[Vyreseno] Data z iPhone do iTunes část 2

Zamčeno
Olivier_MU

[Vyreseno] Data z iPhone do iTunes část 2

Příspěvek od Olivier_MU »

Prosím o pomoc při tomto mém problému:
V notebooku mi odešel HDD a tím pádem jsem přišel o data vč. dat z iPhonu. Mám již nový HDD v notebooku a spojil jsem ho s iPhone. Když ale chci synchronizovat programy v sekci Apps, tak mi zmiznou, pokud bych zmáčknul tlačítko Apply. Tzn. jak free, tak i placené aplikace. Jednou se mi tento problém stal, když jsem měnil notebook a kamarád že mi s tím pomůže. Dopadlo to tak, že vše se smazalo. Teď nechci, aby se stalo znovu.
Jak tedy prosím dosáhnu toho, abych aplikace, které teď mám na svém iPhone dostal do nového notebooku?
Našel jsem na tomto foru odpověď, že v iTunes po připojení telefonu s notebookem zmáčknu pravé tl. myši a dám Transfer purchases.
Když toto udělám, tak se jako by začnou kopírovat aplikace, ale po pěti vteřinách se to samo přeruší.

Děkuji za radu a pomoc.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Data z iPhone do iTunes část 2

Příspěvek od rony »

Prihlas sa v itunes v pc na svoj ucet a kukni purchase history a pokial to ide zadaj po pripojeni telefonu transfer purchases. ak to nejde, tak si appky natahaj rovno v pocitaci cez AppStore podla zoznamu v purchase history. Nerob si problemy hladanim blbych postupov :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Olivier_MU

Příspěvek od Olivier_MU »

Děkuji za radu.
Přihlásil jsem se a už to šlo.
Vše proběhlo v pořádku.
Jěště jednou děkuji.

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Barberry.pha »