po výměně nefunguje LCD
-
- Host
po výměně nefunguje LCD
mám takový problém a nevím zda se to někomu stalo.Při výměně digitizéru mi začal blbnout lcd (problikával až uplně zhasl) tak jsem si koupil nový displej a vyměnil ale stále žádná odezva ... stalo se tohle někomu? do sevisu jít nemohu koupil jsem ho jako použitý a měnil jsem si sám dotykovku.iPhone normálně funguje, při připojení k iTunes se zobrazí ... hudbu přehrává jen ten displej se nerozjel. Měl byste někdo nějakou radu? díky
(omlouvám se pokud něco podobného tady na fóru už je, ale nenašel jsem nic takového)
(omlouvám se pokud něco podobného tady na fóru už je, ale nenašel jsem nic takového)
iPhone 3GS 5.0.1 JB
Ping! ID luigi.az
Ping! ID luigi.az
-
- Starý pes fóra :)
Re: po výměně nefunguje LCD
Špatně jsi to zapojil, nebo jsi to poškodil při výměně. Příště to nech odborníkům, mimozáruční servis např. http://www.maczone.cz.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Host
zapojené to je určitě dobře ale poškozené nevím ... koukal jsem se na konektory zapojení a nejde vidět žádné poškození
iPhone 3GS 5.0.1 JB
Ping! ID luigi.az
Ping! ID luigi.az
-
- Mírně pokročilý
Čau, je tu možnosť, pozri si či ti pixely zobrazujú a nefunguje len podsvietenie. Je to vidieť pri silnejšom osvetlení. Ak to tak máš tak si nájdi niekde v mojich príspevkoch návod na opravu - zakladal som také téma, prídadne sa ozvi. Ak ti ale ani tie pixely nejdú tak potom neviem.
iP X
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4
-
- Host
mne sa stalo presne to iste ako si to vyriesil ? ak si to teda vyriesil ? velmi by mi to pomohlo
iPhone 5 16gb black iOS 6.1.3 + iPhone 4 16gb black
Mne sa stalo to iste. Chybu som este neodstranil, no ked vymenim display a zistim, ze to nie je v displayi tak je mozna uz len jedna chyba a to chyba v konektore na doske. Na ebayi som videl typkov co to predavaju, no neviem neviem kto by to vedel napajkovat. To by musel byt riadne sikovny clovek.
-
- Host
skus odpojit flex č.3 a zapijit len tie dva
iPhone 3G 8GB iOS 4.0.1 JB
iPhone 3GS 16GB iOS 4.3.3 JB
iPhone 3GS 16GB iOS 4.3.3 JB
kdyz jsme ho menil ja tak se mi display rozjel tak na po 3 ,to znovu rozeber a skus to znovu mozna si to jen blbe zapojil a nebo se nekdy stane ze ti vyskoci kontakty z desky