prosim poradte mi, mam problem zo signalom, niekedy mi nabehnu dva tri paličky inokedy vypadne na trvalo sem tam nabehne, ked som blisko vykrívača ide to skvele no akonahle som mimo tak vypadne a neda sa mi dovolať, prosim vas možte mi niketo poradiť či sa to da opraviť alebo nejak vyšpekulovať a opraiť vlastnoručne aj sam doma, do techniky sa trochu vyznam ale stoho som zufaly mam apple iphone 2G 8GB vopred dakujem
upraven nazev vlakna, promazany smajlíky. Julek
problem so signalom 2G - slaby signal
-
- Moderator fóra
Re: problem so signalom 2G - slaby signal
Rozoberal si ten iPhone alebo ti spadol?
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- iPhone expert
wifi jde normálně? je možné že se ti nějak uvolnil kabel od antény ale nejdříve bych zkusil restore z DFU bez obnovení ze zálohy,až potom bych se hrabal v hardwaru telefonu(anténa by měla být hned za krytem)
iPhone SE 64GB Space Gray
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
iPhone 5C 32GB Blue
iPhone 4S 8.1.3
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
nie nespadol a rozobraty uš bol par krat ale len kvoli tomu aby sa pozrelo či nieje uvolneny kabel od anteny ale nieje ale nebol, nemože byť antena pokazena alebo niečo podobne ??
Edit:wifi ide normalne ako ma, mal som ho raz rozobraty ale sprava sa to rovnako všetko som podoťahoval a dotlačim všetky koncovky čo tam boli, a čo je to restore DFU ??? neviem poradte mi čo mam robiť uš som zufaly...
Edit:wifi ide normalne ako ma, mal som ho raz rozobraty ale sprava sa to rovnako všetko som podoťahoval a dotlačim všetky koncovky čo tam boli, a čo je to restore DFU ??? neviem poradte mi čo mam robiť uš som zufaly...