takže synchronizácia ide ale ona keď niečo pridá do iTunes nejakú pesničku tak jej ju nepridá do iP, v tom je ten problém.

[mod="masklin"]Nedělej doubleposty.[/mod]

cicolably
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od cicolably »

no ale tak to robí niečo zle.zapne itunes stlačí crtrl+O (Ó nie nula) a vybere pesničky ktore chce mať v iphone,vyberie disk a kde ich má,len ich potom nesmie odtial vymazať,najlepšie je na disk C do iTunes/music(dokuments&settings winXp,users win7),tam maš aj aplikacie stiahute aj ringtones
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

marecek5
Host
Host

Příspěvek od marecek5 »

všetko robí správne tak, preto nechápem kde je tá chyba

Bartolmiu
Host
Host

Příspěvek od Bartolmiu »

Ahoj, mám úplně podobný problém. Když jsem nainstaloval nové iTunes 10.2.1, tak na iPhone 3G FW 4.1 s JB, který do teď běhal jak hodinky neproběhne synchronizace úspěšně. Přidám nebo odeberu cokoli (app, hudba, film), dám sync, proběhne hláška synchronizuji - OK - odpojte IP. Odpojím iPhona, zkontroluji obsah a je tam stále to samé. To je u ségry. Já mám iP4 32GB taky iOS 4.1 s JB, taky jsem updatoval iTunes na 10.2.1 a vše je funkční bez problémů. Ví pls. někdo co s tím? Proč to 3Géčko nejede?

Odpovědět