Back Up problem
Back Up problem
Zdravim vsechny...omlouvam se pokud zde uz podobne tema je, ale me se to najit nepodarilo. K tematu..dnes jsem si vyzvedl reklamovany iPhone..kdyz jsem se snazil o back up tak jsem ja blbec nedal do telefonu simkartu no a udelal se novy back up misto toho aby se tam natahly data podle meho nastaveni pred reklamaci. Jenze ted se mi tam puvodni back up vubec neukazuje, ale je tam pouze ten z dnesniho dne a nevim co ted delat. Muzete mi prosim poradit. Jsem bezny uzivatel. Moc dekuji.
-
- iPhone expert
Re: Back Up problem
máš mac nebo windows?
iPhone SE 64GB Space Gray
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
iPhone 5C 32GB Blue
iPhone 4S 8.1.3
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
-
- Starý pes fóra :)
Back Up problem
Pozri v itunes, v preferences ake mas backupy a pouzi starsi pri restore.
From Tapatalk.
From Tapatalk.
iPod, iPhone and iPad Firmware Download
MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
no prave ze se mi tam ukazuje pouze z dneska..nevim kam zmizel ten strary
-
- Moderator fóra
Back up se premaze novym backupem pokud je delany na stejny fw.
Jinak se podivej tady na ten odkaz: http://osxdaily.com/2009/09/11/iphone-backup-location/
Je tam napsana cesta kde se backup uklada v pc, tak se podivej jake tam mas soubory, jinak pokud ti to ukazuje jenom ten posledni tak mas asi smulu a backup se ti premazal![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
Jinak se podivej tady na ten odkaz: http://osxdaily.com/2009/09/11/iphone-backup-location/
Je tam napsana cesta kde se backup uklada v pc, tak se podivej jake tam mas soubory, jinak pokud ti to ukazuje jenom ten posledni tak mas asi smulu a backup se ti premazal
![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Manual iPhone
-
- Moderator fóra
Nasel si nejaky ten starsi backup? my tusim zustavali starsi back upy kdyz jsem prechazel na nejaky zasadni update, s fw 3x ti zustane pokud udelas update na 4x, pak mi myslim jeste zustali backupy s fw 4.2.1 kdyz jsem delal update na 4.3, tedka v ramci fw 4.3 se mi taky po upadatu ten stari premazal ...
Alespon co jsem vypozoroval ja kdyz jsem se pak koukal jaky Backupy mi zustavaly, ze jsem treba na ip4 mel 3 ruzny Back upy, pripadne at nekdo zkusenejsi me opravi, kdy se backup premaze a kdy zustane, jestli je to pri prechodu treba s 4.2.1 na 4.3, pripadne pouze s fw 3x na fw 4.x
Alespon co jsem vypozoroval ja kdyz jsem se pak koukal jaky Backupy mi zustavaly, ze jsem treba na ip4 mel 3 ruzny Back upy, pripadne at nekdo zkusenejsi me opravi, kdy se backup premaze a kdy zustane, jestli je to pri prechodu treba s 4.2.1 na 4.3, pripadne pouze s fw 3x na fw 4.x
"
Manual iPhone
Manual iPhone
musim na to kouknout doma na pc...ted jsem na jinem. Uvidime jak to dopadne. Moc diky za rady.
-
- Pokročilý uživatel
Chtel bych se zeptat,kde najdu v iTunes uložené backupy,kvůli promazání.Dají se někde vyhledat?
Díky za radu.
Díky za radu.
iPhone XS Max 256GB
iPad 2019 32GB WIFI
Apple Watch Series 5 Nike+ 44mm
iPad 2019 32GB WIFI
-
- Moderator fóra
barberry.pha píše:Back up se premaze novym backupem pokud je delany na stejny fw.
Je tam napsana cesta kde se backup uklada v pc, tak se podivej jake tam mas soubory, jinak pokud ti to ukazuje jenom ten posledni tak mas asi smulu a backup se ti premazal
Nezlob se na me ale jsi tak liny cist? ze zkratka placnes post a neresis co je napsano pred tebou?
"
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- Pokročilý uživatel
Nechtěl jsem nikoho naštvat,jen mne zajímalo,jestli se dají spravovat přímo v iTunes.
iPhone XS Max 256GB
iPad 2019 32GB WIFI
iPad 2019 32GB WIFI
-
- Moderator fóra
Back Up problem
Nikoho jsi nenastval
backup se uklada na disk a pres itunes ho spravovat nemuzes, v tom odkazu je cesta podle os kam se ti ukladaji a tam si je muzes promazat ![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)
Priste zkus byt trohu presnejsi s tim dotazem, byl takovu neurcity a pro me to vyznelo ze hledas kde se back up uklada
ne ze by si chtel ho nejak spravovat pres itunes, to mi doslo az podle tveho druheho postu ![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)
Priste zkus byt trohu presnejsi s tim dotazem, byl takovu neurcity a pro me to vyznelo ze hledas kde se back up uklada
"
Manual iPhone
Manual iPhone