macodk3 píše:To vysvetlenie je perfektné!! Apple to vysvetlil perfektne, a tak že už nemôže nikto nič povedať...typicky applovsky
Jo dokonale z bodu 2a3 jsem pochytil prd na treti
Mám nějakou jistotu když to vypnu přes ten odkaz ze se uz opravdu při synch skrze iTunes nic neodesila?
Nějak extra mi to nevadí uz jsem to psal jen me to zajima
myslím si ze tohle mělo byt v obecných podmínkách někde viditelné k přečtení já osobně je nikdy nečetl cel jen kousek proste k čemu to je a jak. Se to nechá vypnout
Je fakt ze Apple ty udaje ukládá snad každých dvanáct hodin kdežto Google u androida stále a donedávna to delali i naši operatori
EDIT:V clanku na iphonemanii
http://iphonemania.mobilmania.cz/Apple+ ... kacni+data kde apple objasnuje tuto kauzu se mimo jine pise ze data se ukladaji pri kazdem pripojeni iDevice k iTunes behem zalohovani tak bych se zeptal jde automaticke zalohovani po pripojeni nejak zrusit?
Ne kvli tomuhle ale vubec celkem to zdrzuje v nastaveni iTunes jsem to nenasel
V bode 6 se take pise ze nekteri uzivatele nasli v iPhone roka stara lokalizacni data nemuze to mit na rychlost iPone nejaky vliv? S nastupem iOS4 to slo trochu dolu a nevim zda se tam po restore pres iTunes pri synch nahraji zpet nebo ne