iTunes - mám opraviť adresu
iTunes - mám opraviť adresu
Po 2 mesiacoch bezchybného používania sa vyskytla tato chyba ... na US účte mi piše ( ked chcem stiahnuť free app ) že : Incorrect adress. A valid adress is necessary to purchase. Click on billing info to go to the adress page and correct your adress..... V čom je chyba ? pri registracii som si na internete niekde dal vygenerovat nahodnu osobu ... a tu som pri registracii zadaval ... je možne že to je preto ? 2 mesiace som to normalne použival. Da sa to nejako vyriešiť ?
Re: iTunes - mám opraviť adresu
Mám stejný problém. Zkusila jsem i změnit adresu, problém přetrvává. Zřejmě je nás víc. Snad někdo poradí. Díky.
- rony
- Klub čistého iOS
vsetci musia. aj ja som dnes musel menit pre us ucet adresu na nejaku SKUTOCNU. takze googlujte a hladajte skutocne adresy!!!
citajte :) A valid adress is necessary to purchase. Skutocna adresa je nevyhnutna pre nakupy. Slovo SKUTOCNA je to dolezite :)
citajte :) A valid adress is necessary to purchase. Skutocna adresa je nevyhnutna pre nakupy. Slovo SKUTOCNA je to dolezite :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Senior uživatel
Mně to taky píše tuhle chybu. Na internetu jsem navíc vyčetl, že někomu pomohlo napsat číslo domu na první řadku a ulici na druhou a taky se nemá v té ulici psát Street/Avenue ale St/Ave
Apple iPod Shuffle 5G, 2GB, pink
Apple iPhone 6S, 64GB, gold
Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB
- rony
- Klub čistého iOS
No vsak hovorim, SKUTOCNU ADRESU :)
cislo ulice oni pisu ako prve. Najlepsie je si vygooglit webku z USA, kde je americka adresa. Mne stacilo zmenit ulicu a smerovacie cislo.
cislo ulice oni pisu ako prve. Najlepsie je si vygooglit webku z USA, kde je americka adresa. Mne stacilo zmenit ulicu a smerovacie cislo.
-
- Senior uživatel
Rony já vím, že píšou číslo jako první, ale já to myslím jinak. Někteří Američani taky měli problémy s touhle hláškou i když měli adresu pravou a těm právě pomohlo napsat číslo na Adress Line 1 a ulici na Adress Line 2 nebo místo Street/Avenue napsat St/Ave.
Apple iPod Shuffle 5G, 2GB, pink
-
- Mírně pokročilý
Panove,
Me to vyřešilo zadání adresy přímo Applu v Cupertinu.
Viz. Navod:
http://iphonerock.com/itunes-error/itunes-appstore-invalid-address-error-how.html
Me to vyřešilo zadání adresy přímo Applu v Cupertinu.
Viz. Navod:
http://iphonerock.com/itunes-error/itunes-appstore-invalid-address-error-how.html
Takže len potvrdzujem že platí to čo píše Rony .... potreboval som dať číslo do prvého riadku .... ulicu do druhého ( Street som zmenil na St ) ale neišlo mi to tak som si zistil zip code a prišiel som nato že bolo jedno pismenko zle... teraz to už ide
Takže si nájdite ulicu na googli a zmente si ju, zmente aj ZIP CODE
Takže si nájdite ulicu na googli a zmente si ju, zmente aj ZIP CODE
-
- Moderator fóra
ja mam vsechno v jednom radku, ale mam tam realnou adresu apple storu v seattlu :D problem vyresen :)
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- Starý pes fóra :)
jak říká kolega. Napište tam adresu AppleStoru Já už tak funguju od iPhone 3G a nikde není problém . A to dokonce provokuju jménem
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
- rony
- Klub čistého iOS
Fiktívna adresa ako príklad, aby sme tu po kuskoch nehovorili vsetci o tom istom:
Ulica: 220 Fool Blvd
ZIP: 10017
Podmienka je, aby ZIP kod existoval a korespondoval s ulicou. Popisne cislo pisu pred nazvom ulice. Zrejme nie je nevyhnutne pisat cislo do prveho riadka a ulicu do druheho ale zhoda ZIP, mesta a ulice by mala byt.
Ako pisem, najlahsia metoda je google, najst si LUBOVOLNU EXISTUJUCU ADRESU V U.S.A. a opisat ju presne.
Ulica: 220 Fool Blvd
ZIP: 10017
Podmienka je, aby ZIP kod existoval a korespondoval s ulicou. Popisne cislo pisu pred nazvom ulice. Zrejme nie je nevyhnutne pisat cislo do prveho riadka a ulicu do druheho ale zhoda ZIP, mesta a ulice by mala byt.
Ako pisem, najlahsia metoda je google, najst si LUBOVOLNU EXISTUJUCU ADRESU V U.S.A. a opisat ju presne.
-
- Moderator fóra
Urobimlo mi to už pár dní dozadu. Dnes som tam dal adresu nejakeho hotelu alebo čoho, a znova všetko šlape
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5