Strnic píše:Zdravim. Zkoušeli jste někdy výdrž baterie přes wifi a spustit dlouhé video na youtube (nějaký jeden a půl hodinový film)? Zajímalo by mě,zda je má baterie nějak v normě - nabito na 100% přes noc ráno puštěn film přes wifi na youtube na celý display a cca 25min volání plus asi 15min hledání v IP (rozuměj zaplý display a třeba kontrola nastavení..) baterie po 3h 25min spadla na 15min (počítáno přes stopky běh filmu)
mám 3GS 4.2.1 bez jailbreaku fw modemu 05.15.04 vypnuto 3g,oznámení,jas cca 80%
Je to v pohodě,či normálu ?
U mě je to úplně stejné, mám 4.01 s l1merainem a unlockem redsn0w
a zhruba takovou výdrž mám
iPhone 5S 16GB Space Gray Vodafone CZ iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN iPad 2 64GB 3G iStyle iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK
Taky se pridavam se svym poznatkem ohledne vydrze. Mam Iphone 4 asi tri mesice, celou dobu vydrzel "pouzivani" tak cca 7-9 hodin ( wifi, volani, sms, atd..). Posledni tyden, bez toho abych neco noveho instaloval ci menil nastaveni (push emaily, oznameni apod.) zacala padat baterka o dost rychleji a to i kdyz telefon nepouzivam(cca 10% za 3 hodiny):-/ tudiz me asi neceka nic jinyho nez restore bohuzel..:-/
V posledních dnech jsem zaznamenal podezřelou výdrž baterie. Např. včera, ráno jsem odpojil od nabíječky. Večer jsem měl jen 56%.
Během dne: 3min přích. hovoru 15min iPod (rozsvícená obrazovka) 10min metronom, rovněž s nezhasnutým displayem 10min wifi 10min hra Cogs
Jaký je Váš názor? Tel. mám cca 16 měsíců, zakoupen nový, nonJB. V paměti mám 2gb volného z 32gb (nevím jestli mám nějaký vliv). Mám zapnuté push kvůli Viberu. Doposud jsem nedělal žádný restore atd. Myslíte že je baterka hyn? Nebo mám udělat restore, popř.přejít na nový OS?
Zatím jsem vyzkoušel, stejně jako už jednou v minulosti, obnovit síťová nastavení, tak uvidíme.
Jak velkou vydrž máte s 3GS na 4.2.1? Ja, že jsem měl 2,5 roku stare 3Gcko a to mu v poho vydrželo 2 dny a s uplně novym 3GS jsem hodně rád za 2 dny a to mam vše jako 3G vypnute a jas na minimum.
iP 3G8 GB-Dead iP 3GS 16 GB iOS 6.1.6JB iPad 3 3G 64 GBiOS 7.1.1JB iPh 5S (2x)16 GB Black iP 6S 64 GB-Sold iPad Mini Retina16 GBiOS 12.5 iP 7 32 GB iOS 12.x iPad Pro 10.564 GBiOS 13.x Apple Watch Series 5 W OS 7.x iPhone X 64 GB iOS 14.x
No právě, že na 3G to žere baterii pěkně. Já jsem celý den ve škole a připojená na 3G. Od 7 rána do 19:30 večera, takže bych chtěla vědět, kolik to na 3G vydrží. Tak jestli bys mohl odzkoušet, až budeš moct užít data, dříve ne, šetři si je.
zdravim.mam iphone 3g a mam ho nie cely rok..baterka mi vydrzi asi 2dni ked sa na nom nejako extra nehram...Co si myslite/viete/ o tom ked dam do t-mobileu reklamovat po11 mesiacoch pouzivania bateriu?myslite si ze mi daju novu i ked vydrz je asi v poriadku? Bolo by to fajn keby mi dali novu bateriu;)
Pokud je tomu tak, tak jsem vůl. Měl jsem v mysli, že je to těch 6 měsíců. Před týdnem mi skončila záruka a můj iPhone s výdrží ani ne den mohl být klidně novej, no co už..
Hele, ale v záručních listech to stojí. Koukám na záručák od iP4 T-Mobile CZ a stojí tam: - Záruční doba: - Přístroj 24 měsíců, Baterie a napáječ 24 měsíců.
iPhone 5S 16GB Space Gray Vodafone CZ iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN iPad 2 64GB 3G iStyle iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK
Ak sa nemylim, tak pokial sa baterka normalne vymenit neda(iPhone) tak je zaruka aj na telefon aj na baterku 24 mesiacov, ale pokial sa baterka vybrat da (nokia, htc) tak je len 6 mesiacov alebo 1 rok, niesom si isty.
NO ja nevím lidí ale použivám iPHone 3GS 16GB už 3 roky ale ted najednou mi nejak spadla baterie..Vydrží sotva 6 minut při práci.A v sleep modu vydrzi tak 1 den kdyz stim nic nedelate...NEvite co je stim ?
Po updatu z 4.3.1 mám dojem, že opět poklesla výdrž baterie. Při stejném používání jako dřív jsem za den na 50-60%, předtím to bylo obvykle o cca 10% víc. Teď mám například od posledního nabití délku užívání 34 minut a stav baterie 88%. Vložila bych sem obrázek, ale nějak se mi to nedaří. Povypínané mám snad vše, co žere baterku. Hard reset nepomohl. Bohužel jsem neprovedla restore, ale rovnou update. Jak jste na tom s výdrží baterky u iOS 4.3.2 vy??
iPhone X - 64 GB Silver; Vodafone; & AirPods New iPad 2018 - 128 GB Cellular Silver; T-Mobile; Apple Pencil MacBook Air 13" - 256 GB SSD (early 2015), macOS Monterey12.0.1 Apple Watch 5 - silver case; 40 mm, watchOS 8.1
Taky jsem s výdrží baterky trochu laboroval a až po vypnutí mobilních dat jsem spokojen. Telefon často odesílal, přijímal data a rychle mi ubýval FUP limit i procenta baterky.Ted už pohoda,výdrž víc ,jak 2 dny a +/- 5 hodin užívání.
Casto sa spomina dolezita zasada nepouzivat obnovu zo zalohy. Chapem to spravne, ze po restore dat nastavenie ip ako noveho telefonu, zosynchronizovat kontakty, kalendar apod. a aplikacie nainstalovat rucne nanovo a ostatne nastavenia telefonu, mailove ucty apod. tiez ponastavovat manualne nanovo?
A ako je to s aplikaciami zo Cydie? Tiez je lepsie po restore manualne vsetko ponahadzovat alebo mozem pouzit Pkgbackup bez obavy na vplyv vydrze baterky?
Mám telefon cca 2 měsíce a teď poslední 4 dny mě strašně rychle klesá baterie. Předtím jsme přes noc měl o 2% a nyní to je kolem 20% . Můžete mi někdo pomoc? Píšete tady i jestli někdo má JB ? Nevím co to je, jak to zjistím? Má to na něco vliv? Omlouvám se, že se ptám, moc tomu nerozumím. Díky moc.
Pokud si kupoval telefon nový a sám si JB (Jailbreak,více tady viewforum.php?f=129 ) nedělal,tak ho tam nemáš.Pokud máš v tel. aplikaci Cydia,tak JB máš. Co se týká té spotřeby baterie,příčin může být více .Zkus v telefonu například sledovat "Využití" a "Pohotovost" ,můžou tam být stejné časy ,více tady viewtopic.php?f=27&t=42251 . Jinak hledat a zase hledat
Já uz to pisu po několikáté za dva dny.. Uz jsem dělal 2x restore, 2x JB, pokaždé bez backupu, jako novy telefon, ale tento FW 4.3.3 je asi zaklety.. Dnes rano v 7.00 sundan iP z nabijecky, par telefonátu, tři SMSky a jsem na 48%.. je to fakt děs, nikdy predtim jsem s tím problém nemel.. Nabijim uz 3x za den.. Pokud to není chyba JB, tak to musí byt FW.. Co pisu tuhle zprávu, tak pokles o 2%..
A co to zkusit nejaky den bez toho JB? Ja mam fw 4.3.3 bez JB, od fw 4x jsem delal vzdy jenom upgrade, zadny dfu + restore , vlastne jako novy jsem mel naposledy nastavene 3GS a od te doby jsem vzdy obnovoval se zalohy, jednou jsem udelal restore abych se zbavil JB a obnovoval se zalohy, ktera byla delana kdyz tam ten JB byl, a za celou dobu ani jeden problem, kdyz mi zacala padat rychle baterka, tak to bylo kdyz jsem si nastavoval tapety, pomohl Hard reset nebo vypnuti, zasekne se nejaka app a ta pak slusne zere baterku. Pokud mam vypnute 3G a nestreamuji pres den net radio, tak se dostavam na nejakych 7-8 hodin pouzivani na jedno nabiti. Se zapnutym 3G a hodinu streamovani denne radia, plus spatny signal 3G v praci, se dostavam na jedno nabiti na nejakych 6 hodin pouzivani. Problem bych nevidel ani tak ve fw 4.3.3, jako spise v JB a v apps cydie ktere treba nejsou kompatibilni zatim uplne na 100% s tim fw nebo treba i fw 4.3x a pak muze byt problem s vydrzi baterie.
To feberex: podivej se jestli nemas v nastaveni stejnou dobu pouziti a pohotovostni doby, jinak zkus udelat Hard reset (podrz soucastne home a power button dokud se ti neobjevi jablicko a pak je pust) pripadne staci zkusit vypnout a zapnout, ukonci se ti tim app ktere ti treba bezi na pozadi a vybijeji ti baterku, nejaka app se muze treba seknout, timto ji vypnout, nejlepe tim Hard resetem.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
Z Cydie mam nainstalovano jen to, co jsem mel predtim a to je BiteSMS, cyntakt, iFile..jinak nic neinstaluju, nic jineho nepotrebuju..Mam toho podstatne mene, nez pri minulem FW, to byl telefon radne zasekany, ale pokles nebyl ani zdaleka takovy, jako je ted..nerozumim tomu a jsem z toho otravenej, protoze to abych mel nabijecku stale sebou v aute, predtim jsem tuhle potrebu nemel, iP vydrzel bez problemu cca cely den..uz jsem dvakrat nabijel pri 8% pres Battery Doctor, stejne to nepomohlo..i kdyz mi to pise, ze by mel hodne vydrzet a jak dlouho, tak skutecnost je jina...
jak pisu, zkusit to bez JB ... jinak nezjistis v cem je problem, a nejaka app s cydie muze mit problem konkretne na fw 4.3.3 a ikdyz predtim na nizsim fw fungovala ok, tedka tomu tak byt nemusi
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
To barberry.pha: To Bulwa: Díky chlapi za pomoc ohledně baterie a nějakýho vysvětlení co dělat. Doma jsem přes PC odebral aplikaci " novinky.cz" a nyní mám barerii zase tam kde jsem byl, v pořádku. Dělala to prostě ta aplikace.