Malé sluchátko
-
- Host
Malé sluchátko
Dobrý den, hledám malé sluchátko, nejlépe, aby bylo takto tvarované
http://applemix.cz/56-mini-mikrofon-pro-iphone-ipod-cerny.html
Mě se totiž rozbil malý reproduktor, v servisu chtějí litr. Jelikož chci na podzim upgradovat na 5/4S je to pro mě zbytečné.
Děkuji, Chris
http://applemix.cz/56-mini-mikrofon-pro-iphone-ipod-cerny.html
Mě se totiž rozbil malý reproduktor, v servisu chtějí litr. Jelikož chci na podzim upgradovat na 5/4S je to pro mě zbytečné.
Děkuji, Chris
Apple iPhone 3G 16GB -> SGS1 -> SG Nexus -> iPhone 5 32GB -> SG Note 2 -≥ iPhone 6+ 16GB -> iPhone 6+ 64GB
Děkuji vstřícným moderátorům !
-
- Starý pes fóra :)
Re: Malé sluchátko
Rozbil se ti reproduktor, tak sháníš sluchátko, a dal jsi odkaz ma mikrofon. Jsem zmaten.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Moderator fóra
Tomu nerozumím. Jaké sluchátko? Poslal jsi obrázek mikrofonu. Počítáš snad s tím, že kdyby bylo takového tvaru sluchátko, že ho dáš nahoře do iPhone a pak si ho vsuneš do ucha? Poněkud nepředstavitelné a komické, vidět někoho takto telefonovat.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.
-
- Host
Rozbilo se mi vnitřní sluchátko, v servisu chtějí za opravu 950,-. Já bych si koupil něaký takový reproduktor, ve tvaru toho mikrofonu
EDIT:Prostě ten mikrofon z odkazu by nebyl mikrofon, ale reproduktor, aby nahradil vnitřní sluchátko v telefonu. Do ucha bych to nevsunoval, jen bych to měl jako náhradu, abych nemusel jít do servisu.
EDIT:Prostě ten mikrofon z odkazu by nebyl mikrofon, ale reproduktor, aby nahradil vnitřní sluchátko v telefonu. Do ucha bych to nevsunoval, jen bych to měl jako náhradu, abych nemusel jít do servisu.
Naposledy upravil(a) Chris8 dne úte srp 16, 2011 11:13 am, celkem upraveno 1 x.
Apple iPhone 3G 16GB -> SGS1 -> SG Nexus -> iPhone 5 32GB -> SG Note 2 -≥ iPhone 6+ 16GB -> iPhone 6+ 64GB
-
- Starý pes fóra :)
Kup nejlacinějsí bluetooth handsfree a máš to.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Mírně pokročilý
zkus dealextreme nebo ebay
-
- Host
Co si myslíte o tomto? http://www.dealextreme.com/p/2-in-1-3-5 ... lack-40624 Myslíte, že by to dostačovalo tomu, co potřebuji ?
-
- Klub čistého iOS
To na co jsi odkazal ma v sobe i mikrofon.. cili je vcelku mozne ze se ti mikrofon prepne po zapojeni na todle. Takze budes muset mluvit tak ze telefon budes drzet pred sebou to v tichem prostredi neni problem ale na ulici nic neuslysis.
Ja ti poradim.. kup si 3GS a todle strel na aukru.
Ja ti poradim.. kup si 3GS a todle strel na aukru.
Leap motion
-
- Klub čistého iOS
Prosimte nepolemizuj tu nad blbostma At si koupi klidne vesmirnou raketu me je to sumak.. 3GS je nejblizsi a nejlevnejsi nahrada za 3G kdyz zatim si ip5 asi nekoupi ne? Ale rikam at si koupi co chce..
Leap motion
ty by si si kúpil 3GS keby si vedel že o 2-3 mesiace budeš mať 5tku ? nekúpil...
-
- Moderator fóra
OT
co na teto zprave nechapes, patofbc?
jind píše:Prosimte nepolemizuj tu nad blbostma :) At si koupi klidne vesmirnou raketu me je to sumak.. 3GS je nejblizsi a nejlevnejsi nahrada za 3G kdyz zatim si ip5 asi nekoupi ne? Ale rikam at si koupi co chce..
co na teto zprave nechapes, patofbc?
I will maintain an attitude of open-mindedness.
Ja len hovorim že načo mu radi 3gs ( to, že je mu jedno ci si ho kupi je už ina vec ). Proste škoda peňazí keď tu bude onedlho 5tka,preto hľada čo najlacnejšie riešenie, napriklad nejaka nahrada za reproduktor
-
- Moderatorka fóra
A na co vůbec něco kupovat? Proč pro telefonování prostě nepoužije dodávaná sluchátka a basta. Na co dělat věci jednoduše, když to jde udělat složitě...
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Klub čistého iOS
patofbc:
Mas naprostou pravdu.
Prosimte Chris8, zmena moji rady: Kup si iPhone 5/4S udelas tak uplne nejvic nejlepe.. Urcite to byla pro tebe nejuzitecnejsi rada z cele diskuze
Mas naprostou pravdu.
Prosimte Chris8, zmena moji rady: Kup si iPhone 5/4S udelas tak uplne nejvic nejlepe.. Urcite to byla pro tebe nejuzitecnejsi rada z cele diskuze
Leap motion
zdravím,
používám Iphona 4 asi měsíc naplno- maily a denne cca 3-4 hodiny volání. Nyní mne bez jakýchkoliv předchozích výpadcích zcela přestal fungovat vrchni reproduktor, sluchátko, takže telefonuju bud přes interní HF nebo v autě se normálně připojí, FW mám 4,3,5. Nemáte s tímto nekdo zkusenosti? vratíl jsem jej do továrního nastavení, ale stále nefunguje, zkousim jiny moznsoti, než pujde na reklamaci.
Dekuju
používám Iphona 4 asi měsíc naplno- maily a denne cca 3-4 hodiny volání. Nyní mne bez jakýchkoliv předchozích výpadcích zcela přestal fungovat vrchni reproduktor, sluchátko, takže telefonuju bud přes interní HF nebo v autě se normálně připojí, FW mám 4,3,5. Nemáte s tímto nekdo zkusenosti? vratíl jsem jej do továrního nastavení, ale stále nefunguje, zkousim jiny moznsoti, než pujde na reklamaci.
Dekuju