HTC EVO 3D vs. Lg P920 Optimus 3D
-
- Mírně pokročilý
HTC EVO 3D vs. Lg P920 Optimus 3D
Dúfam že ma neukamenujete, keď sa pýtam na telefóny s Androidom..
Mal už niekto možnosť otestovať tieto dva telefóny, alebo aspoň jeden z nich?
Uplne najlepšie by bolo hrať sa s oboma.
Uvažujem totiž o kúpe jedného s týchto zariadení a neviem pre ktoré sa mám rozhodnúť.
HTC má lepšie rozlíšenie displeya, android 2.3 s htc sense 3.0 a lepšiu výdrž batérie pri prehrávaní multimedií.
LG má sice o niečo horší display(rozlíšenie) a obsahuje len android 2.2 froyo, ale na druhej strane má údajne lepšie 3D zobrazenie(čítal som v mnohých diskusiach a aj na youtube) a celkovo má lepšiu 3D ponuku.Navyše dokáže konvertovať 2D do 3D čo EVO nie. Má HDMI port čo je ďalšie plus. A je o viac ako 100 € lacnejší.
Môžete sa sem aj vyjadriť ktorý s týchto dvoch kúskov by ste si zobrali vy a prečo.?
Ďakujem za akýkoľvek názor
Mal už niekto možnosť otestovať tieto dva telefóny, alebo aspoň jeden z nich?
Uplne najlepšie by bolo hrať sa s oboma.
Uvažujem totiž o kúpe jedného s týchto zariadení a neviem pre ktoré sa mám rozhodnúť.
HTC má lepšie rozlíšenie displeya, android 2.3 s htc sense 3.0 a lepšiu výdrž batérie pri prehrávaní multimedií.
LG má sice o niečo horší display(rozlíšenie) a obsahuje len android 2.2 froyo, ale na druhej strane má údajne lepšie 3D zobrazenie(čítal som v mnohých diskusiach a aj na youtube) a celkovo má lepšiu 3D ponuku.Navyše dokáže konvertovať 2D do 3D čo EVO nie. Má HDMI port čo je ďalšie plus. A je o viac ako 100 € lacnejší.
Môžete sa sem aj vyjadriť ktorý s týchto dvoch kúskov by ste si zobrali vy a prečo.?
Ďakujem za akýkoľvek názor
Múj milášek - iPhone 4 16GB, Orange SK unlocked with ultrasn0w(braný s T-mobile SK)
iPad 16GB wifi only iOS 4.3.1 JB Redsnow
iPhone 3G 8GB, Orange SK with ultrasn0w CFW 4.1 - momentalne bráchov
-
- Moderator fóra
Re: HTC EVO 3D vs. Lg P920 Optimus 3D
zaloz si ucet na android foru a tam svuj dotaz zkopiruj. schvalne postnu svuj dotaz na android foru jestli si mam koupit na podzim ip5 nebo cekat pres rok na ip6... schvalne do jakych koncin me poslou.
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- Mírně pokročilý
Dal som to aj na Android forum. A hneď prvú vetu som napísal že dúfam že ma neukamenujete. To že to dávam sem je s toho dôvodu lebo sa pýtam na objektívny názor a určite sa tu nájde pár uživateľov ktorý jeden s týchto prístrojov držali v rukách. Viem že ak by si napísal na Android fórum ohľadom iPhone tak by ťa tam zožrali za živa, ale predsa mi užívatelia Apple výrobkov sme predsa o niečo inteligentnejší..
Múj milášek - iPhone 4 16GB, Orange SK unlocked with ultrasn0w(braný s T-mobile SK)
-
- Moderator fóra
Jde spise o to ze tady asi nikdo nebude mit zkusenost s obema pristroji. Takze nevim jake rady tay ziskas. Zkus kouknout treba na smartmanie.cz , Tam je tedka nove i recenze na htc 3d, a Jirka ty recenze ma fakt super
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Zdravim,
ja mam LG Optimus 3D a jsem happy. A proc zrovna ten?
* LG 3D ma v zakladu 3D hry a nejaky 3D obsah, HTC NIC
* LG 3D nataci 2D videa ve Full HD (1080p), HTC jen 720p
* LG 3D nataci i foti perfektne 2D i 3D, ukazky z HTC me presvedcily ze ani u 3D telefonu HTC porad neumi udelat slusny fotak
* LG 3D umi udelat 3D efekt i pri prohlizeni a prehravani 2D fotek a filmu, HTC takovou funkci nema
* LG 3D se zacal prodavat drive a nyni stoji CZ distribuce original asi 12.000 Kc, HTC minimalne o 2.000 Kc vice
Jsem happy za LG 3D , nedam ho z ruky. Pokud by te zajimalo neco specifickeho klidne se ozvi PM.
ja mam LG Optimus 3D a jsem happy. A proc zrovna ten?
* LG 3D ma v zakladu 3D hry a nejaky 3D obsah, HTC NIC
* LG 3D nataci 2D videa ve Full HD (1080p), HTC jen 720p
* LG 3D nataci i foti perfektne 2D i 3D, ukazky z HTC me presvedcily ze ani u 3D telefonu HTC porad neumi udelat slusny fotak
* LG 3D umi udelat 3D efekt i pri prohlizeni a prehravani 2D fotek a filmu, HTC takovou funkci nema
* LG 3D se zacal prodavat drive a nyni stoji CZ distribuce original asi 12.000 Kc, HTC minimalne o 2.000 Kc vice
Jsem happy za LG 3D , nedam ho z ruky. Pokud by te zajimalo neco specifickeho klidne se ozvi PM.
Ja bych bral spise to HTC. U LG, jak jsi napsal, ma horsi rozliseni, starsi android a mene pameti RAM (512 MB se mi zda dnes u techto TOP mobilu jako podprumerne). Navic o SENSE se rika, ze je to docela dobre a propracovanejsi a rychlejsi, nez kterakoliv jina nadstavba od vsech vyrobcu mobilu. A vzhledem k faktu, ze uzivatele LG optimus 2x si casto stezuji na pomalost telefon (a to je prosim dvoujadro), naznacuje to, ze LG si moc nelame hlavu s optimalizaci telefonu.
-
- Starý pes fóra :)
tvl, za tyhle dotazy byste měli přispívat do kasičky blbejch dotazů...
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
- Pokročilý uživatel
Ahoj,
tyto telefony prodávám a ač sám jsem majitelem nakouslého jabka, vždy když výjde nějaký zajimavý telefon a myslím, že první telefony s 3D jsou zajímavé, tak si s nima v práci hraji. Samozřejmě nemám poznatky z dlouhodobějšího užívání, ale co můžu říct, tak EVO má mnohem horší to 3D a to rapidně i mi příjde u P920tky od LG lepší zpracování těla, jak už bylo zmíněno i lepší foto, u HTC dost bída, HTC má dobrej foťák snad jen u Sensation... Já bych určitě volil LG, pokud můžu poradit, ač bych si ani jeden asi nekoupil
tyto telefony prodávám a ač sám jsem majitelem nakouslého jabka, vždy když výjde nějaký zajimavý telefon a myslím, že první telefony s 3D jsou zajímavé, tak si s nima v práci hraji. Samozřejmě nemám poznatky z dlouhodobějšího užívání, ale co můžu říct, tak EVO má mnohem horší to 3D a to rapidně i mi příjde u P920tky od LG lepší zpracování těla, jak už bylo zmíněno i lepší foto, u HTC dost bída, HTC má dobrej foťák snad jen u Sensation... Já bych určitě volil LG, pokud můžu poradit, ač bych si ani jeden asi nekoupil
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
niky79 píše:Ja bych bral spise to HTC. U LG, jak jsi napsal, ma horsi rozliseni, starsi android a mene pameti RAM (512 MB se mi zda dnes u techto TOP mobilu jako podprumerne). Navic o SENSE se rika, ze je to docela dobre a propracovanejsi a rychlejsi, nez kterakoliv jina nadstavba od vsech vyrobcu mobilu. A vzhledem k faktu, ze uzivatele LG optimus 2x si casto stezuji na pomalost telefon (a to je prosim dvoujadro), naznacuje to, ze LG si moc nelame hlavu s optimalizaci telefonu.
Hezké, čili chápu správně že jsi žádný z těch telefonů sám nevyzokušel, a opíráš se o to co se říká a na co si uživatelé údajně stěžují?
nevím, tvůj názor ti neberu, měl jsem HTC 3D půjčený z prodejny, foťák fakt bída, 3D obsah nulový, kvalita 2D videa hodně špatná. Jestli ti jde o to mít mobil s papírově více RAM a je ti jedno jaký je výsledný efekt, že to je docela podprůměr, tak budiž. Mě RAM u LG naprosto stačí, o žádném pomalém systému nevím mě funguje vše svižně a stabilně, fotky i video naprosto perfekt 2D i 3D. Neopírám se o zkušenosti co se kde říkám ale o své vlastní, což je myslím to nejdůležitější.
Qadrant Standard mi naměřil benchmark cca. 2800 (LG), u EVO jsem se nedostal ani přesně na hranici 2000. To jen tak na okraj pro zajímavost... EVO jsem vrátil a jsem rád že mám LG. Navíc nový update (fw 10J) teď dělá už i konverzi HER z 2D do 3D
A update na A2.3 vyjde pro LG příští měsíc, v průběhu října...
wencel: sice rikas, ze mi muj nazor neberes, ale setsakramentsky se o to snazis. Ja jen rekl, ktery bych si vybral osobne, kdybych mel jeden z tech dvou kupovat. Nic vice a nic mene.
máš bujnou fantazii, o nic se nesnažím, napsal jsem svoje reálné zkušenosti z obou telefonů které jsem si osobně dostatečně vyzkoušel, taky nic víc....