POZOR NA PODVODNÍKY: www.empc.cz

vše co vás napadne
Odpovědět
michalfilip1111
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

POZOR NA PODVODNÍKY: www.empc.cz

Příspěvek od michalfilip1111 »

zdravím,našel jsem na eshopu empc.cz kde mají nový iphone 4 16gb za 12 090kč a 32gb za cca 13090kč,koupil si už někdo od z tohoto eshopu? není to podvod?

PeterKiss

Re: iphone za neuvěřitelnou cenu,není to podvod?

Příspěvek od PeterKiss »

Nový u operátora ip 4 16 gb napr z vodafonu bez paušálu 16000 zaokrúhlené tak aj áno ale 4000 rozdiel medzi cenamy, ja by som to nekupoval.
Na mall.cz majú 16 gb za 17990 tak radšej kúp o 1000/1500 drahší a z overeneho zdroja ako potom zalamovat rukami že si vyhodil oknom 13000 Kč
Naposledy upravil(a) PeterKiss dne stř bře 23, 2011 12:09 pm, celkem upraveno 1 x.

ls8
Starý pes fóra :)

Příspěvek od ls8 »

Neznámý obchod, podezřele nízké ceny. Rozhodně nepodporučuji nákup bez osobního převzetí, v žádném případě neplatit předem.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

michalfilip1111
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

předem určitě ne,ani poštou,jsem se ptal jestli mají kamenný obchod a zda je možné osobní odběr.
tak uvidím co napíšou :)

mike0007CZ
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od mike0007CZ »

Stranky empc.cz registrovány k 12.3.2011. O paní Dvořákové neexistují v databázích žádné informace. ŽL má, to je vše, a je otázka jestli o tom webu vůbec něco ví. Na webu nemá tel. kontakty, platba převodem nebo hotově. Cena je podezřele nízká. Buď koupíš cihlu, nebo fake telefon. Je to podvod.
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9

michalfilip1111
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ja si taky myslím,jen přece už nějaký pátek jsem na netu a o Ip co se týče ceny mám nějaké skilly,pokud je to podvod tak to má dobře propracované! velký POZOR,jsem zvědavý co mi napíše na dotaz osobního odběru

a taky, nato že prodává tak luxusní věci tak má eshop na nižší úroveň...

EDIT: na můj dotaz,zda je možné osobní odběr jsem dostal tuto odpoveď

Cituji:
"" Dobry den,

Nakupejeme telefony od zakazniku, ktere je maji zdarma od operatora, zajem je znacny, kamennou prodejnu nemame.
Se srdecnym pozdravem
Ing. J""" D"""(pro ochranu osobní údajů jméno neuvedu)

Nerob doubleposty, ale edituj svoje príspevky tak, ako som to urobil teraz za teba. Dodo

bluetake

Příspěvek od bluetake »

To je naprosto stejne, jako se tady nedavno resil obchod telefonylevne.cz. Ten uz jen tak mimochodem nema funkcni ani web ..... Klasicky podvod. Web pochybne urovne,nemoznost telefonniho spojeni,( pry jen pro VIP zakazniky...) , neznámý clovek bez historie ,adresa v nejakem cinzaku, kde tu dámu mozna nikdo nezna , platba jen prevodem predem a nebo hotove za neco, o cem clovek nevi, co je v krabici.
VYHNOUT SE TOMU ! Neprekvapilo by mne, kdyby ta pani ing. neexistovala a byl to ten samy clovek, jako v te predchozi firme, ktera se zde nedavno resila. Podobnost webu, nabidky i podminek je ale mozna jen nahodna... :)

michalfilip1111
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

náhoda -:) radši nekupovat nic

pc_master

Příspěvek od pc_master »

Zdravím,

ty telefonylevne.cz jsem nahlásil na ČOI...a do tří dnů web neexistoval. Dal jsem jen podnět k prověření na základe diskuzí. Stejně i tak jim to trvalo dost dlouho, než zareagovali!!!

Hrůza co se u nás děje a jak někteří lidi dokážou parazitovat na jiných... :evil:

Samozřejmě podvod!!! Dávat si POZOR!!! Tohle je stejná BOUDA!!!

michalfilip1111
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Mno rad bych to ohlásil ať se nenachyta ostatní ale nemám s tím zkusenost

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

podobnych lakavych nabidek bude jeste cela rada, stejne tak jako mnoho lidi na to opet vlastni hlouposti naleti .. je to prosté ...

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

pc_master

Příspěvek od pc_master »

Nahlasím. Ještě dnes. Podle mě jsou to ti samí...

Roman_Pe
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Roman_Pe »

Drahé veci jedine na osobné prevzatie. No ja by som len tak niekomu na účet isto neposlal 15000 a čakal, čo by mi poslal za tehlu alebo ani tú tehlu :)
Takých len pochytať a zavrieť až by tam... :%)

Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White

michalfilip1111
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

super,doufám že se na to ČOI podivá a i potrestá viníka

jfrida

Příspěvek od jfrida »

Na empc nekupujte neplatte stači že sem naletěl ja. Obědnavku přijmou musite zaplatit a pak čekate informuji vas o odeslani zboži ale čekate marně. Na požadni o čislo baliku z duvodu sledovani zasilky u česke pošty vam nic nedaji. Tet se snažim dostat penize. Mate nekdo radu jak postupovat?

ls8

Příspěvek od ls8 »

Obrátit se na Policii, podat trestní oznámení pro podvod.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

bluetake

Re: POZOR NA PODVODNÍKY: www.empc.cz

Příspěvek od bluetake »

Ten rukopis, stranky , podminky i nedostupnost napovidaji, ze se jedna o jednoho cloveka a nebo partu. A urcite takovych stranek bude vic....Otazkou ale je, zda zdejsi policie bude schopna a hlavne ochotna se tim zabyvat a navic, ten clovek muze sedet u pocitace kdekoliv na svete a s usmevem a rychle prevadet dosle penize z uctu v ceske bance nekam hodne daleko . Takze chytit ho nebude urcite jednoduche nejenom pro policajty a penize jsou uz nenavratne pryc. Proste nikde jinde, nez u operatora , nekupovat a pokud chcete usetrit, tak pouzity telefon jedine osobne ,s jasnym puvodem a po odzkouseni. Lenost a pohodlnost si nekam pro nej po dohode zajet se muze docela prodrazit a to nejvice prave tem, co chteji "usetrit"....

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Snoopy píše: radšej kúp o 1000/1500 drahší a z overeneho zdroja ako potom zalamovat rukami že si vyhodil oknom 13000 Kč

kamaráti sa mi tiež vysmievaju že kupujem predražené veci ale za istotu sa platí, nieje ziadny 100 percentny návod ako odhalit podvodnika ale je sposob ako sa im vyhnúť.... Nakupovať od licencovanych predajcov.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

mudra veta snoopy :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

michalfilip1111
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ejhle.stránka již nedostupná a další okrádaní se ozvali na stránce: ne.poctivci.cz

JEN doufám,že podvodník bude řádně potrestán

Odpovědět