jmenujiseja -> zdravím, něco k těm fóliím z mých zkušeností.
invisibleSHIELDNa iPhonu 3GS jsem měl celou dobu do upgradu na iPhone 4 fólii od invisibleSHIELD, jak píšeš ze začátku top byl hodně nezvyk a připadalo mě jako bych jezdil po gumě, ale po nějaké době jsem si na to naprosto zvykl a naopak po sundání fólie to byl docela rozdíl. Záleží na každém jak sedne.
ScreenshieldMyslím, že to je výrobek české firmy. Osobně nemám zkušenosti, chvilku jsem zkoušel na cizím zařízení a možná to je to co hledáš. Hlavně ten povrch je takovej tvrdší. Ale jak píšu, zkouška to byla na pár minut a v tu dobu jsem ani nevěděl, že je to Screenshield.
Chci ji teď koupit a testnout na iPhone 4 nebo iPadu 2, ještě jsem se nerozhodl.
BrandoAbsolutně žádná zkušenost, jen internet plný nadšení. Prý to nejlepší co může být. Dle vyčtených informací, se fólie nelepí, ale funguje na principu přilnutí k displeji. Jsou dvě verze - klasická normální a antireflexní. Nevím proč, ale ta normální je o 100 Kč dražší
Mohlo by vyhovovat, jelikož fólie je tvrdá.
NonameNa můj první iPhone 2G jsem měl nějakou fólii z aukra za pár korun a vydržela na něm celou dobu. Tvrdá a nelepila se, taky jen přilnula. Z dočtení je pak dobrá ještě nějaká fólie z Electroworldu. Prodává se vždy poblíž iPadů 2 a myslím, že je od Belkinu, ale to jsem si jen někde přečetl.
Toť asi vše co mám k fóliím. Do nedávna jsem byl nadšen z invisibleSHIELD, ale chci také vyzkoušet něco jiného, takže to teď vidím na iPhone 4 na Screenshield a na iPad 2 na tu Brando fólii. Jen teda bacha, invisibleSHIELD a Screenshield jsou za tu cenu na celý iPad 2, ale Brando je jen na displej.
Snad jsem trochu pomohl.