Malé sluchátko

Odpovědět
Chris8
Host
Host

Malé sluchátko

Příspěvek od Chris8 »

Dobrý den, hledám malé sluchátko, nejlépe, aby bylo takto tvarované

http://applemix.cz/56-mini-mikrofon-pro-iphone-ipod-cerny.html

Mě se totiž rozbil malý reproduktor, v servisu chtějí litr. Jelikož chci na podzim upgradovat na 5/4S je to pro mě zbytečné.
Děkuji, Chris
Apple iPhone 3G 16GB -> SGS1 -> SG Nexus -> iPhone 5 32GB -> SG Note 2 -≥ iPhone 6+ 16GB -> iPhone 6+ 64GB
Děkuji vstřícným moderátorům !

ls8
Starý pes fóra :)

Re: Malé sluchátko

Příspěvek od ls8 »

Rozbil se ti reproduktor, tak sháníš sluchátko, a dal jsi odkaz ma mikrofon. Jsem zmaten. :%)
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Tomu nerozumím. Jaké sluchátko? Poslal jsi obrázek mikrofonu. Počítáš snad s tím, že kdyby bylo takového tvaru sluchátko, že ho dáš nahoře do iPhone a pak si ho vsuneš do ucha? Poněkud nepředstavitelné a komické, vidět někoho takto telefonovat.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.

Chris8
Host
Host

Příspěvek od Chris8 »

Rozbilo se mi vnitřní sluchátko, v servisu chtějí za opravu 950,-. Já bych si koupil něaký takový reproduktor, ve tvaru toho mikrofonu :-)

EDIT:Prostě ten mikrofon z odkazu by nebyl mikrofon, ale reproduktor, aby nahradil vnitřní sluchátko v telefonu. Do ucha bych to nevsunoval, jen bych to měl jako náhradu, abych nemusel jít do servisu.
Naposledy upravil(a) Chris8 dne úte srp 16, 2011 11:13 am, celkem upraveno 1 x.
Apple iPhone 3G 16GB -> SGS1 -> SG Nexus -> iPhone 5 32GB -> SG Note 2 -≥ iPhone 6+ 16GB -> iPhone 6+ 64GB

ls8

Příspěvek od ls8 »

Kup nejlacinějsí bluetooth handsfree a máš to.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

blinok
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od blinok »

zkus dealextreme nebo ebay

Chris8
Host
Host

Příspěvek od Chris8 »

Co si myslíte o tomto? http://www.dealextreme.com/p/2-in-1-3-5 ... lack-40624 Myslíte, že by to dostačovalo tomu, co potřebuji ?

jind
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od jind »

To na co jsi odkazal ma v sobe i mikrofon.. cili je vcelku mozne ze se ti mikrofon prepne po zapojeni na todle. Takze budes muset mluvit tak ze telefon budes drzet pred sebou to v tichem prostredi neni problem ale na ulici nic neuslysis.

Ja ti poradim.. kup si 3GS a todle strel na aukru.
Leap motion

patofbc

Příspěvek od patofbc »

jind : načo bude kupovať 3GS keď povedal že su kupi iPhone 5 ? ..

jind
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od jind »

Prosimte nepolemizuj tu nad blbostma :) At si koupi klidne vesmirnou raketu me je to sumak.. 3GS je nejblizsi a nejlevnejsi nahrada za 3G kdyz zatim si ip5 asi nekoupi ne? Ale rikam at si koupi co chce..
Leap motion

patofbc

Příspěvek od patofbc »

ty by si si kúpil 3GS keby si vedel že o 2-3 mesiace budeš mať 5tku ? nekúpil...

jackherrer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od jackherrer »

OT
jind píše:Prosimte nepolemizuj tu nad blbostma :) At si koupi klidne vesmirnou raketu me je to sumak.. 3GS je nejblizsi a nejlevnejsi nahrada za 3G kdyz zatim si ip5 asi nekoupi ne? Ale rikam at si koupi co chce..

co na teto zprave nechapes, patofbc?
I will maintain an attitude of open-mindedness.

patofbc

Příspěvek od patofbc »

Ja len hovorim že načo mu radi 3gs ( to, že je mu jedno ci si ho kupi je už ina vec ). Proste škoda peňazí keď tu bude onedlho 5tka,preto hľada čo najlacnejšie riešenie, napriklad nejaka nahrada za reproduktor

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

A na co vůbec něco kupovat? Proč pro telefonování prostě nepoužije dodávaná sluchátka a basta. Na co dělat věci jednoduše, když to jde udělat složitě...
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

jind
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od jind »

patofbc:
Mas naprostou pravdu.

Prosimte Chris8, zmena moji rady: Kup si iPhone 5/4S udelas tak uplne nejvic nejlepe.. Urcite to byla pro tebe nejuzitecnejsi rada z cele diskuze :)
Leap motion

VLASTIKSUCHACEK

Příspěvek od VLASTIKSUCHACEK »

zdravím,
používám Iphona 4 asi měsíc naplno- maily a denne cca 3-4 hodiny volání. Nyní mne bez jakýchkoliv předchozích výpadcích zcela přestal fungovat vrchni reproduktor, sluchátko, takže telefonuju bud přes interní HF nebo v autě se normálně připojí, FW mám 4,3,5. Nemáte s tímto nekdo zkusenosti? vratíl jsem jej do továrního nastavení, ale stále nefunguje, zkousim jiny moznsoti, než pujde na reklamaci.
Dekuju

Odpovědět