Ahoj tak jsem se rozhodil pro vymenu displaye a nakonec jsem to dokazal ,ale nejde mi nabijeni telefonu a nevim co stim.Nemate nekso nejaky zkusenostim co by stim mohlo byt?
PS Iphone 3G - 16G
Iphone nenabiji
-
- Moderator fóra
Re: Iphone nenabiji
Rozobrať a znova poskladať a dávať bacha na zapojenie docku a podobne. Ak nie tak servis
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
hele ma tu jeste 1 je to 8G verze tak jsme to znej prehodil do svyho a nejde ani tak .Tak jsme to vratil puvodni a nejde uz ani ten ..... jinka vsechno maka jen nenabiji a nejhorsi je ze baterka ma uz jen 20% a nevim co stim ,pokusem se o novou zborku rozborku ,ale moc tomu neverim :X
Mám ten samý problém akorát jsem měnil Bat. a taky nevím co s tím pokud budes vědět jak na to na piš pls
mam dalsi dotaz, kdyz je iphone zaplej tak se nenabiji .Nechal jsem ho vybit a rozsvitil se mi display a je tam baterka a bleck to asik znamena ze se nabiji ne?? ale kdyz se mi zapne tak uz nebijeni prestane .
tak jsem ze mi tam chybi 2 rezistory tak proto nejede
[edit=BEAVERS]Sice doublepost, ale v tomto případě je mezi příspěvky velká časová prodleva, proto respektuji.[/edit]
[edit=BEAVERS]Sice doublepost, ale v tomto případě je mezi příspěvky velká časová prodleva, proto respektuji.[/edit]
ahoj uz sem asi nasel taky ten problem vypadato ze sem byl moooc sikovny a urazil jeden odpor u dirky kde se sroubuje jak je konektor na baterku
-
- Starý pes fóra :)
No vidíte chlapci nakonec jste na to přišli sami . Jediná rada nový flex popřípadě pokud nejsou urvané plošky z původního flexu tak napájet nový odpor a hodnotu najít ve schématu.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone