![Obrázek](http://www.idownloadblog.com/wp-content/uploads/2011/08/iphone-evo-body-e1314121478328.jpg)
Vyvoj iPhone [Zajimavost-Obrazek]
Re: Vyvoj iPhone [Zajimavost-Obrazek]
No ten iphone 5 je otazny ohladne parametrov.
Su dohady ze sa predstavy nejaky mini pre sockarov.
Edit : ak to bude pravda moze sa stat ze apple uz nebude taka luxusna znacka a na ulici stretneme bezdomovca z iphone 5 (mini) hadam ze to nieje pravda ak by apple spravilo tento krok ano prilaka viac zakaznikov ale kvalita pojde dolu velke objednavky a fabriky nebudu stihat pokrit trh.
A za druhe tym by sa zastavil vyvoj app pretoze by sa vyvojari sustredili aby boli app spustitelne aj na tom mini iphone... No bude to ich vyhra vacsi predaj ale kamenny uzivatelia apple iphonou ci uz z 3G alebo 3GS budu asi skor upgradovat na 4-ku ako na iphone 5.
Dost ma stve ze apple sa vybral cestou kvantita a nie kvalita.
Su dohady ze sa predstavy nejaky mini pre sockarov.
Edit : ak to bude pravda moze sa stat ze apple uz nebude taka luxusna znacka a na ulici stretneme bezdomovca z iphone 5 (mini) hadam ze to nieje pravda ak by apple spravilo tento krok ano prilaka viac zakaznikov ale kvalita pojde dolu velke objednavky a fabriky nebudu stihat pokrit trh.
A za druhe tym by sa zastavil vyvoj app pretoze by sa vyvojari sustredili aby boli app spustitelne aj na tom mini iphone... No bude to ich vyhra vacsi predaj ale kamenny uzivatelia apple iphonou ci uz z 3G alebo 3GS budu asi skor upgradovat na 4-ku ako na iphone 5.
Dost ma stve ze apple sa vybral cestou kvantita a nie kvalita.
-
- iPhone expert
Snoopy: Když už tady vytahuješ ten iPhone "mini".. Jsem taky proti ale nemyslím že by Apple chtěl něco vývojářům komplikovat, tak to spíš bude o velikosti paměti (8GB model) nebo řeba absence fotoaparátu a jiné "drobnosti" co neovlivní chování telefonu..
-
- Moderatorka fóra
Snoopy, trošku silná slova, že iPhone pro socky, takové vyjadřování je moc.
Jinak taky souhlas, jelikož přibyde více těch, co tady přibehnou na fórum, že jim jejich "mini" nejede.![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Jinak taky souhlas, jelikož přibyde více těch, co tady přibehnou na fórum, že jim jejich "mini" nejede.
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Moderator fóra
Kdyby tak ip5 mela vetsi displej
to do neho jdu hned a mam vystarano na dlouho
je to jedine co bych uvital, vetsi displej, i 3.7" by bylo poznat ![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)
Takze jsem jenom proto aby se ta evoluce potvrdila
![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Manual iPhone
Hm mini pro socky:D.. me se zda ze v CR je iPhone znakem nejakyho luxusu.. lidi se na me diky nemu koukaj jako bych si tim dokazoval ze sem neco vic.. a pravda je ze ho maj vetsinou bohatsi lidi... napriklad v Irsku ho ma kazdej druhej a nejak se to neresi... neresil bych to ani tu.. pokud se ten mobil nekomu libi a ma na nej penize at si ho koupi.. hold na foru bude vic prace...
-
- Moderatorka fóra
To s tím dodatkem o fóru byla jen sranda. ![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)
vsak jasne... jen me prekvapuje ze to lidi berou vazne.. iphone neni doplnek a dukaz luxusu.. je to mobil jako kazdej jinej...
-
- Mírně pokročilý
Telefon jako každý druhý, přitom ho všichni miluji
má něco do sebe a navíc ![Good :good:](./images/smilies/good.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/spiteful.gif)
![Good :good:](./images/smilies/good.gif)
-
- Moderatorka fóra
mefistos píše:vsak jasne... jen me prekvapuje ze to lidi berou vazne.. iphone neni doplnek a dukaz luxusu.. je to mobil jako kazdej jinej...
S tímto naprosto souhlasím.
To moje vyjadrenie ze je iphone luxusny som nemyslel ze nechcem aby pribudali ludia co ho maju ani ze je to zazrak z vesmiru pre vyvolenich, viac ludi = viac apps väcsie moznosti vyvoj iphonou ide vpred rychlejsie pretoze sa firme darí.
Myslel som to v zmysle super HW a splahliveho os. Takych je na trhu malo ktory sa mu priblizuju ci uz na macBook ,imac alebo iphony to je premna luxus rychlost stabilita sice uzavrety system ( = bezpecny) ale z mnozstvom kvalitnych app samozreme hovorim o iphonoch bez JB a ta suma iphony niesu lacne ale ked pride to mrňa na trh kupia ho si ho ludia co by si mohli financne dovolit jeho velkeho brata alebo deti a ludia pracujuci za minimalky co budu kazdu app kradnut a nebudu vediet co je itunes preroze nebudu mat pc !
Uz len ten krok z aktivaciou priamo v telefone mi hned bol divny a po pocuti spravi o mini si to zacinam davat do kopy.
Dufam ze mam len bujnu fantaziu.
Myslel som to v zmysle super HW a splahliveho os. Takych je na trhu malo ktory sa mu priblizuju ci uz na macBook ,imac alebo iphony to je premna luxus rychlost stabilita sice uzavrety system ( = bezpecny) ale z mnozstvom kvalitnych app samozreme hovorim o iphonoch bez JB a ta suma iphony niesu lacne ale ked pride to mrňa na trh kupia ho si ho ludia co by si mohli financne dovolit jeho velkeho brata alebo deti a ludia pracujuci za minimalky co budu kazdu app kradnut a nebudu vediet co je itunes preroze nebudu mat pc !
Uz len ten krok z aktivaciou priamo v telefone mi hned bol divny a po pocuti spravi o mini si to zacinam davat do kopy.
Dufam ze mam len bujnu fantaziu.
-
- Mírně pokročilý
Budu teď sice hodně OT, ale napíšu to. Byl jsem o prázdninách vyjetý v Anglii, i loni, i tento rok. Tam má iPhone doopravdy skoro úplně každý, občas se najde někdo s Blackberry. Ono to není tím, že by tam chtěl každý za telefon utratit 15 000Kč, nýbrž tam jde o přístup operátora. Lidé tam hodně volají, a když si koupí tarif za 35 liber měsíčně na 2 roky, dostanou takřka neomezené volání, sms, internet a iPhone za 1libru. Tady v ČR se můžeme i postavit na hlavu, ale běžný zákazník iPhone s jakýmkoliv tarifem pod 8000 nekoupí.mefistos píše: napriklad v Irsku ho ma kazdej druhej a nejak se to neresi...
iPhone 6 64GB SG
Macbook Pro 13 2010
Macbook Pro 13 2010
-
- iPhone expert
barberry.pha píše:Kdyby tak ip5 mela vetsi displejto do neho jdu hned a mam vystarano na dlouho
je to jedine co bych uvital, vetsi displej, i 3.7" by bylo poznat
Já nevím co všichni máte s tím větším displejem
![Drinks or Beer :beer:](./images/smilies/drinks.gif)
-
- Moderator fóra
Mel jsem omnii 2 i htc HD a oba meli 3.7" a na psali a ovladani to pro me bylo lepsi, netouzim nosim v kapse nejakou placku ale 4.3" ![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Proto pisu ze 3.7" by mi dostacovalo, je to sice o kousek ale treba pri psani na vysku je to poznat
ale nechame se prekvapit cim nas prekvapi ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Proto pisu ze 3.7" by mi dostacovalo, je to sice o kousek ale treba pri psani na vysku je to poznat
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- Senior uživatel
Už se těším, až Apple uvede telefon s pořádným displejem a všichni ti zoufalci s malinkejma ručičkama budou nadšeně hýkat, jaká je to převratná novinka a totální bomba! ![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-
- Moderator fóra
Neviem, podľa mňa je 3,5 palca tak akurát, ak by bol väčší tak napr. taky SBSettings by sa už jednou rukou pri držaní z dola tažko zapínal...
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
O.T nemam rad spustane app na zatrasenie.
Mal som to nastavene na vlastne menu teda cydia, ifile, safari a ono mi to vyhadzovalo stale.
Tak som to vypol ten shake je naprd plny suhlas z MaReCeQ-om
Mal som to nastavene na vlastne menu teda cydia, ifile, safari a ono mi to vyhadzovalo stale.
Tak som to vypol ten shake je naprd plny suhlas z MaReCeQ-om
-
- Moderator fóra
[edit=BEAVERS]A protože jste se nenápadně vzdálili od tématu, vlákno zamykám.[/edit]
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.