Levna sada pro opravu iPhone 3G

Odpovědět
Saddako
iPhone guru
iPhone guru

Levna sada pro opravu iPhone 3G

Příspěvek od Saddako »

Mate nekdo zkusenosti s touto servisni sadou: http://aukro.cz/kompletni-kryt-apple-ip ... 37638.html

Mam v praci technicky funkcni iPhone 3G s prasklym displayem a odrenymi zady. Slo by pomoci teto sady telefon "opravit"?

Diky
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví

iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - TM - 13.7
iMac 27" 3.0GHz/32GB/256GB SSD (2019) CTO - 10.15.7
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.15.7

jofos
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Levna sada pro opravu iPhone 3G

Příspěvek od jofos »

Ak si chceš kúpiť túto sadu bez dotykovej vrstvy, tak kludne do toho. Je tam totiž len sklíčko.
S týmito dielmi je viac problémov ako úžitku. Nájdi si tu nejaké témy ma túto tému.
iP X
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4

jind
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od jind »

Jj levna china.. pocitam ze tam bude i plastovy ramecek a podobne medy :) Taky bych si to nekoupil + pokud budes iPhone otevirat bez prisavky tak poskodis tesnici gumicku okolo displaye..

Navic takovou sadu sezenes na ebay daleko levneji.
Leap motion

Tonek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Tonek »

Radši si připlať a dej to do servisu :good: pak toho možná bude litovat :wink:

Cudlas

Příspěvek od Cudlas »

Takze presne tuto sadu jsem koupil... Je to jak bylo receno chrchla z honkongu. Me se vymena povedla, par iphonu jsem jiz rozdelanych mel. Je fakt, ze ramecek stribrny NENI kovovy, takze bylo potreba pouzit stary, puvodni. Jinak kryt sedel celkem v pohode, a problemy nebyly. Co se tyka vymeny skla, tam ti staci malinky srubovacek a prisavka, lepsi nez cela sada. Ja pri vymene pouzil jen ten starac na baterku, ta drzi pevne a srubovacek. Nic vic..... Ale mel sem opravdu bobek u zadku nez se mi tel. rozjel :) Neni to zadna sranda vymenit cely kryt.... jo jeste drobnost... dodavka mi trvala asi mesic, nevim ale, jestli to byl stejny prodejce.... takze nechci nikoho poskodit, to si zjisti kdyztak.....

Odpovědět