Niekde som nenašiel odkaz na servis na Slovensku, preto nové téma:
Po páde na hranu mi prestal fungovať power button a potreboval by som ho
( najlepšie na ,,počkanie)vymeniť.
najprv nešiel ani vypínač silent modu , ale teraz je už ok.
Ideálny servis by bol niekde okolo Nitry alebo aj Bratislava, ale môže byť aj inde.
Prosím o doporučenie na nejaký spoľahlivý servis ak viete.
Vopred ďakujem za info.
H:Spoľahlivý servis v SR-výmena PowerButtonu :(
- rony
- Klub čistého iOS
Re: H:Spoľahlivý servis v SR-výmena PowerButtonu :(
mzone ma servis iphonov. ale ja nemam odskusany. neviem ci ti vsetko urobia "na pockanie"
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Pokročilý uživatel
ja za to platil 450.......
http://www.gsm-shop.sk/
ja som tam posielal svoj mobil , a potom mi ho poslali s5 ked ho opravili , lenže nevyhoda že spiatočného kuriera čo mmi ho posielali s5 som si musel zaplatit cca 3,4 euro , oni maju nejaku opravovnu v Bratislave , im napiš popytaj sa za kolko a tak ..
ja som tam posielal svoj mobil , a potom mi ho poslali s5 ked ho opravili , lenže nevyhoda že spiatočného kuriera čo mmi ho posielali s5 som si musel zaplatit cca 3,4 euro , oni maju nejaku opravovnu v Bratislave , im napiš popytaj sa za kolko a tak ..
Ďakujem za reakcie....
Mám niekoľko predbežných ponúk od úplného odmietnutia ,cez neurčité cenové ponuky až po konkrétne a seriózne jednnie.
Féroví boli veľmi v ,,mzone", cenovo aj časovo lepšia ponuka bola od iPhoenDoctor-a a našiel som niečo doma aj v Zámkoch .Podľa predbežnej ponuky bude cena 15 € aj so súčiastkou čo je bezkonkurenčné ak sa to aj podarí...uvidíme v utorok. Dám vedieť, lebo viem podľa seba že nie je ľahké nájsť spoľahlivý a cenovo,,normálny" servis.
Mám niekoľko predbežných ponúk od úplného odmietnutia ,cez neurčité cenové ponuky až po konkrétne a seriózne jednnie.
Féroví boli veľmi v ,,mzone", cenovo aj časovo lepšia ponuka bola od iPhoenDoctor-a a našiel som niečo doma aj v Zámkoch .Podľa predbežnej ponuky bude cena 15 € aj so súčiastkou čo je bezkonkurenčné ak sa to aj podarí...uvidíme v utorok. Dám vedieť, lebo viem podľa seba že nie je ľahké nájsť spoľahlivý a cenovo,,normálny" servis.