Vsetko o O2 SK 3G sieti

vše co vás napadne
Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: Vsetko o O2 SK 3G sieti

Příspěvek od Marek »

Zdravím. V prvom rade sa ospravedľnujem, ale nemám moc čas hľadať, o ani nie hodiu odchádzam do Benátok. Po ceste na slovensku by som chcel aspoň kus využiť internet (v bratislave 3G) tak som si aktivoval ten základný balíček za 6 eur (na 1. mesiac zadarmo) a otázka je môžem tento balíček využiť aj na EDGE? Aby som neplatil viac... Alebo je to len na 3G? Naozaj prepáčte, ale dosť mi to horí
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

Freaders
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Freaders »

u O2 CZ meli neco podobneho a slo to kdekoliv.....podle me by v tom nemel byt problem
iPhone SE 64GB Space Gray
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
iPhone 5C 32GB Blue
iPhone 4S 8.1.3

emkac
Host
Host

Vsetko o O2 SK 3G sieti

Příspěvek od emkac »

3g balicek funguje aj na edge v miestach, kde 3g nie je....
synatorovi som ho kupil, takze mozem potvrdit

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Dakujem, mozem to potvrdit tiez, teraz som na 3G (ani neviem kde :D ) ale na EDGE to funguje tak tiez :) na obcasny facebook to staci :)

Ech tak prave zas len EDGE :)
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

pistak
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od pistak »

MaReCeQ, ty si tiež tu z okolia, máš v iPhone a O2-SK aktivované 3G? Zaujíma ma že aké sú tie rýchlosti, a tak.. V Poprade je 3G, ale tak nemám takmer nikde plný signál... Bežne len kolo 3 paličiek... A to som v bytovke na 8 poschodí... Hm? Neviem či sa zbaviť toho balíčku Data neobmedzene, alebo nie... Je nejaká akcia že keď máme aktivované DN tak 3 mesiace máme ktorýkoľvek 3G balíček za cenu 6€... Ale neviem no... Oplatí sa vôbec to 3G?

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Podla mna jo, aj teraz cestujem vo vlaku na 3G neskor spravim test. Ale skor von ako dnu ho chytim, v skole na kukucinke len obcas, tak tiez u priatelky v bytovke na novom juhu.

Edit: ved ak by si chcel, tak mozme napr. zajtra sa niekde na chvilu stretnut a skusit to ;)

Edit 2: ping 202, download 0.47, upload 0.10, od kruhoveho (plny signal, na uploade o palicku menej.
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

pistak
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od pistak »

Tak keď mám zapnuté len EDGE a DN, tak to vyzerá takto:

Obrázek

A keď mám zapnuté 3G a DN tak zasa takto...

Obrázek

Mohol by si tu poslať aj ty ako to vyzerá rýchlosť keď máš aktivované 3G a nejaký ten ich 3G balík?

ScorpionSX
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od ScorpionSX »

Ja mám 3G a mal som aktivovaný aj ten 500MB aj 1GB balík a teda ako nič moč...rýchlosti väčšinou o niečo nižšie ako deklarované, ping okolo 150ms, celkovo si myslím že za tie prachy sa to moc neoplatí. Max ešte ten 500MB balík namiesto DN ak neprenesieš viac, tak je to navýšenie rýchlosti celkom fajn.

Čo sa týka toho signálu, tak v budove nemám šancu získať lepší signál ako 2-3 čiarky (kedy to už prepína na EDGE), vonku sa dostanem na 4 ale 5 som ešte nemal a to som väčšinou v oblasti kde je podla mapy úplné pokrytie, žiadne okrajové oblasti.

Tak či onak, ja osobne som dneska podpísal presun čísla do Orange - lepšie ceny, pokrytie, rýchlosti...nemám čo riešiť, s O2 to boli dobré tri roky, ale s tým 3G ma sklamali.
    ObrázekObrázekObrázek

Obrázek iPhone 4S 16GB White [iOS 6.1.2]
    Obrázek iPad (2012) WiFi 16GB White [iOS 6.1.2]

"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."

pistak
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od pistak »

No ping mám ja kolo 200 aj bez aktivovaného balíka... Preto sa práve to pýtam, či mi stojí za to si nechať natrvalo vziať DN ale takto sa mi to naozaj neoplatí... Net sa mi tak či tak zrýchlil, a všade inde je aj tak len Edge... A Plný signál som v Poprade nemal nikde... Neviem kde dali ten vysielač. ale no vždy jedna či dve čiarky chýbajú...
A miesto menenia operátora je treba známym zabezpečiť iPhony a budu aj hovory a aj sms podstatne lacnejšie... teda zadarmo... :) Pár app to zariadi...

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Teda ja plný signál mám dosť často :) a hore som napísal čo a ako
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

pistak
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od pistak »

No aj ja som mal plný signál, keď som mal dočasne na 3 dni nokiu... :) Ale dva iPhony mali rovnako slabý signál... Ale neriešim už o2, už ma ich 3g nezaujíma... Už som sa rozhodol pre DN, net ide super aj tak...

ScorpionSX
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od ScorpionSX »

pistak píše:A miesto menenia operátora je treba známym zabezpečiť iPhony a budu aj hovory a aj sms podstatne lacnejšie... teda zadarmo... :) Pár app to zariadi...

To sa dá aj bez iPhonov, stačí nejaký smartphone, ale o tie ceny za hovory ani tak nejde ako skôr o ten internet...tam ma O2 dosť sklamalo, sú drahší, pomalší a s horším pokrytím. S tým signálom si myslím, že ozaj možno iné telefóny majú lepší signál, ale zase to je taký argument...prečo by som mal meniť telefón s ktorým som spokojný a nie radšej operátora s ktorým nie som?
To DN je síce fajn, ale ozaj sa to oplatí len ak prenesieš viac ako tých 500MB, alebo si v miestach kde je častejšie aj EDGE, takže by ti vyššia rýchlosť bola na nič...inak radšej ten 500MB balík, alebo 1GB, alebo iného operátora ;)
    ObrázekObrázekObrázek

Obrázek iPhone 4S 16GB White [iOS 6.1.2]
    Obrázek iPad (2012) WiFi 16GB White [iOS 6.1.2]

"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."

munku

Příspěvek od munku »

tak O2 je stale najlepsi??,.-)) co ste cakali ze za 6eur bude stale neobmedzeny???naivita nie?dalo sa cakat take nieco a zas uz su najdrahsi:-) tak rychlo presunte cisla.k tym tdebilom napriklad je tam mensia cena a rychlost urcite aj s pokrytim na dobrej urovni.

emkac
Host
Host

Příspěvek od emkac »

vsetko zavisi od poziadaviek.... nastastie byvame v okoli BA, mam 3G pokrytie... cena je OK, viac ako 500 MB mesacne nestiahne.... lepsiu ponuku nenajdem
ja mam samozrejme ine potreby, mne by to nestacilo
ale nastastie to riesit nemusim

Odpovědět