Teplejší displej
-
- Mírně pokročilý
Teplejší displej
Zdravím
Je to normálně když hraju hry tak se mi displej v hodní časti a u foťáku z přední a zadní strany citelně zteply, vždy jsem radši hru ukončil a pomalu to zchladi. Stává se to už po 8 minut hraní. Dělá vám to taky?
Je to normálně když hraju hry tak se mi displej v hodní časti a u foťáku z přední a zadní strany citelně zteply, vždy jsem radši hru ukončil a pomalu to zchladi. Stává se to už po 8 minut hraní. Dělá vám to taky?
Re: Teplejší displej
Jj aj mne to robí .. Tiež tam hore ... Niesol elektrikar neviem prečo sa to práve tam tak prehrieva ... Asi preto že je tam bateria
-
- Sons of Jailbreak
Nevím, jak je to u iPodu, ale u iPhonu je v někde v těch místech procesor.
-
- Mírně pokročilý
Mno u iPhone 3 gs a 4 jsem to tak nezaregistroval tak výrazne nebo skoro vůbec, ale u iPod 4 je to pořádně znát.
- rony
- Klub čistého iOS
akonahle to drzis v ruke tak znizujes odvod tepla, samozrejme. Pri narocnejsich (hry) veciach jasne, ze to hreje. Vsetky pocitace su radiatory.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Tiež sa mi to zdalo čudné ale nechal som to tak .... iPod je veľmi tenky tak možno aj preto je to take výrazne
-
- Mírně pokročilý
Asi se nemusím obávat že se mi kvůli tomu rychle zničí baterie nebo iPod že
Urcite to má Apple poriadne otestovane pokial dajú 2 roky záruky nemusíš sa báť že by to bol globálny problém (extrémne nízka životnosť batérie) aj keď sú určiťe prípady keď sú batérie pokazene ale pozri si koľko kusov vyrobia a koľko je chybnich je mala pravdepodobnosť že by si naň narazil ty alebo ja.
-
- Moderatorka fóra
Je to naprosto normslni. Lock.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.