Problém medzi iTunes a iPhonom

Odpovědět
marecek5
Host
Host

Problém medzi iTunes a iPhonom

Příspěvek od marecek5 »

zdravím tak zase mám ten problém a neviem kde môže byť ... no je ten že synchronizácia funguje v poriadku ale keď pridám nejakú pesničku alebo aplikáciu, fotku tak mi ju po synchronziácii nepridá do mobilu ... jedná sa o iPhone 3GS ... nevie niekto kde viazne prenos ?

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Problém medzi iTunes a iPhonom

Příspěvek od rony »

nie nevie. nijako si totiz nepopisal ako co mas ponastavovane. (zatial je problem medzi kb a stolickou)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

marecek5
Host
Host

Příspěvek od marecek5 »

nastavenia som nejak nemenil, ako som nainštaloval iTunes tak som to aj nechal cca mesiac všetko fungovalo v poriadku a zrazu to potom prestalo ísť, vraj to môže byť káblom ale keď ho napojím na iPhone 4 tak mi to ide v poriadku ... chceš aj nejaké screeni s iTunes ? aké mám nastavenia ? i keď som nič nemenil

cicolably
Starý pes fóra :)

Příspěvek od cicolably »

a čo ti ide v poriadku ked pripojíš kabel? neviem buď to nie je po slovensky alebo to nemá zmysel
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

marecek5
Host
Host

Příspěvek od marecek5 »

no v poriadku ide iba synchronziácia ... ale keď niečo pridám do knižnice pesničku tak po synchronzicáii mi tú pesničku nepridá do mobilu ...

cicolably

Příspěvek od cicolably »

ako pridávaš pesničky do iTunes,navod si si pozrel? stlačíš file - add file to library ? alebo ako ? to iste z obrazkami maš ich v pictures (obrazky ak maš windoz) a applikacie nepridá len ked nie su z iTunes.
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

marecek5
Host
Host

Příspěvek od marecek5 »

všetko robím tak ako hovoríš ... viem aj "picutres" mám vytvorenú zložku ... hudbu keď robím albumy tak dám "folder" a keď chcem iba pesničku tak "file" no len nechápem prečo to tak zrazu prestalo fungovať ...

Odpovědět