nefungující appstore?
-
- Mírně pokročilý
nefungující appstore?
Dnes mi nejde na itunes stahovat a upgradovat aplikace z Appstore pro iphone/ipad/touch, Mám Cz učet....má někdo stejný problém nebo se to týká jen mě?
Celý vesmír si z nás dělá srandu.
-
- Starý pes fóra :)
Re: nefungující appstore?
US účet, bez problémů.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Mírně pokročilý
Divny, nejde mi stahovat... Jen prohlizet :-O ted jsem to zkousel na ipadu, na macu a nic..Zkuste nekdo pod cz uctem.
____
hlásí mě to toto: This Apple ID has not yet been used with the iTunes Store. - Tento Apple ID dosud nebyl použit na iTunes Store.
přitom ho používám 4 roky snad už, co mám dělat? se nedostanu na svuj ucet vubec. (((
mi nejde ani reklamace protože účet neexistuje, hmmm co mám dělat?
____
hlásí mě to toto: This Apple ID has not yet been used with the iTunes Store. - Tento Apple ID dosud nebyl použit na iTunes Store.
přitom ho používám 4 roky snad už, co mám dělat? se nedostanu na svuj ucet vubec. (((
mi nejde ani reklamace protože účet neexistuje, hmmm co mám dělat?
Naposledy upravil(a) dunihlav dne stř kvě 04, 2011 7:52 am, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
-
- Mírně pokročilý
jako na ucet me to nepustí, ale ted me to aspon umoznilo zmenit heslo, uvidím dál jestli to rozšlapu.
-
- Moderator fóra
Ja tedka taky bez problemu stahuji na CZ uctu aktualizace, jak v Macovi,iPhonu tak na iPadu. Problem bude asi nekde u tebe
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
-
- Mírně pokročilý
nekdo nejakou rozumnou radu co mám dělat? prostě se nedostanu na svůj účet v appstore, změna hesla šla ale to je vše ...co de, nelze upgradovat aplikace, stahovat, nic nejde... nabízí mě to si znova založit ucet...si delaj pr...
-
- Moderator fóra
Restartnul bych pc a pockal bych, treba maji jenom nejaky lokalni vypadek. Pripadne jim napsat na support ...
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- Mírně pokročilý
tak znicehonic to jde, udelal jsem ze sem znova prihlasil /zalozil ucet, pak jsem vlezl do posledniho vypisu z mailu a klik na report problem a najednou vsechno nabehlo...
- rony
- Klub čistého iOS
preskusaj ten ucet v pocitaci v itunes v appstore, nielen v telefone.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Mírně pokročilý
funguje to uz na vsech izarizenich i na macu,jako pekne po ranu me to dokazalo rozhodit, ja uz na tom ucte utratil penez a prijit o nej..ale zas jsem si vzpomel pritom na porekadlo, narodili jsme se s prazdnyma rukama a z holou prd... se do hrobu vratime, clovek by nemel lpet zas tak moc na nicem...ale stejne by me to mrzelo.
Podle me to byla nejaka chyba urcite ne z me strany tak pokud nekomu taky nesel nebo nelze se pripojit sve id na itunes, zrejme to bude nejaky prechodny vypadek.
Podle me to byla nejaka chyba urcite ne z me strany tak pokud nekomu taky nesel nebo nelze se pripojit sve id na itunes, zrejme to bude nejaky prechodny vypadek.
-
- Senior uživatel
tak jsem se vratil po mesici a na mem PC to same, mam na aktualizaci 52 app a kdyz dam vse tak se to hodi na muj ucet, potvrdim a nic se nedeje. divny, v iphonu vse OK, ale nechce se mi to synchronizovat z telefonu, je to dost pomale.
EDIT: na CZ funkctni na US ne
EDIT2: tak v telefonu to pise ze mam spatne adresu, delal jsem ji drive podle toho co me napadlo, pomuze mi nekdo dat to doporadku ? diky. 2 dny dozadu vse fungovalo.
EDIT: na CZ funkctni na US ne
EDIT2: tak v telefonu to pise ze mam spatne adresu, delal jsem ji drive podle toho co me napadlo, pomuze mi nekdo dat to doporadku ? diky. 2 dny dozadu vse fungovalo.
-
- Host
Take me to pise ze je spatna adresa uz od vcera, nechal jsem to na pokoji pres den me to normalne fungovalo a ted jiz opakovane hlaska o adrese i kdyz pouziji existujici a spravnou adresu v USA stejne to nemaka.
Co se týká "Invalid Address", tak tady je má rada http://forum.jablickar.cz/itunes/itunes ... d-address/
-
- Senior uživatel
diky za radu pomohlo to, dal jsem tam adresu nejake vysoke skoly.
-
- iPhoneHolik
Prosim mel bych dotaz, ktery s nefunkcnosti az tak nesouvisi, nicmene primo tema jsem zde nenalezl.
Mam jiz par let ucet na AppStore a pres iTunes nebo primo z iPhone k nemu pristupuji a stahuji aplikace ci hry.
delal jsem restore iPhone 4 ale aplikace si do PC a iTunes nezalohoval.Pred tim jsem si stahoval par gamesek se zoombie tematikou a jedna z pseudo 3D pohledu me desne chytla a hral jsem ji casto,byla to snad free ci lite omezena verze, na nazev si samozrejme nevzpomenu.
Jde nekde z uctu zjistit historii-seznam jiz stazenych ci zakoupenych aplikaci,ktery leze pripadne i upravovat? podobne jako tomu je v pripadne android os a google play drive android marketu,prominte ze zde tuto platformu zminuji,dik za pripadnou odpoved.
Mam jiz par let ucet na AppStore a pres iTunes nebo primo z iPhone k nemu pristupuji a stahuji aplikace ci hry.
delal jsem restore iPhone 4 ale aplikace si do PC a iTunes nezalohoval.Pred tim jsem si stahoval par gamesek se zoombie tematikou a jedna z pseudo 3D pohledu me desne chytla a hral jsem ji casto,byla to snad free ci lite omezena verze, na nazev si samozrejme nevzpomenu.
Jde nekde z uctu zjistit historii-seznam jiz stazenych ci zakoupenych aplikaci,ktery leze pripadne i upravovat? podobne jako tomu je v pripadne android os a google play drive android marketu,prominte ze zde tuto platformu zminuji,dik za pripadnou odpoved.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
- Moderator fóra
Pokud jsi v itunes v pc prihlaseny ke svemu apple id, tak kdyz najedes do appstore, tak vpravo je moznost Purchased, tam se ti ukazou app ktere jsi na svoje apple id kdy kupoval, ktere mas v pc a ktere ne. Tak se tam podivej a snad ji najdes.
Pripadne je tato polozka i v iphonu, zapnes appstore, moznost update a tam je taky zalozka Purchased.
Pripadne je tato polozka i v iphonu, zapnes appstore, moznost update a tam je taky zalozka Purchased.
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- iPhoneHolik
Moc ti dekuji uz jsem ji nasel a znova stahnul,ze me to taky nenapadlo samotneho,bezpecne jsem ji poznal podle ikonky.
Byla mezi poslednimi stazenymi, takze to byla otazka nekolika vterin.
Nejsem ted u stolniho PC bohuzel mam pohotovost a odvedli me ale az se vratim, tak prubnu zda se da seznam nejak modifikovat,pridavat ty nejlepsi mez i oblibene,hodnotit hvezdickami, nebo ty co se mi nelibi mazat.
Ucet na CZ AppStore mam skoro ctyri roky, a mel 3G,3GSko,iPada takze tam toho bude asi hafo,cele jsem to neprojizdel.
Omlouvam se vsem ze se tu neustale na neco ptam a nekdy mi nejsou jasne i zakladni veci, je to pro me jakozto jablickare ci pro nekoho iOvecku az ostuda, ale iDevice jsem skoro rok nemel a vratil se k nemu v podobe iPhone 4 pred ctrnacti dny.
Byla mezi poslednimi stazenymi, takze to byla otazka nekolika vterin.
Nejsem ted u stolniho PC bohuzel mam pohotovost a odvedli me ale az se vratim, tak prubnu zda se da seznam nejak modifikovat,pridavat ty nejlepsi mez i oblibene,hodnotit hvezdickami, nebo ty co se mi nelibi mazat.
Ucet na CZ AppStore mam skoro ctyri roky, a mel 3G,3GSko,iPada takze tam toho bude asi hafo,cele jsem to neprojizdel.
Omlouvam se vsem ze se tu neustale na neco ptam a nekdy mi nejsou jasne i zakladni veci, je to pro me jakozto jablickare ci pro nekoho iOvecku az ostuda, ale iDevice jsem skoro rok nemel a vratil se k nemu v podobe iPhone 4 pred ctrnacti dny.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2