Nejde mi "základní" stránka iTunes store
Nejde mi "základní" stránka iTunes store
Již předevčírem jsem měl problém s načítáním iTunes Store. Sice se občas zhruba dostanu všude, ale nevidím např. Aplikace týdne, nejstahovanější placené aplikace apod. Viz screen > http://oi54.tinypic.com/b3u1dc.jpg
Díval jsem se na https://discussions.apple.com/ , ale všude jen radí stáhnout si novější verzi.. Mě to píše, že mám tu nejnovší, takže mi je to bohužel na nic.
Nevíte někdo co s tím ?
Díval jsem se na https://discussions.apple.com/ , ale všude jen radí stáhnout si novější verzi.. Mě to píše, že mám tu nejnovší, takže mi je to bohužel na nic.
Nevíte někdo co s tím ?
-
- Senior uživatel
Re: Nejde mi "základní" stránka iTunes store
a jakou máš verzi? iTunes -> nahoře Help -> About iTunes
- iPhone 7+ 128GB
- iPad 2 WiFi 16GB iOS 7
-
- iPhone expert
stejný problém - 10.4.0.80
problém totožný, iTunes v10.4.0.80 - vyhledávání funguje, pouze hlavní page a veškeré kategorie se vykreslí jako prázdná stránka
-
- Senior uživatel
taky mi to blbne, a to mám verzi 10.5.0.77 (beta) takže chyba bude asi na straně APPLE
- iPhone 7+ 128GB
- iPad 2 WiFi 16GB iOS 7
-
- Moderatorka fóra
To samé, někde apple má zádrhel.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Mírně pokročilý
Hlavně že každou chvilku buzerujou s nějakým updatem, ale na svým písečku mají dobrej bordel. Tak si holt nic nestáhnu.
iPhone 12 Pro Max
-
- Moderator fóra
Pujdu proti proudu. iTunes 10.4.80 na Mac, vse bez problemu.
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
-
- Starý pes fóra :)
itunes 10.5 beta 6 windows 7,mac 10.6 všetko v úplnom poriadku
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
iTunes 10.4.0.80 win7 32bit a iba napis iTunes...inak dnes celkovo strasne blbol a padal iTunes.Dokonca 7 minutove video konveroval vyse hodiny....
Takze po asi 2-3 minutach nabehlo vsetko ako ma byt....
Takze po asi 2-3 minutach nabehlo vsetko ako ma byt....
Podle zahraničních serverů by tohle mělo pomoct (ještě jsem se k tomu nedostal, pokud někdo vyzkoušíte, dejte vědět výsledek):
I. ODINSTALACE V TOMTO PŘESNÉM POŘADÍ:
1- iTunes 10.4.0.80 (nebo poslední verze)
2- Quicktime
3- Apple software update
4- Apple mobile device support
5- Bonjour
6- Apple application support
II. RESTART PC!
III. INSTALACE iTunes 10.4.0.80 (nebo poslední verze)
2- Quicktime
3- Apple software update
5- Bonjour
II. RESTART PC!
-
- Mírně pokročilý
Díky mě to pomohlo, už zase běží normálně. Ale vytočenej jsem stále jak pes, už kašlou na starej SW a dělaj na 5.0 , a ty milý uživateli se klidně po...
iPhone 12 Pro Max
Když to odinstaluju a potom znova nainstaluju.. Nezmizí mi hudba, aplikace a další z knihovny ?
-
- Mírně pokročilý
Mě nezmizelo nic, taky jsem se divil, měl jsem udělanou zálohu a nepotřeboval jsem jí.
iPhone 12 Pro Max
Ok, zkopíroval jsem si na plochu "Previous iTunes Libraries" a jdu na odinstalování. Snad se mi to povede. Ještě napíšu.
-
- iPhone expert
Viking píše:Podle zahraničních serverů by tohle mělo pomoct (ještě jsem se k tomu nedostal, pokud někdo vyzkoušíte, dejte vědět výsledek):
2- Quicktime
3- Apple software update
5- Bonjour
II. RESTART PC!
Myslíte že pokud chci zpět základní obrazovku tak to udělat MUSÍM ? Klidně si počkám jestli to vůbec někdy opraví..
Dobře, funguje! Díky za pomoc. Všechno je na stejném místě, jako před odinstalováním.
GR3NADE píše:Myslíte že pokud chci zpět základní obrazovku tak to udělat MUSÍM ? Klidně si počkám jestli to vůbec někdy opraví..
Jistě, čekat je ta druhá možnost Podle různých zdrojů je chyba buď v nové verzi Application Support nebo v chybném instalačním skriptu. Postoj podpory Applu je bohužel "My se na AppStore dostaneme, chyba je u vás." Takže asi tak...
-
- iPhone expert
Počkám na novou verzi iTunes, když se tam chyba opět projeví tak návod určitě využiju.
Jak vidím tak na MACu je to v pořádku (viz. iTukan a Apple Support-co si myslíte že v Apple mají za počítače ?:D) já mám Windows7 a ten problém prostě mám a jedinej rozhodně nejsem ;)
Jak vidím tak na MACu je to v pořádku (viz. iTukan a Apple Support-co si myslíte že v Apple mají za počítače ?:D) já mám Windows7 a ten problém prostě mám a jedinej rozhodně nejsem ;)
Vyšla verze iTunes 10.4.1, problém zdá se vyřešen. Apple ovšem v changelogu o opravě tohoto bugu diskrétně pomlčel...
Dobry den,
mam mensi problem, na ktery jsem tady nikde nenasla odpoved
Pred mesicem jsem si poridila svuj prvni iphone. Bohuzel mam problemy s itunes. Instalace bez problemu, nicmene nemuzu vubec nakupovat hudbu, ebooks, nic. Na hlavni strane se mi zobrazi pouze App store, Podcasts a iTunesU. Kdyz pres search hledam hudbu, tak mi to vyhazuje jen aplikace Kamaradovo itunes vypada trochu jinak (zalozka musics, videos, atd.), ja nic Mozna to bude jen nejaka blbost, ale vzhledem k tomu, ze jsem zacatecnik s produktem Apple, tak si s tim proste nevim rady Zkousela jsem stahnout a naistalovat starsi verze itunes, ale vysledek je porad stejny. Registrace do apple storu probehla ok, dokonce uz jsem si nejake aplikace nakoupila, nicmene bych chtela i hudbu a proste nevim, jak na to. Poradite prosim?
Diky moc!! Lucie
mam mensi problem, na ktery jsem tady nikde nenasla odpoved
Pred mesicem jsem si poridila svuj prvni iphone. Bohuzel mam problemy s itunes. Instalace bez problemu, nicmene nemuzu vubec nakupovat hudbu, ebooks, nic. Na hlavni strane se mi zobrazi pouze App store, Podcasts a iTunesU. Kdyz pres search hledam hudbu, tak mi to vyhazuje jen aplikace Kamaradovo itunes vypada trochu jinak (zalozka musics, videos, atd.), ja nic Mozna to bude jen nejaka blbost, ale vzhledem k tomu, ze jsem zacatecnik s produktem Apple, tak si s tim proste nevim rady Zkousela jsem stahnout a naistalovat starsi verze itunes, ale vysledek je porad stejny. Registrace do apple storu probehla ok, dokonce uz jsem si nejake aplikace nakoupila, nicmene bych chtela i hudbu a proste nevim, jak na to. Poradite prosim?
Diky moc!! Lucie
-
- Senior uživatel
Luzz81: predpokladam ze mas cesky ucet,k tomu aby si mohla nakupovat hudbu potrebujes si vytvorit americky ucet ale platit v nom nejde ceskou kreditkou musis to riesit pomocou gift cards cez ktore si dobijes kredit a mozes veselo nakupovat
Mel jsem podobny problem a pohohla zmena DNS servru na 8.8.8.8 primarni 8.8.4.4 zalozni. Jsou to free od googlu. Poskytovatele netu mam Airwaynet.