sieťová nabíjačka pre iPod Touch
sieťová nabíjačka pre iPod Touch
mal som iPod Touch 2g ale nedávno som už prešiel na 4g...mám takú lacnú nabíjačku na Apple avšak ako to pripojím vypíše na iPode ,,dobíjanie s týmto príslušenstvom nieje možné", dalo by sa to nejako spojazdniť? mám doma také 2 a je mi to ľúto vyhodiť :-/ dikes
-
- Host
Re: sieťová nabíjačka pre iPod Touch
Jestli mas jb,zkus stáhnout Resupported ze cydie
no spravil som to ako si hovoril, ale nešlo to a furt ako som pripojil ten adaptér píše Dobíjanie s týmto príslušenstvom nieje podporované, mám iPT 4g JB na FW 4.3 ![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)
-
- iPhone guru
Případně si kup adaptér do sítě, na který napojíš USB kabel. ![Pardon :pardon:](./images/smilies/pardon.gif)
![Pardon :pardon:](./images/smilies/pardon.gif)
iPhone 5S 16GB Space Gray Vodafone CZ
iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ
iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN
iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN
iPad 2 64GB 3G iStyle
iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN
iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK
iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ
iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN
iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN
iPad 2 64GB 3G iStyle
iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN
iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK
dal som tam resusported 4 a nejde to, skúšal som tam všetky tie 3 možnosti v nastaveniach a aj tak veľké kulové
mám taký biely adaptér a dotoho sa zapojí USB kábel, avšak nieje to originál Apple a ak tam zapojím aspoň kábel od Apple tak absolútne nič nerobí, a ak ten čo k tomu bol tak stará známa hláška.....![Mad :x](./images/smilies/aggressive.gif)
![Sorry :sorry:](./images/smilies/sorry.gif)
mám taký biely adaptér a dotoho sa zapojí USB kábel, avšak nieje to originál Apple a ak tam zapojím aspoň kábel od Apple tak absolútne nič nerobí, a ak ten čo k tomu bol tak stará známa hláška.....
![Mad :x](./images/smilies/aggressive.gif)
máš poslední verzi ? nebo tu první co šla cracknout ?ta totiž nepodporuje ipody
to netuším, prosto som do Cydie -> search - dal len Resupported a našlo mi: Resupported, Resupported4 (to som nainštaloval), Resupported SBSetitings, Resupported4 SBSettings (to som nainštaloval tiež), Resupported Cracked, Resupported4 Cracked
nič viac mi nenašlo na ten názov, a keď dám na adaptér furt tá hláška no
btw - dúfam že nedostanem BAN za tie názvy![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
nič viac mi nenašlo na ten názov, a keď dám na adaptér furt tá hláška no
![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
btw - dúfam že nedostanem BAN za tie názvy
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Asi ti ostava kupa novej nabijacky . Kup si nabijacku do ktorej das USB a nabija to ale pozor nie kazda funguje . Mam jednu taku doma ale ked to zapojim tak to vobec nenabija . Teraz pouzivam nabijacku zo SE Vivaz
Vsetko slape ako ma . Len nekupuj nabijacky za 1 € hovorim ja mam taku doma ale nenabija ![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
- rony
- Klub čistého iOS
netrochar a kup si normalnu nabijacku k apple veciam :) snad ked si mal na ten prehravac, tak mas aj na nu.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
pato05323 píše:Asi ti ostava kupa novej nabijacky . Kup si nabijacku do ktorej das USB a nabija to ale pozor nie kazda funguje . Mam jednu taku doma ale ked to zapojim tak to vobec nenabija . Teraz pouzivam nabijacku zo SE VivazVsetko slape ako ma . Len nekupuj nabijacky za 1 € hovorim ja mam taku doma ale nenabija
SE Vivaz má rovnaký konektor ako zariadenia Apple?
![Shocked :shock:](./images/smilies/shok.gif)
-
- Starý pes fóra :)
OT:
kOmkO
čo trošku použiť mozgovňu,ked niečo napíšeš? ano ta nabíjačka na SE Vivaz ma USB výstup
kOmkO
čo trošku použiť mozgovňu,ked niečo napíšeš? ano ta nabíjačka na SE Vivaz ma USB výstup
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
sry som bol dosť prekvapený..a než som si to veľmi ľahko overil tak som sa spýtal a odpovedal som si sám, že m,á tiež USB výstup. preto ma to aj tak zamrazilo lebo som niekoľko rokov robil vieš SE SW-HW úpravy a tak, a zrazu teraz sa to celé mení a ja už v tej vode niesom ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)