Problém s přehříváním a výdrží baterie iP4

Odpovědět
Krupi86
Host
Host

Problém s přehříváním a výdrží baterie iP4

Příspěvek od Krupi86 »

Zdravím, pořídil jsem si před odletem na Erasmus do Řecka iPhone 4 z druhé ruky (původ UK) a vše fungovalo jak má. Baterie mi při menší zátěži vydržela i skoro celé 3-4 dny. Bohužel se mi zde telefon z ničeho nic začal přehřívat (nepříjemné do ruky) a baterka po plném nabití vydrží max něco kolem 6 hodin. Na telefonu neběží žádné aplikace v pozadí, mám vynuté vyhledávání WiFi i 3G+mobilní internet. I tak je telefon skoro nepoužitelný. Děkuji za každou radu.
iPhone 6 Space Grey 64GB iOS 8.2
Macbook Air 13" mid 2012 OS X 10.10.2
Apple TV 3

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: Problém s přehříváním a výdrží baterie iP4

Příspěvek od Marek »

Skus obnovot nastavenia siete
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

jind
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od jind »

Evidentne ti tam neco pracuje na pozadi. Zkus hard reset.. Pokud nepomuze tak restore
Leap motion

Krupi86
Host
Host

Příspěvek od Krupi86 »

Dobře, díky za rady, zkusím to a dám vědět, jak to dopadlo.
Apple TV 3

hachetoeur
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od hachetoeur »

Mne tohle delalo v zahranici, kdyz jsem iPhone odstrihnul uplne od mobilniho internetu, aby me po navratu neprekvapila vysoka faktura za data. Problem byl v tom, ze se iphone neustale snazil pripojit k emailu, aby automaticky zkontroloval novou postu, nastavil jsem kontrola mailu rucne a problem byl vyreseny. Zkus a treba pomuze

Krupi86
Host
Host

Příspěvek od Krupi86 »

jind: chtěl jsem se zeptat, ten restore máš na mysli i s obnovením zálohy nebo bez toho? Přeci jen si říkám, že když obnovím zálohu, tak by se s tím mohli obnovit ty problémy.
Apple TV 3

Krupi86
Host
Host

Příspěvek od Krupi86 »

Tak jsem vyzkoušel všechny vaše rady. Jak hard reset, tak povypínat všechny možné služby, které by žraly baterku. Nakonec jsem udělal i restore, ale bohužel vše neúčinné :-( Už jsem opravdu zoufalý, protože do servisu se mi tady jít nechce, mám strach abych neplatil víc, než jsem za iPhone dal. A to tu budu ještě půl roku.
Apple TV 3

jind
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od jind »

Bez obnoveni ze zalohy samozrejme :)

Jeste je moznost si nechat zjistit problem za nejaky poplatek v servisu a potom se rozhodnout jestli to nechat opravit nebo ne..
Leap motion

hachetoeur
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od hachetoeur »

Pokud mas na iphone aktivni jednorocni mezinarodni zaruku, tak bych nevymyslel a vzal to na servis. Overit si to muzes oficialnich apple strankach, staci zadat seriove cislo pristroje.

Krupi86
Host
Host

Příspěvek od Krupi86 »

Dobře, díky za další tipy. Zkusím to obnovení bez zálohy. Bohužel mezinárodní záruka už vypršela. Ale našel jsem tady jeden malý Apple Store (i když spíš to bude nějaký reseller). Když nepomůže ta obnova, tak se půjdu zeptat tam.

EDIT
Tak jsem zjistil, kde byl/je problém u mého iPhone 4. Vše se děje kvůli tomu, že mám moc věcí synchronizovaných s Google účtem - kontakty, kalendář, poznámky, maily atd. A když se něco začne synchronizovat na pozadí, aniž bych byl v dosahu wifi, tak to zahřívá jednotlivé antény a vysává baterku jako o život. Takže když pak dojdu někam na wifi a telefon sesynchornizuji, tak poté funguje normálně.
Apple TV 3

Odpovědět