Purchased v iTunes

Odpovědět
bulus
Host
Host

Purchased v iTunes

Příspěvek od bulus »

Zdravím, mám takový problém. Koupil jsem si nový notebook a nainstaloval nový iTunes. Narozdíl od starého iTunes zde chybí na panelu Purchased a tem jsem používal na vkládání písniče do iPhonu. Můžete mi někdo poradit, jestli purchased jde nějak obnovit nebo jak to obejít? Jestli ne, tak poradit jaký je nejjednodušší vkládání mp3? Dík

SteveJSF
Starý pes fóra :)

Purchased v iTunes

Příspěvek od SteveJSF »

Purchased se rozhodne nepouziva na vkladani pisnicek. Hudbu do iPhonu ci iPodu apod. vkladas jejich synchronizaci s iTunes a zalezi jen na tobe, jakou hudbu tam chces synchronizovat ci jak si to nastavis. Bud si vyberes jen urcite playlisty nebo urcita alba apod. nebo muzes synchronizovat veskerou hudbu v iTunes ci jen "odfajfkovane" skladby.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...

bulus
Host
Host

Re: Purchased v iTunes

Příspěvek od bulus »

No já ho právě na tohle používal a jak mi to fungovalo =). Proč ho dali pryč? Jde nějak vrátit přes nastavení?

SteveJSF

Purchased v iTunes

Příspěvek od SteveJSF »

:-) No jestli to tam chces zpatky...
Otevri iTunes a sjed v te hlavni obrazovce az uplne dolu. Nekde by tam mely byt veci (pisnicky), ktere jsou dnes zdarma. Tak si nejakou vyber a stahni si ji - to je jako nakup. Tim by se ti pak asi mohla objevit polozka Purchased. Dej pak vedet.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...

cicolably

Re: Purchased v iTunes

Příspěvek od cicolably »

a si prihlasený vôbec , na účet ? autorizovaný PC máš ?
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

Odpovědět