Iphone-display po pádu

Odpovědět
bombay

Iphone-display po pádu

Příspěvek od bombay »

ahoj, iphone mi spadl a teď display svítí jen bíle, jak je vidět na obrázku.
Nepozná někdo, co tomu asi je a kolik by stála oprava?

Díky moc
http://imageshack.us/photo/my-images/805/dsc05605a.jpg/

Ivek

Re: Iphone-display po pádu

Příspěvek od Ivek »

vymen displej , to zvladneš aj sam , mne sa podarilo na ebay kupit original displek za 15 eur, a musiš dufat že to nieje pokazene na zakladovej doske jak bolo u mna

bombay

Příspěvek od bombay »

díky, z ebay ale nenakupuju.
je tento display dobrý? vypadá že by to mohl být originál http://www.appleparts.cz/dily-na-iphone/70-apple-iphone-3g-lcd-displej-display.html
vypadá to pořád líp než ty z aukra, ty jsou o polovinu levnější. tak nevím.

M29
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od M29 »

Klasicky jsou ty díly na aukru ty nejlevnější, co na trhu jsou. Vlítni třeba na Seznam a hledej "LCD displej pro Apple iPhone 3G", koukni jak dlouho už je firma na trhu (neber žádné rychlokvašky založené loni v létě apod.), zkrátka solidní firmy s nějakou hoistorií a referencemi ti nebudou prodávat nějaký šunt. Prostě klasika, co bys měl řešit u každého nákupu. Cena není jediné kritérium. Řada levných věcí nakonec vyjde draho :-/

Ivek

Příspěvek od Ivek »

ten tvoj vyzera ako original .. ja som mal taky , a to som mal original , ono to sa pozna činsky ale ked sedi obrazok s tym čo ti pošlu , lebo niekedy predajci daju fotku originalu ale pošlu ti lacny šmejd a do iphonu by som už v živote nekupil nikdy nič činske - tie činske somariny nesedia na iphone takže sa oplati si radšej doplatit , mal som kryt činsky a bateriu a nič z toho nesadlo , a mne sa stalo ešte že jak mi došiel z ameriky kryt tak iprostred nefungoval tam bola mala biela bodka :D tak bacha na dopravu

jind
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od jind »

Chyba, ze z ebaye nenakupujes.. jelikoz i vsechny eshopy a aukce na aukru ktere se tvari 100% originalne jsou vetsinou pouze preprodj z ebaye popr. pri domluvene s nejakym chinskym eshopem..
Leap motion

bombay

Příspěvek od bombay »

a ten display z aplleparts co jsem postoval výše?

Ivek

Příspěvek od Ivek »

z fotky vyzera ako original inač sa z ničoho neda posudit , ale nič tam nepisali že to je original od apple nie ? iba že to je pre iphone

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

osobne bych se obratil na maczone..
napriklad displej pro 3G:
http://www.maczone.cz/apple-iphone-3g-l ... d4711.html
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009