Dobry, mám otázku na aktivaciu iphone cez iTunes. Dakde som počul že sa za určitý poplatok da odblokovať oficialne cez iTunes (tzn. žiadny unlock ani jailbreak) na všetky siete. Je to prava? ak ano tak ako ?
Dakujem
aktivacia iphone 4 iTunes
-
- Starý pes fóra :)
Oficialni odblokovani nabizeji jen nekteri operatori. Treba AT&T to nenabizi.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
Re: aktivacia iphone 4 iTunes
ja viem že niektori operatori zvyknu odblokovat ale myslím na apple že pošlu nejaky kod, ktory potom zadame do itunes a ten nam odblokuje iphone ...ale to je asi hlupost nie ? ...tak vlastne preto sa pýtam či dačo take existuje
-
- Moderator fóra
Blokovani je vec operatoru ne applu, takze jediny kdo muze oficialne odblokovat iphone je operator ktery ho blokuje. Apple tady v tom neudela asi nic ...
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
- rony
- Klub čistého iOS
trochu omyl. v skutocnosti priebeh oficialneho odblokovania je taky, ze komunikujes s operatorom, ten aj zadava "cisla" do systemu ale ten system konci v Apple, ktory ti pristroj dialkovo unlockne.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Moderator fóra
No napsal jsem to asi nesikovne, slo mi o to ze apple asi bez vedomi a prikazu od operatora ten iphone tezko odblokuje a jeste takovou cestou ze by poslal kod ktery by si uzivatel zadal v itunes a pripojil iphone a byl odblkovany.
Ze iphony blokuji operatori a odblokovat je se muzou pouze na zaklade souhlasu operatora, jestli to potom dela primo operator nebo nekde na centrale applu je uz vec druha ...
Ze iphony blokuji operatori a odblokovat je se muzou pouze na zaklade souhlasu operatora, jestli to potom dela primo operator nebo nekde na centrale applu je uz vec druha ...
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
Manual iPhone