jeden Itunes na 2 PC a pro 2 Izařízení?

Odpovědět
michalfilip1111
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

jeden Itunes na 2 PC a pro 2 Izařízení?

Příspěvek od michalfilip1111 »

zdravím,
mám jeden účet na Itunes (1 ID) je možné mít iTunes s tímto účtem na notebooku a pc, a instalovat app z tohoto účtu do Ipodu a Iphonu?iPod mám já a iphone má kámoš.
díky

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Re: jeden Itunes na 2 PC a pro 2 Izařízení?

Příspěvek od Metalgirl »

Ano a ano. To první se děje díky autorizaci pc a notebooku na itunes účet. V menu iTunes je položka Store a tam pod tím je authorize this computer. Takto autorizuješ oba jak počítač, tak i notebook na to apple ID.

No a to druhé, teď tu záleží, jestli chceš synchronizovat z obou jak z pc, tak i notebooku nebo chceš synchronizovat jen z jednoho, tedy z pc nebo z notebooku. Teoreticky z obou počítačů by problém být neměl, pokud budeš mít všechny aplikace na obou počítačích stejné. Tedy pokud máš na pc 91 aplikací, tak ten stejný počet těch samých aplikací musíš mít i na notebooku. Pokud bys tam měl o nějakou aplikaci míň, kterou by jsi chtěl synchronizovat, tak by ti to z iPhonu nejspíš mazalo.

Pokud chceš appky synchronizovat pouze z jednoho počítače, tak tam neřešíš vůbec nic. Počítač musí být jen autorizovaný. Počet přístrojů, který můžeš na jedno apple ID napojit je 10, z toho pět počítačů.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

Odpovědět