Nefunkční display a další potíž

Odpovědět
czbezdomovec

Nefunkční display a další potíž

Příspěvek od czbezdomovec »

Zdravím všechny co si zde čtou můj problém a zároveň prosím o radu.Snažil jsem se zde na fóru hledat můj problém,ale bohužel marně :-( Problém spočívá v tom že jsem koupil Iphone 3G 16GB,byl v něm fw 4.0 a fungoval plně,jen display nešel. Člověk od kterého jsem Ip pořizoval mě říkal že u Ip prováděl upgrade na vyžší a od té doby přestal jít display,ale na IP je vidět že je měněno přední sklíčko a můj názor je zda to nemůže být nějak špatně zapojené nebo tak něco.IP jsem rozebíral cca 3x dle návodu na youtube,ale bez výsledku.Flex kabílky se zdají být též v pořádku.Dále jsem se dočetl že by mohl pomoc i restore,které jsem se snažil též dělat,ale bezúspěchu :-( pokaždé vyskočí chybová hláška s číslem 1601 - 1604.Zkoušel jsem snad všechny fw co jsou dostupné,ale pokaždé stejný problém.Zkoušel jsem upravovat i hosts soubor a i jsem zkoušel jiné verze Itunes.Pod nižší verzí Itunes mě vyskakovala chyba tuším že 10.Zkoušel jsem Ireb pro odstranění chybi v Itunes,ale opět nezabralo nic,tedy vyhodilo mě to hlášku že mám zelený display i když má být bílí nebo černý.Quick PWn pro win mě nefunguje vůbec :-( při kliknutí na ikonu mě hned xp vyhodí hlášku že doslo k selhání.Opravdu tedy nevím už co dál a prosím o radu a děkuji.

john
iPhone expert
iPhone expert

Re: Nefunkční display a další potíž

Příspěvek od john »

DFU mod a restore.

Pokud ti to ukáže nějakou chybu, tak pokračuj tady.
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB

czbezdomovec

Přez blackra1n jsem tam dostal 4.0.2 fw,ale v Itunes chce abych aktivoval sim.Tim pro me zas vše končí a když dám restore tak opět končím na chybě 1604 :-( už jedině testnout jiný PC a uvidím.Display stejnak zatím nejede,obávám se HW poruchy :-( ještě bych se rád optal zda by to nemohlo být třeba baterií?Zda by mohla dělat nějaké potíže s displayem i když je IP připojený k pc.

7luke.com

Příspěvek od 7luke.com »

Koupil jsi prostě pěkný krám. To bude HW.

czbezdomovec

njn jenže už ho mám a člověka od kterého jsem IP pořídil asi nedoženu :-( takže mám prozatím parádní těžítko,není alespoň nějaký softík pro diagnostiku HW?

7luke.com

Příspěvek od 7luke.com »

Ne.

czbezdomovec

Tak se mě konečně podařilo dostat do IP fw 4.2.1,ale display pořád nic,némáte nějaký šikovný tip,kde bych mohl hledat zradu než koupím nový? Zdá se být nepoškozený.Nefunguje ani doteková plocha dle mého názoru.

jofos
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jofos »

Čau, vyskúšaj otestovať displej+dotykovku v inom iP. Alebo daj do tvojho iP 100% funkčné LCD. Pozor na zámenu LCD z 3G a 3GS - nie sú kompatibilné. Skontroluj či máš v poriadku konektor na logic boarde.
iP X
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4

czbezdomovec

Vyřešeno výměnou displeje za nový.Běhá bez problému.Prosím lock

Odpovědět