Mazání skladeb
Mazání skladeb
Zdravim, dostala jsem iphone jako služební telefon a jsem z toho trošku nešťastná Po kolegyni, po které jsem telefon zdědila mi tam zůstaly skladby (i obrázky), které jsou tam pravděpodobně natahány z PC a nejdou mi smazat - ani přes PC Víte někdo, jak na to?
-
- Starý pes fóra :)
Re: Mazání skladeb
Ideální je v iTunes provést Restore, tím se telefon uvede do výchozího stavu, všechno se smaže. Komplet všechno, tedy včetně kontaktů apod. Ty je možné nejdřív nasynchronizovat do počítače, opět v iTunes.
Viz http://support.apple.com/kb/ht1386
Viz http://support.apple.com/kb/ht1386
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Host
Mazání skladeb
Ahoj, nevite nekdo jak smazat pisnicku z itunes z playlistu? Kdyz dam edit tak polozka delete nejde pouzit.. kdyz to smazu v pc tak tam mam zase vykricnik a hlasi mi to ze mp3 nebyla nalezena..diky
-
- Starý pes fóra :)
Kliknu,zmáčknu delete a potvrdím připadné hlášky
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
- rony
- Klub čistého iOS
mpnet podla mna musis najskor pochopit princip.
v pocitaci v itunes si vedies kniznicu s hudbou. a z nej si vyberas, co ma byt v telefone.
to je zakladna filozofia. ak potrebujes viac, tak klikni hore na Navody a najdi si videa, ktore natocila metalgirl.
v pocitaci v itunes si vedies kniznicu s hudbou. a z nej si vyberas, co ma byt v telefone.
to je zakladna filozofia. ak potrebujes viac, tak klikni hore na Navody a najdi si videa, ktore natocila metalgirl.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods