ak nepojde, najdi si na nete ako kompletne vyzmizikovat itunes a najdi si k tvojmu OS v pocitaci mozne problemy s itunes a pozorne instaluj spravny.
ak nepojde, sku kamarata, jeho pocitac. ak nepojde, tak kup mac :)
ps: tazko ti radit, ked jedine co vieme a co si napisal: nejde.
viac nic. ani profil nevyplnis, tak ako ti radit mily partizan.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
kupoval si ho z nejakeho bazaru alebo novy od operatora alebo z nejakeho eshopu ? Ak od niekoho tak je dosť možne že je to fake PS : nedostal si k iphone aj baterky ?
Iphone je pravý, mam ho od T-mobile.. zkoušel jsem to připojit na jiny počítač a tam to jde, když to zapojím tak se mi tam ukaze a muzu tam nahravat mp3 atd..
nebudem ta vypocuvat a snazit sa tri hodiny, ked nechces sam popisat blizsie, co treba.
a vypln si uz ten profil.
v mojom podpise mam odkazy klikni na ten, kde sa pise o tom ako sa spravne pytat.
mas hlavu, zacni pouzivat. pomozes sebe a nam v tom, ze tazsie veci ti konecne budeme vediet poradit
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Caute. Pls mam problem s iTunesom, po pripojeni iPhone 4 16gb iOS 4.1 mi ho iTunes nenajde uz neviem co mam robit, restartoval som PC aj iPhone, odinstaloval aznova nainstaloval iTunes, stale nic uz som bezradny plllls help.
Mám stejný problém. Připojím iPhone k iTunes.. iTunes mam nejnovější, iphone koupeny od Vodafonu. V "Tento počítač" se mi ukáže složka, kde jsou fotografie z fotáku ale v itunes se mi nezobrazí. Nevím co dělat:(