Dobrý den,
chtěl jsem si založit účet na AppStore, ale při zadávání údajů o kartě se mi ukázalo: "Your payment method was declained. Please enter valid payment method information".
Dělal jsem to přes iTunes. Nastavil jsem vlaječku České Republiky.
Karta: Master Card
Zadal jsem 16ti místné číslo karty a 3 místný bezpečnostní kód.
V internetovém bankovnictví mám nastaven limit 5 000 Kč.
Na účtu mám 2500 Kč.
Přesto to nejde.
Nevím co jiného bych měl udělat.
Problém se založením účtu na AppStore
-
- Klub čistého iOS
Re: Problém se založením účtu na AppStore
Ověř si, zda tvá platební karta má povolené platby přes internet - ideálně na hotline banky nebo na pobočce. Některé banky vydávají i tzv. "virtuální" karty, které jsou pro platby přes inet přímo určené.
-
- Moderator fóra
Zkus to znovu, ono to pise co tomu chybí, pripadne kontaktuj bnaku jestli je opravdu povolena a aktivovaná platba pres internet.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Ověřil jsem si, že má karta má povolené platby přes internet s limitem 10 000 kč. A AppStore mi neřeklo, kde je chyba ani po opakovaném pokusu o zaregistrování.
Není možné, že by mohl být problém v nastavení mé měny na CZK nebo si to AppStore zvládá převést a v tomhle problém není?
Není možné, že by mohl být problém v nastavení mé měny na CZK nebo si to AppStore zvládá převést a v tomhle problém není?
mam uplně ten samej problem jako kolega, mam kartu u KB online bankovnictvi na ucte kolem 10 000kc, a pise mi "Your payment method was declained. Please enter valid payment method information". A taky karta master card
nechapu v KB mi rekli ze mam vse v poradku:-(
![Sad :-(](./images/smilies/sad.gif)