Problem s prihlasenim App store
Problem s prihlasenim App store
Ahoj jsem novym majitelem iPhone 4 s verzi 4.2.1 . ziji ve Velke Britanii , takze mam anglicky telefon.
Mam plnohodnotnou registraci s vlastnim ID.
Problem je s iTunes 10 , kdyz se pokusim v pocitaci pripojit na App Store tak me to hodi chybu s pripojenim, poprve me to hazelo celou dobu, ale vcera slo pripojit a dnes zase nejde nevi cim to je ale uz me ten iTunes docela stve. muze me nekdo poradit v cem je problem?V telefonu funguje app store v pohode jak ma.
viZ. obrazek o hlasene chybe pri pripojeni do App Store
Mam plnohodnotnou registraci s vlastnim ID.
Problem je s iTunes 10 , kdyz se pokusim v pocitaci pripojit na App Store tak me to hodi chybu s pripojenim, poprve me to hazelo celou dobu, ale vcera slo pripojit a dnes zase nejde nevi cim to je ale uz me ten iTunes docela stve. muze me nekdo poradit v cem je problem?V telefonu funguje app store v pohode jak ma.
viZ. obrazek o hlasene chybe pri pripojeni do App Store
Re: Problem s prihlasenim App store
mozna to je proto ze nejsi na netu?:D.. to vypada dole ze nejsi vubec pripojenej k internetu:D
-
- iPhone expert
Pripojenej je jemu to hlasi ze ma malo baterky......zkusil bych restart a pak vymazat cele itunes a nahrat nejnovejsi verzi
iPhone SE 64GB Space Gray
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
iPhone 5C 32GB Blue
iPhone 4S 8.1.3
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
-
- Moderator fóra
Muzu se zeptat podle ceho jsi usoudil ze ma malo baterky? Mi tady to vzdy hazelo kdyz jsem mel problem s pripojenim k netu. A dokud nam nenapise uzivatel jak ma pripojeny pc k netu, tak to nevyresime dal.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
-
- Sons of Jailbreak
s připojením to nemá nic společnýho, indikuje stav baterie.
přípojení na síť funguje, teď ještě jestli se pomocí sítě připojí i k internetu.
/// BMW iPhone, Apple Watch, iPad, iPod, MacBook Pro, Magic Mouse, Time Capsule
ta baterka mi tak taky ukazuje.. bud nema baterku vlozenou nebo ji ma v kakaci dirce jako ja.. jinak to ma na nabijecce... ta chyba je jednoznacna.. neni internetove pripojeni...
-
- Host
Zdravím Vás,
nemate niekto problem s prihlasenim do appstore? Vcera som kupil iPad2, vytvoril som si konto na iTunes, vse pohoda. Dnes mi nejde prihlasit do Appstoru, t.j. instalovat nic ani priamo z iPadu, ani sa prihlasit na konto cez iTunes v pc. Uz som si aj resetol heslo, nic. Skusam na druhom pc, iPad este nepripojiný, problem ten istý. Neda sa prihlasit, dokonca ani vytvorit novy ucet. Brat sa na stary ucet prihlasi v pohode.
Asi problem na strane apple? Da sa to nejako overit?
Dik
nemate niekto problem s prihlasenim do appstore? Vcera som kupil iPad2, vytvoril som si konto na iTunes, vse pohoda. Dnes mi nejde prihlasit do Appstoru, t.j. instalovat nic ani priamo z iPadu, ani sa prihlasit na konto cez iTunes v pc. Uz som si aj resetol heslo, nic. Skusam na druhom pc, iPad este nepripojiný, problem ten istý. Neda sa prihlasit, dokonca ani vytvorit novy ucet. Brat sa na stary ucet prihlasi v pohode.
Asi problem na strane apple? Da sa to nejako overit?
Dik
-
- Host
Mám stejný problém, chyba bude patrně na atraně applu. Snad to bude co nevidět chodit.
•iPad Air
-
- Administrator
V klidu pockejte a Ono to zase pujde. Apple normalne bez problemu funguje. Dejte tomu par hodin, klidne den...
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
Hm, problem pretrvava, mne nechce ani synchro s apps co mam v itunes, pise pre zmenu ze nemam autorizovane pc a autorizovat nejde kvoli prihlaseniu. Uz som volal aj support, na nic nedosli, ze to posunu na preskumanie, ale az v pondelok. Hadam to je teda ich chybicka a odstrania ju ASAP. Bo mam prazdny ipad
EDIT: uz sa to umudrilo, prave sa mi podarilo vsade prihlasit aj autorizovat.
EDIT: uz sa to umudrilo, prave sa mi podarilo vsade prihlasit aj autorizovat.