špatný čas u mp3
špatný čas u mp3
Zdravím, mám problém z iTunes používám verzi 10.3.1.55 (dělalo i ustarších verzí) a stává se mi, že si dám do knihovny nějaký mp3jky, abych mohl syncovat z iPodem, ale u některých mp3jek mám špatný časy jak v iPodu tak v iTunes, vůbec to nechápu přitom ty mp3jky jsou ůplně v pořádku, aimp, winamp, wmp je přehraje bez problému a celé, ale iTunes nebo-li v iPodu mi místo hodinový mp3jky hraje 5 minut (i se ukazuje že to má jen 5 minut) a skočí na další skladbu.... nemohl by někdo poradit ? předem díky, za odpovědi
- rony
- Klub čistého iOS
Re: špatný čas u mp3
prave tlacitko mysi, Get Info a prebehni si tam vsetko, mozno si si zapol nejake prehravanie intervalu z danej skladby. mozno to zapol niekto miesto teba, aby ta potrapil.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Re: špatný čas u mp3
koukal jsem na to get info a opravdu, v zalozce options, kolonka stop time tam jsou ty kratke casy, ale jakmile se to snazim zmenit, nebo dat jiny cas, nic se nedeje vsechno se vrati na puvodni cas
ted se mi jeste si stalo ze v iPodu mp3ka ktera ma treba 1:13:56 ukazuje i v iTunes a v iPodu mi to preskoci z niceho nic na 5 minut
ted se mi jeste si stalo ze v iPodu mp3ka ktera ma treba 1:13:56 ukazuje i v iTunes a v iPodu mi to preskoci z niceho nic na 5 minut