itunes maze aplikacie
itunes maze aplikacie
caute.
jam mam itunes na laptope a nemam ziadny problem.stiahnem si do iphonu hry a pod itunes sa ma opyta ci chcem transfer do pc dam ano a hned mam nove hry a app v pc.
na manzelkyn laptop som naistaloval itunes ona ma iphone 3gs stiahne si nejaku app cez iphone a ked pripoji k laptopu a ta synch tak jej tieti vsetky app automaticky vymaze a neda moznost transfer.
tym padom nemoze pouzivat itunes.
vie niekto poradit ako to nastavit?
dakujem
jam mam itunes na laptope a nemam ziadny problem.stiahnem si do iphonu hry a pod itunes sa ma opyta ci chcem transfer do pc dam ano a hned mam nove hry a app v pc.
na manzelkyn laptop som naistaloval itunes ona ma iphone 3gs stiahne si nejaku app cez iphone a ked pripoji k laptopu a ta synch tak jej tieti vsetky app automaticky vymaze a neda moznost transfer.
tym padom nemoze pouzivat itunes.
vie niekto poradit ako to nastavit?
dakujem
- rony
- Klub čistého iOS
Re: itunes maze aplikacie
mas dva pocitace a dva iphony a chces synchronizovat hocico hocikde? to bude problem. NEMOZES na cudzom itunes kombinovat appky, ktore si na iphone dohral na cudzom itunes ucte na cudzom pocitaci. Rozumies tejto vete?
mozete ale pouzivat jeden pocitac ku synchronizaciam oboch iphonov, pricom obsah kazdeho moze byt specificky (nie je to tazke, staci popremyslat a dojdes na to).
Samozrejme vtedy mas vyhodu v moznosti pouzivat na nakupy jeden ucet a tym padom 1x kupis a za jedny peniaze mozes danu appku mat v oboch iphonoch.
Treba si to lepsie premysliet.
Ak chces syncovat iphone aj na druhom pocitaci, tak musis na prvom nieco vypnut zo synchronizacie, povedzme, ze na prvom pocitaci syncujes appky ale nie muziku. na druhom zasa mas vypnute appky a zapnutu muziku.
Tym padom si druhy iphone moze manzelka syncnut aj na svojom kompe ak chce napr. novu muziku.
Na muziku odporucam si postavit rodinnu kniznicu, kde mate vsetci vsetko a vyberate si to. Napr. pouzivaj NAS alebo ine spolocne ulozisko dat.
Tolko strucne. Ak polozis rozumne otazky odpoviem, ak nie, tak nie.
mozete ale pouzivat jeden pocitac ku synchronizaciam oboch iphonov, pricom obsah kazdeho moze byt specificky (nie je to tazke, staci popremyslat a dojdes na to).
Samozrejme vtedy mas vyhodu v moznosti pouzivat na nakupy jeden ucet a tym padom 1x kupis a za jedny peniaze mozes danu appku mat v oboch iphonoch.
Treba si to lepsie premysliet.
Ak chces syncovat iphone aj na druhom pocitaci, tak musis na prvom nieco vypnut zo synchronizacie, povedzme, ze na prvom pocitaci syncujes appky ale nie muziku. na druhom zasa mas vypnute appky a zapnutu muziku.
Tym padom si druhy iphone moze manzelka syncnut aj na svojom kompe ak chce napr. novu muziku.
Na muziku odporucam si postavit rodinnu kniznicu, kde mate vsetci vsetko a vyberate si to. Napr. pouzivaj NAS alebo ine spolocne ulozisko dat.
Tolko strucne. Ak polozis rozumne otazky odpoviem, ak nie, tak nie.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
rozumiem tomu.
manzelka ma iphone a je registrovany na moju mailovu adresu.
tam problem nieje.ona nechce sync na moj pc a ani ja na jej.
jeden ucet moze byt na 5 pc.
len nerozumiem preco jej kazdu app co nahra do iphone itunes zmaze.ked ju nahra cez itunes do pc tak je pekne zosynchronizuje a necha v iphone.
tak bude niekde problem v nastaveni itunes a s tym by som chcel pomoct.
dik
manzelka ma iphone a je registrovany na moju mailovu adresu.
tam problem nieje.ona nechce sync na moj pc a ani ja na jej.
jeden ucet moze byt na 5 pc.
len nerozumiem preco jej kazdu app co nahra do iphone itunes zmaze.ked ju nahra cez itunes do pc tak je pekne zosynchronizuje a necha v iphone.
tak bude niekde problem v nastaveni itunes a s tym by som chcel pomoct.
dik
- rony
- Klub čistého iOS
pretoze to nie je mozne :-)
preto si musis vybrat jeden komp na sync appiek oboch iphonov.
napr. tvoj iphone na tvojom pocitaci syncuje vsetko. manzelka si syncne appky z tvojho pocitaca ale ostatne veci NIE. Na jej pocitaci zasa vypne sync aplikacii a ostatne si zapne. to je celkom pohodlne riesenie, kedze appky zasa TAK casto nemenite, ci ano? Treba si to vymysliet a premysliet dopredu a potom to bude relativne v pohode. Predpoklad je, ze si chce bez tvojej asistencie najcastejsie "riesit" muziku, kontakty, podcasty a fotky. U aplikacii je zasa predpoklad, ze nakupy appiek si aj tak dohadujete spolocne aby ste usetrili a vyhli sa duplicitnym nakupom.
Taketo "obmedzenie" vyplyva zo zaujmu Apple, aby nakupy zostali "v rodine" a neumoznil napr. "zdielanie" appiek cudzimi ludmi, co je tak trochu podvod :) Teoreticky mozes vyuzit Home Sharing v iTunes ale s tym nemam skusenosti, kedze mam iba jeden pocitac :)
preto si musis vybrat jeden komp na sync appiek oboch iphonov.
napr. tvoj iphone na tvojom pocitaci syncuje vsetko. manzelka si syncne appky z tvojho pocitaca ale ostatne veci NIE. Na jej pocitaci zasa vypne sync aplikacii a ostatne si zapne. to je celkom pohodlne riesenie, kedze appky zasa TAK casto nemenite, ci ano? Treba si to vymysliet a premysliet dopredu a potom to bude relativne v pohode. Predpoklad je, ze si chce bez tvojej asistencie najcastejsie "riesit" muziku, kontakty, podcasty a fotky. U aplikacii je zasa predpoklad, ze nakupy appiek si aj tak dohadujete spolocne aby ste usetrili a vyhli sa duplicitnym nakupom.
Taketo "obmedzenie" vyplyva zo zaujmu Apple, aby nakupy zostali "v rodine" a neumoznil napr. "zdielanie" appiek cudzimi ludmi, co je tak trochu podvod :) Teoreticky mozes vyuzit Home Sharing v iTunes ale s tym nemam skusenosti, kedze mam iba jeden pocitac :)
dik za radu.
a este jedna otazocka.
itunes rozpozna ze to je manzelkyn iphone a nie moj.
tym padom ked pri jej ip nejake app odfajknem a ked pripojim moj tak automaticky bude itunes vediet ktore app kam ma syncnut?
aby sme nemali rovnake app.
snad mi rozumies.
priklad aj tel zoznam a pod.aby pri mojom ip sa synchronizoval a pri jej nie.
a este jedna otazocka.
itunes rozpozna ze to je manzelkyn iphone a nie moj.
tym padom ked pri jej ip nejake app odfajknem a ked pripojim moj tak automaticky bude itunes vediet ktore app kam ma syncnut?
aby sme nemali rovnake app.
snad mi rozumies.
priklad aj tel zoznam a pod.aby pri mojom ip sa synchronizoval a pri jej nie.
- rony
- Klub čistého iOS
ano, ved mozes mat pripojene na jeden pocitac aj oba iphony naraz. kazdy ma svoje fajkatka na vsetko.
pomenuj si iphony v sekcii devices v itunes a pojde ti to chapat lahsie.
ja mam jeden pocitac a tri idevice (ipad a dva iphony) kazde ma svoj obsah, takmer nezavisle. pritom na kontakty mam len jeden program Addressbook ale v nom skupiny kontaktpv, takze tie mam pre kazde zvlast. ale to je uz mimo tvojej situacie.
itunes je celkom premysleny.
pomenuj si iphony v sekcii devices v itunes a pojde ti to chapat lahsie.
ja mam jeden pocitac a tri idevice (ipad a dva iphony) kazde ma svoj obsah, takmer nezavisle. pritom na kontakty mam len jeden program Addressbook ale v nom skupiny kontaktpv, takze tie mam pre kazde zvlast. ale to je uz mimo tvojej situacie.
itunes je celkom premysleny.
-
- Moderator fóra
Mas i ten notebook od pritelkyni autorizovany na svuj apple ID?
Rony nechci do toho nejak kecet ale myslim si ze muzes mit iphone nahlaseny az na 5 ruznych pc, jinak by nebyla moznost mit to apple ID na peti ruznych pc. Jenom je potreba pc pred prvnim pripojenim autorizovat na dany apple ID, pak neudelat Backup ale predtim Transfer app s iphonu do pc, a pak jenom zaskrtnou max kontakty,kalendar a app, u kontatky a kalendare spravne nastavit synch aby se nesmazali a app uz by meli byt v pohode, a pokud je ten pc pak autorizovany tak pri dalsim pripojeni by to nemelo mazat nove appky s iphonu ale nahrat je do itunes.
Mame doma takhle dva iphone a dva notebooky na jeden apple ID, a kdyz neco pritelkyni stahnu do jejiho iphonu a pripojim k jejimu notebooku tak se ji to normalne nahraje do itunes, v iphonu ma moje apple ID a notebook autorizovany na muj apple ID. Takze to co si psal, pokud jsem to spravne pochopil, by nebylo mozne, ale jdeto. Nemusis mit na iphone jenom jeden pc ale muzes jich mit 5.
Rony nechci do toho nejak kecet ale myslim si ze muzes mit iphone nahlaseny az na 5 ruznych pc, jinak by nebyla moznost mit to apple ID na peti ruznych pc. Jenom je potreba pc pred prvnim pripojenim autorizovat na dany apple ID, pak neudelat Backup ale predtim Transfer app s iphonu do pc, a pak jenom zaskrtnou max kontakty,kalendar a app, u kontatky a kalendare spravne nastavit synch aby se nesmazali a app uz by meli byt v pohode, a pokud je ten pc pak autorizovany tak pri dalsim pripojeni by to nemelo mazat nove appky s iphonu ale nahrat je do itunes.
Mame doma takhle dva iphone a dva notebooky na jeden apple ID, a kdyz neco pritelkyni stahnu do jejiho iphonu a pripojim k jejimu notebooku tak se ji to normalne nahraje do itunes, v iphonu ma moje apple ID a notebook autorizovany na muj apple ID. Takze to co si psal, pokud jsem to spravne pochopil, by nebylo mozne, ale jdeto. Nemusis mit na iphone jenom jeden pc ale muzes jich mit 5.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
presne to som mal na mysli.
ale aj ked je autorizovany jej pc na moje id tak ich zmaze a preto myslim ze sa to da nastavit niekde v itunes.
dik za rady chalani
ale aj ked je autorizovany jej pc na moje id tak ich zmaze a preto myslim ze sa to da nastavit niekde v itunes.
dik za rady chalani
- rony
- Klub čistého iOS
lenze jemu sa mazu appky ak strieda pocitac k synchronizacii. ja to nazivo neviem odskusat ale snad uz viaceri pochopili aka je modelova situacia a uz len treba povedat ci to teda je mozne a ake su podmienky.
barberry tcrdi, ze striedavo syncuje dva iphony na dvoch pocitacoch a na oboch ma zapnutu synchronizaciu aplikacii, pricom sa nemazu.
on zasa v tej istej situacii ma problem, ze aj ked na oboch pocitacoch je pod tym istym itunes uctom a aj autorizovany k pocitacu, tak pri prestriedani pocitacpv s tym istym iphonom sa appky natiahnute z prveho pocitaca zmazu pocas synchronizacie s druhym pocitacom.
ja vychadzam z toho, ze sync s dvomi itunes nie je mozny. takze ak mam v kazdom itunes inu hudobnu kniznicu, tak pri synci stratim obsah hudby syncnuty z druheho pocitaca a to bez ohladu na to ake ucty a pod. tam mam.
prave toto mal riesit Home Sharing alebo sa mylim?
ako teda na to?
barberry tcrdi, ze striedavo syncuje dva iphony na dvoch pocitacoch a na oboch ma zapnutu synchronizaciu aplikacii, pricom sa nemazu.
on zasa v tej istej situacii ma problem, ze aj ked na oboch pocitacoch je pod tym istym itunes uctom a aj autorizovany k pocitacu, tak pri prestriedani pocitacpv s tym istym iphonom sa appky natiahnute z prveho pocitaca zmazu pocas synchronizacie s druhym pocitacom.
ja vychadzam z toho, ze sync s dvomi itunes nie je mozny. takze ak mam v kazdom itunes inu hudobnu kniznicu, tak pri synci stratim obsah hudby syncnuty z druheho pocitaca a to bez ohladu na to ake ucty a pod. tam mam.
prave toto mal riesit Home Sharing alebo sa mylim?
ako teda na to?
rony ale ja nechcem striedat ip a pc.
chcem aby manzelka mala na svojom pc svoje app ona si synchronizuje svoj ip zo svojim pc.a vymaze app aj ked je na mna pc autorizovany.
ja mam svoj ip a aj svoj pc a vsetko funguje.
app sa mi nevymazu po sync.
moze byt autorizovanych 5 pc a presne pre to aby sa nezlozilo 30 ludi na jeden ucet.
ked si app nahra cez pc a potom da sync tak problem nieje.
a preto chcem nejake riesenie.
ak to nepojde vytvorim jej jeden free acc a bude pokoj
ajtak app nekupujeme vacsinou pouzivame freeapp.
mozno 5 za 1€ sme kupili a na tom neskrachujeme
ale este sa s tym skusim nejako pohrat.
chcem aby manzelka mala na svojom pc svoje app ona si synchronizuje svoj ip zo svojim pc.a vymaze app aj ked je na mna pc autorizovany.
ja mam svoj ip a aj svoj pc a vsetko funguje.
app sa mi nevymazu po sync.
moze byt autorizovanych 5 pc a presne pre to aby sa nezlozilo 30 ludi na jeden ucet.
ked si app nahra cez pc a potom da sync tak problem nieje.
a preto chcem nejake riesenie.
ak to nepojde vytvorim jej jeden free acc a bude pokoj
ajtak app nekupujeme vacsinou pouzivame freeapp.
mozno 5 za 1€ sme kupili a na tom neskrachujeme
ale este sa s tym skusim nejako pohrat.
- rony
- Klub čistého iOS
tak z posledneho textu som jelen, doslova. tak ak som to spravne pochopil, nic sa ti nevymazava nakoniec? vsetko je ok? tak kde je teda problem?
stiahne si aplikaciu do iphone pripoji k itunes a apku z iphone vymaze.
ked si apku stiahne cez pc a potom zosynchronizuje tak tam ostane.
ked si apku stiahne cez pc a potom zosynchronizuje tak tam ostane.
- rony
- Klub čistého iOS
takze mas riesenie ako ich instalovat.
a mimochodom v tom iphone je v appstore prihlasena pod akym uctom?
a mimochodom v tom iphone je v appstore prihlasena pod akym uctom?
Aj iphone aj pc je pod mojim uctom.to je riesenie.ale priklad zena sa nudi na zastavke nataha si hry a potom znova ich ma tahat do pc?idealne je ked pripojis nas synch a automaticky sa nahraju.tam bude podla mna chyba v jednej fajocke niekde ale neviem kde to nastavit.jeden kamarat ma jeden iphone a jeden comp a ma rovnaky problem.preto itunes nieje az tak dokonaly.
Napr jeden cas my aj kontakty vymazaval.pridal som kontakt dal synch a zmizol a bolo to velmi dolezite.odvtedy som daval kontakty do outlooku manualne a potom ich davalo do iphone automaticky.
O pol roka som skusil pridat kontakt len do iphone dal som synch a pridalo ho aj do outlooku.
Sam od seba sa zacal itunes inak chovat.neviem preco zmudrel.odvtedy sa bojim preinstalovat pc
Preto tomu moc nechapem.keby bol lokalizovany do cz mozno by sa mi s nim lepsie pracovalo.
Napr jeden cas my aj kontakty vymazaval.pridal som kontakt dal synch a zmizol a bolo to velmi dolezite.odvtedy som daval kontakty do outlooku manualne a potom ich davalo do iphone automaticky.
O pol roka som skusil pridat kontakt len do iphone dal som synch a pridalo ho aj do outlooku.
Sam od seba sa zacal itunes inak chovat.neviem preco zmudrel.odvtedy sa bojim preinstalovat pc
Preto tomu moc nechapem.keby bol lokalizovany do cz mozno by sa mi s nim lepsie pracovalo.
- rony
- Klub čistého iOS
ved tu je forum, ak nevies nejaku volbu v nastaveni, co robi, prid sem, opis to, a povieme ak vieme :)
-
- Starý pes fóra :)
itunes maze aplikacie
A to jej neda ponuku "transfer purchase" pri pripojeni k PC ? Tam to povoli a nahra appky z iphone do PC. Ak je pc autorizovany aj je prihlasena na ucet,tak by to nemal byt problem.applikacie spolocne v 2 pc a vsetko ostatne samostatne
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
Ved preto sem pisem ci niekto nema podobnu skusenost
Skusil som aj home sharing vcera a vyzera to ako zdielanie v domacej sieti na hudbu a ppdobne data.
Ale este som to nejako netestoval.
Vecer sa s tym pohram.
Skusil som aj home sharing vcera a vyzera to ako zdielanie v domacej sieti na hudbu a ppdobne data.
Ale este som to nejako netestoval.
Vecer sa s tym pohram.
-
- Starý pes fóra :)
itunes maze aplikacie
Jojo je to v iTunes a sharing muziky a videa je super
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
Kolega ma rovnaky problem, ma jeden pc a iphon a po pripojeni iphonu k intunes zmaze v iphone vsetky aplikacie...
-
- Host
Zdravím, prišli ste na nejake riešenie? Mám rovnaký problém. Dakujem
iPhone 4 fw 5.0.1 JB BB 04.10.01
-
- Moderator fóra
App mas zakoupene nebo stazene na svuj itunes ucet? itunes mas autorizovany na svuj itunes ucet? app co mas v iphonu mas zaroven i v itunes knihovne?
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
Manual iPhone