Hlasitější a "kvalitnější" zvuk iPhone 1. generace
Re: Hlasitější a "kvalitnější" repro iphone 8G -projekt Amiga :)
Mělo by nějakej smysl udělat to odstranění folie u 16Gb verze
-
- Mírně pokročilý
U novejsich kusu uz to asi bude ostraneno. Muj prvni IP mel zvuk hrozny. Ted mam novy a zvuk je o hodne lepsi.
nema to smysl se v tom rypat a dodelat si to, kdyz 16 GB uz ma "normalni" zvuk..
Tak v tom případě to nechám tak jak je...
-
- patron iPhone.cz
Appleman píše:Mělo by nějakej smysl udělat to odstranění folie u 16Gb verze
Taky se přidávám k názoru, že u 16GB verze není nutno. Mám 8GB, kde jsem folii odstranil a 16GB nedotčen a hlasitost zvuku je totožná
-
- Host
U mě to mělo hlavně vliv na chrčení, ale vyšší hlasitost je taky poznat, proto bych neřekl že to Apple úplně odstranil u novějších modelů.
ot: ja jsem mel 16 a 8, a zas tak sileny rozdil to neni, takze jsem se rozhodl do telefonu radeji nezasahovat, protoze odpaneni mi za to nestoji.
Doufejme, že Apple dá do novýho Iphona nějaký kvalitnější repro... a hlavně ne žádnou folii...
ot: no nevim jak vy, ale ja nehodlam chodit s iPhonem v ruce po meste a poslouchat hudbu jak nejaky pubertak.
No to ja taky ne... spíš v porovnání Iphonu s nokií n95 hraje n95 hlasitěji a má i kvalitnější zvuk, což je při vyzvánění dost poznat...
Tak tato splet komentarov ma par krat dohnala do poriadneho smiechu, niektore prispevky su fakt dobre
K veci by som sa chcel spytat ci nema vyznam iphone obcas povysavat vysavacom teda vsade tam kde su nejake otvory, ked sa tu hovorilo o sajrajte vo vnutri a druha otazka ako ano ci nemozem nieco poskodit. Pytam sa preto, ze radsej nechcem otvarat...
K veci by som sa chcel spytat ci nema vyznam iphone obcas povysavat vysavacom teda vsade tam kde su nejake otvory, ked sa tu hovorilo o sajrajte vo vnutri a druha otazka ako ano ci nemozem nieco poskodit. Pytam sa preto, ze radsej nechcem otvarat...
- rony
- Klub čistého iOS
vysavanie by som neriskoval.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
ot: myslim, ze takovy dobry vysavac nemas, ja to obcas profouknu jako stary telefon vzduchovou pistoli, ale opatrne. jinak tech direk tam moc neni, a jestli myslis ty v plastu je tam stejne ta folie.
Tak nakonec sem se rozhodl, že první naistaluju volume boost a když mi to nebude stačit tak zkusím udělat tu úpravu... Což mi nakonec samozřejmě nestačilo tak jsem jehlou proděravěl tu folii reproduktoru u Iphonu 16GB a doopravdy je to znatelný rozdíl jak v hlasitosti tak i v kvalitě zvuku (chraplání, basy...) Což znamená, že i v novějších 16GB verzích není tlustá folie zcela odstraněna...
takze sem taky udelal dirky jehlou a nvm no... o moc hlasitejsi se mi to nezda.. a chraplani zvuku tam je porad.. proste to repro to nestiha... a ja jako fanousek dram n bassove muziky si moc beatu neuziju... jinak ten program volume boost bych moc nezkousel... prece jenom ten repracek je na neco stavenej a softwarove upravovat jeho vydrz, to je o oddelani repracku, podle me zalezi na case, kdy vam odejde... podobny software sem pouzival i na PSP a po par tydnech sem mel po zvuku... vim ze Sony a Apple je neco jinyho, ale moc bych tomu neveril
- rony
- Klub čistého iOS
u mna je to rozhodne hlasnejsie a asi aj trochu cistejsie.
mam 45 tyzden 1.1.2 OOB.
mam 45 tyzden 1.1.2 OOB.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
-
- Starý pes fóra :)
já mám podobnou zkušenost jak exist,ale spíš jsem to jen nedokonale defloroval, šli mi propichnout asi tak 5 dírek
Galaxy Note 20 Ultra 5G Mystic White [QS 865+] | Samsung Galaxy Watch 3 | Galaxy Buds+ White
No ten Volume boost jsem odinstaloval asi za den protože mi připadalo, že to nehraje ani o trochu hlasitěji, spíš byl zvuk eště víc chraplavější... 2 Chrono Leggionaire : Mě šlo propíchat něco přez 10 děr, spíš směrem dál od konektoru, protože vedle konektoru je pár děr falešných. 2 Exist: Souhlasím, repráček to opravdu silně nezvládá. Tak snad to bude u novýho Iphonu lepší...
-
- Senior uživatel
Tak sem si taky zapichal... ...ale ze byc slysel nejaky rozdil, asi opravdu u 16gb u to lepsi nebude, skoda, ze jsem neslysel nekde 8gb verzi abych porovnal, jestli muj hraje hlasiteji....sice jsem propichal asi jen polovic direk, ale znatelny rozdil moc nepoznavam,...je tu nekdo komu to prineslo uspokojeni na 16gb verzi?
Iphone 5 16gb white
Macbook pro 13"....
Macbook pro 13"....
pichani u 16 GB neni nutne, protoze tam neni tak tlusta folie, viz topic jen pro 8GB! hardware je stejny..
-
- Senior uživatel
Ja jsem si procetl celou diskuzi, nekde jsem nahore cetl, ze nekdo taky propichal 16gb verzi, protoze se mi zda, ze by stejnak iphone vcelku mohl hrat jeste hlasiteji, tak jsem to zkusil...no,ale znatelny rozdil neni... , tak asi jen zkouska..
Iphone 5 16gb white
Macbook pro 13"....
Macbook pro 13"....
nech si poradit od vice lidi a nebud nadrzeny , co kdyby jsi propichl moc a mas po zvuku, divim se, ze ti to za to stalo to riskovat..
-
- Senior uživatel
No taky jsem docela bal,ale byl jsem na jablicko opatrny... , pred tim jsem si dal jednoho frtana a pomalu zacal operovat, opravdu jsem byl opatrny, procetl jsem si celou diskuzi..no, vse ok..ale snad se nebude zbytecne zaspinovat prachem,ale i tak mi prislo kdyz jsem tu jehlu vytahoval,tak pokazde jsem s ni vytahl i prach, takze uz asi byl nejaky ten bordel na ty sitce...no, hlavne, ze vse stejnak funguje...
Iphone 5 16gb white
Macbook pro 13"....
Macbook pro 13"....
No upřímě taky sem měl strach to nepropíchnout moc hluboko. Ale mě připadá asi nejvíc je změna co sem zkoušel na totožný písničce to hraje míň chraplavěji... i když taky to může být podle kusu, mohl jsem mít tu folii víc zašpiněnou...
ot
prosim jeden z vas dvou si zmente avatara. tohle je dosi matouci
prosim jeden z vas dvou si zmente avatara. tohle je dosi matouci
ot: taky nevim vlastne komu pisu, ale mel by to udelat appleman, kdyztak si to jabko obarvi na cervenou a je to.
-
- Senior uživatel
ot: Lepsi??
Edit...tak se dohodnem, nebo si kazdy budem menit...
EditII: Dikys... Ja mam proste rad pohodouvou barvu zelenou...
Edit...tak se dohodnem, nebo si kazdy budem menit...
EditII: Dikys... Ja mam proste rad pohodouvou barvu zelenou...
Naposledy upravil(a) schmiedy dne úte kvě 20, 2008 9:22 pm, celkem upraveno 3 x.
Iphone 5 16gb white
Macbook pro 13"....
Macbook pro 13"....
ot:Klidně si ho tam vrať to červený je pěkný..
Edit... já si tam si tohle nechám...
Edit 2: mě červená nevadí....
Edit... já si tam si tohle nechám...
Edit 2: mě červená nevadí....
Naposledy upravil(a) Appleman dne úte kvě 20, 2008 9:21 pm, celkem upraveno 1 x.
muzu potvrdit co psal slavozv, v ramci overeni jsem odkrytoval svuj iP 8GB, 1.1.4 OOB (model iPhone 1,1 (M68AP), model number MA712LL/A), koupeny cca pred mesicem v US a zadna folie uz se nekona, mam tam tez jemnou sitku, ktera pruchodu vzduchu nijak nebrani - zrejme to stejne co je v 16GB verzich... takze kdo mate novejsi (tezko presne rict od kdy to Apple zmenil), tak nema smysl ho odpanovat ani rozebirat, ke zlepseni uz nedojde...
-
- Senior uživatel
Skoda, ze jsi tohle nenapsal tak pred hodinou, to bych to odpanovani nedelal...
Iphone 5 16gb white
Macbook pro 13"....
Macbook pro 13"....
Mam presne ten model 8Gb a rozobral som ho a dal dole sietky a vidim strasne velky rozdiel vo zvuku...ako klobuk dole ale konecne bdem pocut ked mi niekto vola a mam ho vo vrecku...A mal som tam taku sietku ...ale ide ten zvuk super teraz...
příspěvky fajnmana v tomhle dredu naprosto ignoruju, pořád se s tím odrazováním opakuje dokola... no je mi to jedno, můj iP >UŽ< hraje OK
jinak právě že tou fólií se MYSLÍ síťka .... zlepšuje se ale i kvalita zvukového projevu, protože ona je "plastová" a "chrčí - rezonuje" ...
jinak právě že tou fólií se MYSLÍ síťka .... zlepšuje se ale i kvalita zvukového projevu, protože ona je "plastová" a "chrčí - rezonuje" ...
Naposledy upravil(a) 7luke.com dne stř kvě 21, 2008 10:55 am, celkem upraveno 1 x.
ot: stejne tak jako ty, ze ti hraje uplne skvele, a dej si to do podpisu a jeste na celo, at na to nekdo nezapomene.
jako to, že Ty budeš 100x psát, že by ses toho bál, tím nikomu nějak nepomůžeš.... a tohle téma se řeší po celém světě, leč nikde žádný posthunter proti odpanění tak nepíše dokola jak zaseklá deska - je to každého věc, jestli do toho jde nebo je - a na jeho riziko - stejně jako jakýkoliv tuning.
ot: kdyby sis precetl mou reakci..
iPhone je telefon za 10000, nemam potrebu a maminka mi nekoupi novy, jako nekomu
jinak ma reakce byla na lidi co propichuji 16GB, ti uz jsou uplne mimo, vubec nevedi co delaji.. naprosty hazard
rikam nekdo chodi po meste a iPhone mu hezky hraje, nemam potrebu hlasitejsiho zvuku, mam ho stejne porad vyply.
omlouvam se moderatorum, nehodlam jiz reagovat na prispevky tohoto cloveka, prosim aby byli smazany
na zaver mnohdy je lepsi kdyz si to ti lide sami najdou, tim se prokaze jejich inteligence a to, ze vi co delaji
dale az ti reproduktor odejde behem jednoho roku, treba vlhkosti apod. pak se budu smat ja, a taky az to nekomu prestane hrat uplne. nikdy bych tak silne neprohlasoval to co ty. protoze mnohym neznalcum se to muze vymstit.
a vlastne napsal jsem dvakrat ze bych to nedoporucoval, a ze mam strach
ostatni jsem psal lidem co maji 16GB a je to pro ne zbytecne, tak nechapu co te tak stve, je to mene provokativni, nez tvuj zbytecny nadpis.
iPhone je telefon za 10000, nemam potrebu a maminka mi nekoupi novy, jako nekomu
jinak ma reakce byla na lidi co propichuji 16GB, ti uz jsou uplne mimo, vubec nevedi co delaji.. naprosty hazard
rikam nekdo chodi po meste a iPhone mu hezky hraje, nemam potrebu hlasitejsiho zvuku, mam ho stejne porad vyply.
omlouvam se moderatorum, nehodlam jiz reagovat na prispevky tohoto cloveka, prosim aby byli smazany
na zaver mnohdy je lepsi kdyz si to ti lide sami najdou, tim se prokaze jejich inteligence a to, ze vi co delaji
dale az ti reproduktor odejde behem jednoho roku, treba vlhkosti apod. pak se budu smat ja, a taky az to nekomu prestane hrat uplne. nikdy bych tak silne neprohlasoval to co ty. protoze mnohym neznalcum se to muze vymstit.
a vlastne napsal jsem dvakrat ze bych to nedoporucoval, a ze mam strach
ostatni jsem psal lidem co maji 16GB a je to pro ne zbytecne, tak nechapu co te tak stve, je to mene provokativni, nez tvuj zbytecny nadpis.
tak se podívej na howarda, na modmyifone, na gsmf, ... kolika lidem to na 16GB zabralo. Jinak, mě v mých 25 letech mobily maminka nekupuje a nekupovala mi můj první ani v mých 15ti prostě kua Tvoje příspěvky dokola (si to po sobě klidně přečti a nejen v tomto dredu) jsou už fakt donebevolající, ten, kdo do toho chce jít ať jde a ten kdo ne ať nejde. Všechny věci si vždy člověk dělá na vlastní riziko. Pro mě za mě si tam nech deset sítěk, ale necpi to pořád dokola ostatním a když už jsi tak aktivní, tak si třeba přečti STOVKY příspěvků na zahraničních webech.
-
- Administrator
a už si tu vaší ot diskuzi vyřešte po SZ nechce se mi to po vás mazat.. souhlasím 7luke.. každý děláme rozhodnutí které jsou jen naše věc , takže to nechte na každém a už to zde nechci vidět !
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Mírně pokročilý
tak sem byl donucen k odpaneni a pane jo, ono to zvoni, doted sem to v kapse neslysel snad ani jednou...
iPhone 3GS 16GB White
http://iphonehry.cz
http://iphonehry.cz
Borec byl dnes tak nadšený, že mi dal za odpanění jeho 16GB lásky 500
ja chci taky, vubec neslyšim smsky a když si prez iRinger udelam melodii z mp3 tak tu neslyšim už vůbec.
ale bojim se, pošlete mi někdo třeba link na youtube?
ale bojim se, pošlete mi někdo třeba link na youtube?