Pozáruční výměna iPhone
Pozáruční výměna iPhone
Máte někdo zkušenosti s out-of-warranty výměnou? U nás to nefunguje, ale když se zastavím v Apple Storu ve Vídni nebo v NYC, vymění mi bez problémů nefunkční iPhone za nový?
-
- Starý pes fóra :)
Re: Pozáruční výměna iPhone
Pozáruční výměna? O tom slyším poprvé. V USA pokud nemáš AppleCare, máš záruku jenom rok, pak ti nikdo zadarmo nic neopraví, natož nevymění.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
Vidíš, vymění, samozřejmě ne zadarmo. Většinou za nový kus, resp. za nějaký refurb.
http://support.apple.com/kb/index?page= ... uct=iphone
Záložka Warranty & Service Pricing
My iPhone is not eligible for warranty service. What are my service options?
Out-of-Warranty Service
If you own an iPhone that is ineligible for warranty service but is eligible for Out-of-Warranty (OOW) Service, Apple will service your iPhone for the Out-of-Warranty Service fee listed below.
iPhone model Out-of-Warranty Service
iPhone 4, iPhone 3GS,
iPhone 3G, Original iPhone $199
Za 211 EUR to poskytují i v Rakousku, jen mě zajímá, jestli jsou s tím nějaké problémy.
http://support.apple.com/kb/index?page= ... uct=iphone
Záložka Warranty & Service Pricing
My iPhone is not eligible for warranty service. What are my service options?
Out-of-Warranty Service
If you own an iPhone that is ineligible for warranty service but is eligible for Out-of-Warranty (OOW) Service, Apple will service your iPhone for the Out-of-Warranty Service fee listed below.
iPhone model Out-of-Warranty Service
iPhone 4, iPhone 3GS,
iPhone 3G, Original iPhone $199
Za 211 EUR to poskytují i v Rakousku, jen mě zajímá, jestli jsou s tím nějaké problémy.
-
- Starý pes fóra :)
No, ale nezlob se na mě, ale za tyhle peníze to nemusí vyměňovat, ale běžně to koupí v nějakém bazaru, kde mu k tomu dají zade roční záruku... (nechci tu jmenovat konkrétní síť bazarů mobilních telefonu...)
> > > www.PDA-Prislusenstvi.cz < < <