WinPwn 1.0 RC1 Released

Pravidla fóra
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.

Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.
Zamčeno
nandycko

WinPwn 1.0 RC1 Released

Příspěvek od nandycko »

Ok tak tu je navod:

1. Takze spustite program a kliknite na BROWSE .IPSW a najdite kde mate v PC FW 1.1.4 aby ste ho dali do programu a mohli znim pracovat najlepsie je stiahnut si officialny FW zo stranky http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=750

1.jpg

2.Potom vyberte z veci ktoru chcete spravit.
Ak chcete vlozit do iphonu vlastny FW musite pripojit telefon ku PC
a kliknut na iPwner, to vam potom umozni dat do iphonu vlastny FW cez RESTORE v iTunes...vo vasom PC.(musite to spravit ak tam chcete dat vlastny FW)

2.jpg

3.Ked chcete zmenit iba BootLogo a nechcete robit zbytocne RESTORE tak kliknite na Custom Logos a tam si vyberiete obrazok ktory chcete mat ako BootLogo mal by mat okolo 100Kb (niekedy vam moze vypisat chybu ze obrazok je velky takze davat pozor a zmensovat)..:)

3.jpg

POKRACOVANIE DOLE...
Naposledy upravil(a) nandycko dne úte kvě 20, 2008 5:01 pm, celkem upraveno 4 x.

nandycko

Re: WinPwn 1.0 RC1 Released

Příspěvek od nandycko »

4.Ak si chcete vytvorit vlastny FW tak kliknete na IPSW Builder nabehne vam nove okno a tam si vyberiete Co vsetko chcete mat v vlastnom FW napriklad kliknite na Applications tam si vkladate SOURCE mozete aj svoj ak mate na Drsneho stranke...a tam na pravo sa vam otvoria .app kde si mozete rovno nainstalovat aplikace ktore chcete mat v iPhone...to uz necham na vas.Ked si date vlastny FW tak budete mat v Installeri vsetko co mate nainstalovane v iPhone aj v zlozke uninstall takze potom mozete bezproblemov odinstalovat co tam nechcete mat.

5.jpg

5.Hned vedla toho je Custom Logo tam si vyberte BootLogo ktore chcete mat vo svojom vlastom FW to som uz pisal vyssie...no a posledna zalozka je ADVANCED tam vlastne Aktivujete vas iphone Baseband a tak dalej vid. obrazok....vsade tam co ma byt zaskrtnute som dal bodku tak by to malo byt aspon ja to tak mam...a celkom dole musite vlozit BL 3.9 a 4.6 ktore su tu http://broomvideos.com/winpwn/ ...na tom obrazku uz su vlozene tak to ma vyzerat....a potom spokojne kliknite Build .ipsw a pockajte kym vam nevytvori vlastny FW ....potom uz len restore cez itunes ale dajte restore z tym svojim vytvorenym FW....drzte shift a kliknite na restore a tam vyberte svoj FW a je to uz len pockat a uzivat si novy FW...

4.jpg

Julek
Administrator
Administrator

Re: WinPwn 1.0 RC1 Released

Příspěvek od Julek »

rozděleno. přidáno do návodů, diskuze zde :

viewtopic.php?f=2&t=4589

lock

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Zamčeno