nefungující appstore?

Odpovědět
dunihlav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

nefungující appstore?

Příspěvek od dunihlav »

Dnes mi nejde na itunes stahovat a upgradovat aplikace z Appstore pro iphone/ipad/touch, Mám Cz učet....má někdo stejný problém nebo se to týká jen mě?
Celý vesmír si z nás dělá srandu. ;-)

ls8
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: nefungující appstore?

Příspěvek od ls8 »

US účet, bez problémů.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

dunihlav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dunihlav »

Divny, nejde mi stahovat... Jen prohlizet :-O ted jsem to zkousel na ipadu, na macu a nic..Zkuste nekdo pod cz uctem.

____
hlásí mě to toto: This Apple ID has not yet been used with the iTunes Store. - Tento Apple ID dosud nebyl použit na iTunes Store.
přitom ho používám 4 roky snad už, co mám dělat? se nedostanu na svuj ucet vubec. :-((((

mi nejde ani reklamace protože účet neexistuje, hmmm co mám dělat?
Naposledy upravil(a) dunihlav dne stř kvě 04, 2011 7:52 am, celkem upraveno 1 x.

Bulwa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Bulwa »

Vše funguje,dnes staženy 2 aplikace.
Obrázek

dunihlav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dunihlav »

jako na ucet me to nepustí, ale ted me to aspon umoznilo zmenit heslo, uvidím dál jestli to rozšlapu.

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Barberry.pha »

Ja tedka taky bez problemu stahuji na CZ uctu aktualizace, jak v Macovi,iPhonu tak na iPadu. Problem bude asi nekde u tebe :(
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

dunihlav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dunihlav »

nekdo nejakou rozumnou radu co mám dělat? prostě se nedostanu na svůj účet v appstore, změna hesla šla ale to je vše ...co de, nelze upgradovat aplikace, stahovat, nic nejde...:-( nabízí mě to si znova založit ucet...si delaj pr...

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Restartnul bych pc a pockal bych, treba maji jenom nejaky lokalni vypadek. Pripadne jim napsat na support ...
Manual iPhone

dunihlav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dunihlav »

tak znicehonic to jde, udelal jsem ze sem znova prihlasil /zalozil ucet, pak jsem vlezl do posledniho vypisu z mailu a klik na report problem a najednou vsechno nabehlo...

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

preskusaj ten ucet v pocitaci v itunes v appstore, nielen v telefone.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

dunihlav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dunihlav »

funguje to uz na vsech izarizenich i na macu,jako pekne po ranu me to dokazalo rozhodit, ja uz na tom ucte utratil penez :-) a prijit o nej..ale zas jsem si vzpomel pritom na porekadlo, narodili jsme se s prazdnyma rukama a z holou prd... se do hrobu vratime, clovek by nemel lpet zas tak moc na nicem...ale stejne by me to mrzelo.
Podle me to byla nejaka chyba urcite ne z me strany tak pokud nekomu taky nesel nebo nelze se pripojit sve id na itunes, zrejme to bude nejaky prechodny vypadek.

marseli
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od marseli »

tak jsem se vratil po mesici a na mem PC to same, mam na aktualizaci 52 app a kdyz dam vse tak se to hodi na muj ucet, potvrdim a nic se nedeje. divny, v iphonu vse OK, ale nechce se mi to synchronizovat z telefonu, je to dost pomale.

EDIT: na CZ funkctni na US ne
EDIT2: tak v telefonu to pise ze mam spatne adresu, delal jsem ji drive podle toho co me napadlo, pomuze mi nekdo dat to doporadku ? diky. 2 dny dozadu vse fungovalo.

Legally Blond
Host
Host

Příspěvek od Legally Blond »

Take me to pise ze je spatna adresa uz od vcera, nechal jsem to na pokoji pres den me to normalne fungovalo a ted jiz opakovane hlaska o adrese i kdyz pouziji existujici a spravnou adresu v USA stejne to nemaka.

dadula

Příspěvek od dadula »

Co se týká "Invalid Address", tak tady je má rada http://forum.jablickar.cz/itunes/itunes ... d-address/

marseli
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od marseli »

diky za radu pomohlo to, dal jsem tam adresu nejake vysoke skoly.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Gekko gecko »

Prosim mel bych dotaz, ktery s nefunkcnosti az tak nesouvisi, nicmene primo tema jsem zde nenalezl.
Mam jiz par let ucet na AppStore a pres iTunes nebo primo z iPhone k nemu pristupuji a stahuji aplikace ci hry.
delal jsem restore iPhone 4 ale aplikace si do PC a iTunes nezalohoval.Pred tim jsem si stahoval par gamesek se zoombie tematikou a jedna z pseudo 3D pohledu me desne chytla a hral jsem ji casto,byla to snad free ci lite omezena verze, na nazev si samozrejme nevzpomenu.
Jde nekde z uctu zjistit historii-seznam jiz stazenych ci zakoupenych aplikaci,ktery leze pripadne i upravovat? podobne jako tomu je v pripadne android os a google play drive android marketu,prominte ze zde tuto platformu zminuji,dik za pripadnou odpoved.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Pokud jsi v itunes v pc prihlaseny ke svemu apple id, tak kdyz najedes do appstore, tak vpravo je moznost Purchased, tam se ti ukazou app ktere jsi na svoje apple id kdy kupoval, ktere mas v pc a ktere ne. Tak se tam podivej a snad ji najdes.

Pripadne je tato polozka i v iphonu, zapnes appstore, moznost update a tam je taky zalozka Purchased.
Manual iPhone

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Gekko gecko »

Moc ti dekuji uz jsem ji nasel a znova stahnul,ze me to taky nenapadlo samotneho,bezpecne jsem ji poznal podle ikonky.
Byla mezi poslednimi stazenymi, takze to byla otazka nekolika vterin.
Nejsem ted u stolniho PC bohuzel mam pohotovost a odvedli me :D ale az se vratim, tak prubnu zda se da seznam nejak modifikovat,pridavat ty nejlepsi mez :D i oblibene,hodnotit hvezdickami, nebo ty co se mi nelibi mazat.
Ucet na CZ AppStore mam skoro ctyri roky, a mel 3G,3GSko,iPada takze tam toho bude asi hafo,cele jsem to neprojizdel.
Omlouvam se vsem ze se tu neustale na neco ptam a nekdy mi nejsou jasne i zakladni veci, je to pro me jakozto jablickare ci pro nekoho iOvecku az ostuda, ale iDevice jsem skoro rok nemel a vratil se k nemu v podobe iPhone 4 pred ctrnacti dny.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

Odpovědět