Po připojení k iTunes se nic nezobrazí
Po připojení k iTunes se nic nezobrazí
Potrebuju poradit pripojim IPhone 4 k iTunes da synchronizovat a pak uz se tam ukaze jen Iphonene a prazdne pole nic vic nevidim co je v Iphonu nic proste jen vidim ze je pripojenej .Pomoc Pls
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaach joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, kurva, to je takový problém vymyslet název tématu? Já to tady z té tvé nesmyslné věty vymyslela, ani to nebolelo, za to mě bolí číst tu tvou větu, nechápu co chceš, o co ti jde. MG
omlouvam se
Tož safra, už jsem ti to téma přejmenovala a zase tam máš blbý název, jak ty to děláš. MG
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaach joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, kurva, to je takový problém vymyslet název tématu? Já to tady z té tvé nesmyslné věty vymyslela, ani to nebolelo, za to mě bolí číst tu tvou větu, nechápu co chceš, o co ti jde. MG
omlouvam se
Tož safra, už jsem ti to téma přejmenovala a zase tam máš blbý název, jak ty to děláš. MG
Naposledy upravil(a) lomkk dne pon bře 14, 2011 7:47 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderatorka fóra
Re: Po připojení k iTunes se nezobrazí nic
Zklidni se, dýchej z hluboka, napočítej do 20 a pak znovu napiš SROZUMITELNĚ svůj dotaz. Neboj, my ti neutečem, tak to nemusíš na nás tak rychle vychrlit, dej si na čas.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Re: problem iTunes
Heh no dobra.Pripojim Iphone 4 k PC otevre se mi klasicky iTunes v levo se mi ukaze pripojenej ale ve velkem okne mam napsano jen Iphone a to je vse nikde nevidim aplikace atd
EDIT: ja vim ze ne ale kamos si pro nej jel z prahy a ja to zjistil takze sem ho musel rychle zarazit at nejezdi
Prečítaj si pravidlá, aby si vedel, že nemáš robiť doubleposty. Pre tento krát upravené. Dodo
EDIT: ja vim ze ne ale kamos si pro nej jel z prahy a ja to zjistil takze sem ho musel rychle zarazit at nejezdi
Prečítaj si pravidlá, aby si vedel, že nemáš robiť doubleposty. Pre tento krát upravené. Dodo
-
- Moderatorka fóra
Re: Po připojení k iTunes se nic nezobrazí
Hele, udělej screen těch iTunes a uploadni to na imageshack.us a odkaz na obrázek vlož sem.
Jinak v knihovně iTunes máš přidané aplikace? Ty aplikace v iPhonu jsou kupované přes appstore účet, na který je autorizovaný počítač? Musí být ten účet stejný.
Jinak v knihovně iTunes máš přidané aplikace? Ty aplikace v iPhonu jsou kupované přes appstore účet, na který je autorizovaný počítač? Musí být ten účet stejný.
http://img155.imageshack.us/i/015qh.jpg/
http://img135.imageshack.us/i/016snq.jpg/
nejde mi ani o ty aplikace spis jen o zobrazeni toho telefonu.Ne nejsem prihlasenej na kamosovo ucet.Ale predtim mi to slo normalne uplne v pohode.
http://img135.imageshack.us/i/016snq.jpg/
nejde mi ani o ty aplikace spis jen o zobrazeni toho telefonu.Ne nejsem prihlasenej na kamosovo ucet.Ale predtim mi to slo normalne uplne v pohode.
-
- Moderatorka fóra
Má ten kámoš na iPhonu JB? Že ti neukáže ani základní info o iPhonu, zkoušel jsi jiný kabel ještě, jiné USB? Vypnout, znovu zapnout iTunes, restart PC, všemožné jiné kombinace?
jj je to JB.PRave to je to co nechapu.jo zkousel uz jsem vse co si napsal jinak bych neotravoval.Muzu zkusit znova JB zda se to treba nejak nesrovna nebo nevim
-
- Moderatorka fóra
Myslím, že tím to nebude, zkoušel jsi to připojit ještě k jinému počítači?
Jinak telefon normálně iTunes vidí, jen ne, který to je. Toto se mi ještě nestalo. U JBknutého iPhonu není problém připojení k více PC.
Ještě jedině, že by se zbláznily ovladače k iPhonu, zkus přeinstalovat iTunes. To znamená vše od apple odinstalovat, smazat zbytkové soubory a znovu iTunes nainstalovat a pak připojit znovu iPhone.
Jinak telefon normálně iTunes vidí, jen ne, který to je. Toto se mi ještě nestalo. U JBknutého iPhonu není problém připojení k více PC.
Ještě jedině, že by se zbláznily ovladače k iPhonu, zkus přeinstalovat iTunes. To znamená vše od apple odinstalovat, smazat zbytkové soubory a znovu iTunes nainstalovat a pak připojit znovu iPhone.
jojo zkousel.No jako taky koukam nidy se mi to nestalo.Dobre jeste neco zkusim a to odinstalovani kompletni necham jako posledni variantu.Dik muzes dat Lock