iPhone ukládá vše, kam se hnete (GPS koordináty podle data)

vše co vás napadne
hootchi

iPhone ukládá vše, kam se hnete (GPS koordináty podle data)

Příspěvek od hootchi »

Gekko gecko píše:
eRiper píše:Ještě, že stačí najet na http://oo.apple.com :-P Co bych si počal bez GPS a iOS 4...

Na iPadu s 4.3.1 se deaktivace po najetí na odkaz povedlo ale u iPhone s 4.2.1 mi to hodi chybu ze nemám iOS4 co s tím nevíte?

A zkousis to v Safari? Me to taky v prvni chvili neslo, nez jsem zjistil, ze otevreny pres Tapatalk to nefunguje, nejspis posila jiny hlavicky, ktery to nepozna. Otevri to v safari a pujde to :)

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: iPhone ukládá vše, kam se hnete (GPS koordináty podle da

Příspěvek od Tea Racer »

No snad to jde vypnout. :-) kdo vi kam se to uklada jeste duplicitne. Můzeme udelat treba to že si koupime jiny telefon :-) On samotny iOS4 sestrelil starsi iPhony celkem dokonale, 4ka se mi nelíbí uvidím s čím prijde 5tka. Ale tohle koukani do soukromí by melo byt volitelne jako treba zapinaní a vypínani wifi a ne kvuli tomu navsteovat fora a pidit se po tom. To je nás hrstka jen.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Gekko gecko »

Je fakt kdyby se o tom nezačal mluvit a na net nebyly návody s odkazem na vypnutí tak se to asi nedozvíme i když v těch všeobecných podmínkách odkaz umožňující vypnutí možna bude ale nemám silu to v nich hledat
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

pajap
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od pajap »

Toto není novinka v iOS4. V nižších verzích se tento soubor jmenoval h-cells.plist a nacházel se Systémové sekci. V iOS4 se jmenuje consolidated.db a je v uživatelské sekci. Stalo se tak proto, že tvůrci aplikací s lokalizačními funkcemi požadovali přístup.
Tento soubor se stahuje do iTunes při backupu a při restore je nahrán zpět. Nikdy se nikam neodesílá.
Bližší info (anglicky) a vysvětlení najdete tady:
https://alexlevinson.wordpress.com/2011 ... discovery/

iTukan
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od iTukan »

 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  Withings SmarScan

macodk3
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od macodk3 »

To vysvetlenie je perfektné!! Apple to vysvetlil perfektne, a tak že už nemôže nikto nič povedať...typicky applovsky :-)
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G

Pospec CZ
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od Pospec CZ »

OT: Já nevěděl, že to posílá něco o pádech aplikací atd., jde to nějak zapnout popř. vypnout? :O

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Gekko gecko »

macodk3 píše:To vysvetlenie je perfektné!! Apple to vysvetlil perfektne, a tak že už nemôže nikto nič povedať...typicky applovsky :-)

Jo dokonale z bodu 2a3 jsem pochytil prd na treti :lol:
Mám nějakou jistotu když to vypnu přes ten odkaz ze se uz opravdu při synch skrze iTunes nic neodesila?
Nějak extra mi to nevadí uz jsem to psal jen me to zajima :) myslím si ze tohle mělo byt v obecných podmínkách někde viditelné k přečtení já osobně je nikdy nečetl cel jen kousek proste k čemu to je a jak. Se to nechá vypnout
Je fakt ze Apple ty udaje ukládá snad každých dvanáct hodin kdežto Google u androida stále a donedávna to delali i naši operatori

EDIT:
V clanku na iphonemanii http://iphonemania.mobilmania.cz/Apple+ ... kacni+data kde apple objasnuje tuto kauzu se mimo jine pise ze data se ukladaji pri kazdem pripojeni iDevice k iTunes behem zalohovani tak bych se zeptal jde automaticke zalohovani po pripojeni nejak zrusit?
Ne kvli tomuhle ale vubec celkem to zdrzuje v nastaveni iTunes jsem to nenasel
V bode 6 se take pise ze nekteri uzivatele nasli v iPhone roka stara lokalizacni data nemuze to mit na rychlost iPone nejaky vliv? S nastupem iOS4 to slo trochu dolu a nevim zda se tam po restore pres iTunes pri synch nahraji zpet nebo ne
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

thomasek79
Host
Host

iPhone Tracker (open source aplikace)

Příspěvek od thomasek79 »

Zdravím všechny, víte někdo něco o téhle aplikaci? Zkoušel ji někdo?
http://reporti.net/tag/iphone-tracker

jistě zajímavá věc, jen by mě zajímalo, na co iPhone uchovává historii vlastní polohy a při každé synchronizaci s iTunes je předává do počítače :no:
viz níže:

http://petewarden.github.com/iPhoneTracker/

[mod=Metalgirl]Odkazy nedáváme do code, ale do URL, navíc už se to tu řešilo, sloučeno.[/mod]
iPhone 3G -> iPhone 4 -> iPhone 5 -> iPhone 6S -> iPhone X
& iPad 2

honya
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: iPhone Tracker (open source aplikace)

Příspěvek od honya »

Obrázek

Myslím, že v Obecný diskuzi je o tom téma, tam se dozvíš určitě info.
iPhone 5 / iMac 21.5" / Macbook Pro 15" / iPad(3)

jdvorak.eu

Odpovědět