Ohnutý jack - reklamacia

vše co vás napadne
Odpovědět
patofbc

Ohnutý jack - reklamacia

Příspěvek od patofbc »

Takúto vec asi nereklamuju čo ? ... mám ohnutú tú hrubú čiernu časť, ktorú môžete vidieť na obrázku
Obrázek
(obrázok z googlu- nieje to foto mojich sluchadiel)
pred nedavnom si si zaobstaral sluchatka a teraz sa mi toto stalo :(
Vypadáva mi zvuk v ľavom slúchadle, zvuk mi ide iba keď to nejak našteľujem, nejak som to skusil vyrovnať ae čo s tym keď tam niečo bude asi natrhnute (nevyznam sa do toho :( )
Alebo dá sa to nejako opraviť ? Ak áno kde ? a asi za aký poplatok ?

dongkong

Re: Ohnutý jack - reklamacia

Příspěvek od dongkong »

Můžeš to zkusit bud' hodit do servisu, tam by to mohli vzít a na reklamaci no nevím nevím, aby neřekli, že sis to udělal sám..

patofbc

Příspěvek od patofbc »

no veď to, že je to chyba ktoru som spravil ja, nieje to vyrobna vada sluchatok ... :/ keby sa to dalo niekde v mojej blizkosti (prešov) spraviť, ale nebude to stať veľa ?

patofbc

Příspěvek od patofbc »

radšej by som niečo kde by som mohol zajsť osobne

popr. nechce niekto (kto si to vie sám opraviť) kúpiť tieto slúchadla ? AKG K518 LE green
nahradny jack može stať tak cca 5 € ? a ja si kupim nove ... sice natom asi prerobim ale ...

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

To nemáš nikoho v okolí, kdo by ti cvakl ten jack a naletoval nový? Akorát tím ztratíš samozřejmě záruku.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

patofbc

Příspěvek od patofbc »

no, nepoznam nikoho takého

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Reklamoval som slúchadlá Koss Porta Pro kvôli vypadávaniu zvuku v slúchadle, povedal som im že je niečo s jackom že ak pri ňom ohnem kábel, tak zvuk ide, že bude asi z vnutra natrhnute, a v pohode mi to vyreklamovali, vymenili kábel aj slúchadlá (okrem rámu), to zas kvôli tomu že v jednom chrapčalo
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

Odpovědět